sharif854 ارسال شده در دی 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 با سلام خدمت کاربران محترم پرستاشاپ مدتی است برای جلوگیری از سوء استفاده اشخاصی برای نال کردن ماژول ها ماژول ها با ion cube loader کد شده و لایسنس گذاری می شوند.تقریبا تمام هاست ها پلاگین این لودر رو دارند و نگرانی از این بابت نیست و اگر نصب نیز نبود با درخواست براتون نصب میشه در زمان کد شدن ماژول برای اجرا شدن ماژول ها احتیاج به تغییر یک فایل هست در پیوست برای نسخه های 1.4.6 و 1.4.9 و 1.5.2 و 1.5.4.1فایل ها پیوست شدند که طبق دستور ارائه شده شما فایل ها رو جایگزین کرده و مشکلتون حل میشه برای نسخه های 1.4.6 و 1.4.9وارد هاست خود شده وجایی که پرستا شاپ نصب شده پوشه classesp را پیدا کنید وارد آنجا شده و فایل مربوطه را اکسترکت کنید تا جایگزین فایل قبلی شودبرای نسخه های 1.5 , 1.6وارد هاست خود شده درجایی که پرستا شاپ نصب شده است وارد پوشه classes شده و فولدر module را پیدا کنید وارد آن شده و فایل مربوطه را اکسترکت کنید تاجایگزین فایل قبلی شود. نکته مهم: دوستانی که از پرستاشاپ ۱.۶.٠.۱۳ فارسی و بالاتر استفاده میکنند نیازی به جایگزینی این فایل ندارند. دو نمونه مثال :برای 1.4public_html/classesبرای 1.5public_html/classes/module لازم به ذکر کاربرانی که ماژول را خریداری میکنند اینکار به صورت رایگان انجام براشون انجام میشه و اینکه یکبار بیشتر نیز به انجام اینکار نیست فایل های مربوطه پیوست شده است در صورت بروز مشکلی دوباره این توضیحات را خوانده سپس مشکلتون را بیان کنید برای نسخه های دیگر در صورت نیاز تاپیک بدید تا قرار داده بشه با تشکر از شماmodule1.4.6.2.zipModule1.4.9.zipModule1.5.2.zipmodule1.5.4.1.zipModule1.5.6.2.zipModule_1.6.0.6.zipModule_1.6.0.5.zipModule_1.6.0.9.zip واکنش ها : nasserheidary و nasimparsi 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
naghedi ارسال شده در شهریور 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2014 باسلام دو تاسوال داشتم .1. اینکه این لودر توی لوکال چطور راه میوفته.2. اینکه نسخه 1.6 هنوز آماده نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2014 اصلاحیه برای نسخه های 1.6 اضافه شد. برای نصب روی لوکال باید راهنمای نصب ioncube رو در اینترنت پیدا کنید و مطالعه کنید.یک پوشه هست که میگیرید و در جای مناسب قرار میدید و یک خط هم به فایل php.ini اضافه می کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hezavei ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 1.6.0.8 ندارید چون بهش نمیخورن هیچ کدوم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 چطور میشه فهمید که اصلاحیه مذکور در پرستا شاپ نصب شده است ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلاممیتونید مجدد نصب کنید تا مطمئن شوید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vesta ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 یعنی الان همه باید نصب کنیم؟ نیازی به این کار هست؟ چطور بفهمیم که نیاز هست یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 نسخه ۱.۶.٠.۱۳ فارسی و بالاتر نیازی به این افزونه ندارند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza66 ارسال شده در خرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 با سلاممن پرستاشاپ نسخه 1.6.0.14 رو نصب کردم.ioncube 4.7.5 هم با موفقیت روی لوکال نصب کردم ولی باز هم هیچ کدوم از ماژولهای کد شده نصب نمیشن.فقط کافیه این ماژولهایی که از شما خریدم رو توی شاخه ماژول کپی کنم.بعدش دیگه وقتی در مدیریت کلیک میکنم روی منوی ماژول کل منوی ماژولها نمایش داده نمیشه و صفحه سفید میاد.من در کانفیگ عبارت زیر رو هم درست کردم ولی اروری هم نشون نمیده define('_PS_MODE_DEV_', true);قاعدتا باید مشکل از همون ماژ<لهای کد شده باشه.واقعا ممنون میشم کمک کنید.یک هفته است دارم باهاش کلنجار میرم حل نمیشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 سلامماژولهای کد شده معمولا بر روی دامنه قفل میشوند. باید با دانوش جان در تماس باشید تا ببینید ماژول شما روی لوکال کار میکنه یا خیر موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 1.6.0.14 من دارم نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 اصلاحیه برای نسخه 1.6.0.14 نیازی ندارید. در خود نسخه ارائه شده از طرف ما اصلاحیه وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 برای نصب بر روی لوکال نیز باید ion cube loader نصب بشه تستهایی که انجام شده نشون میده xampp بهتر wamp و امثال ایناست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 برای نسخه 1.6.1.4 چطور؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 برای نسخه 1.6.1.4 چطور؟سلام دوست گرامی این نسخه در انجمن ارائه نشده نسخه های انجمن از 1.6.0.6 به بالا به صورت پیشفرض داخل خودش هست و نیاز به نصب اصلاحیه ندارن تمامی نسخه هایی که از سایت اصلی یا هر سایتی به غیر از این انجمن دانلود کرده باشید نیاز به نصب اصلاحیه برای همون نسخه رو دارن چون این نسخه هم جزء نسخه های ارائه شده در این انجمن نیست قطعاً باید از قسمت تیکت به دوستان درخواست بدین تا براتون انجام بدن موفق باشید واکنش ها : roshanics 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadishad ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 سلام دوست گرامی این نسخه در انجمن ارائه نشده نسخه های انجمن از 1.6.0.6 به بالا به صورت پیشفرض داخل خودش هست و نیاز به نصب اصلاحیه ندارن تمامی نسخه هایی که از سایت اصلی یا هر سایتی به غیر از این انجمن دانلود کرده باشید نیاز به نصب اصلاحیه برای همون نسخه رو دارن چون این نسخه هم جزء نسخه های ارائه شده در این انجمن نیست قطعاً باید از قسمت تیکت به دوستان درخواست بدین تا براتون انجام بدن موفق باشیدبرای ماژول درگاه بانک ملی م که از بازارچه ام دانلودش کردم ارور زیر رو میده!1. dmtbanks (خطا در تحلیل /modules/dmtbanks/dmtbanks.php)2. dmtbanks (کلاس موجود پیدا نشد /modules/dmtbanks/dmtbanks.php)با نصب این ماژول درست میشه آیا؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 احتمال زیاد بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gapple ارسال شده در مرداد 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2016 با سلام خدمت کاربران محترم پرستاشاپ مدتی است برای جلوگیری از سوء استفاده اشخاصی برای نال کردن ماژول هاماژول ها با ion cube loader کد شده و لایسنس گذاری می شوند.تقریبا تمام هاست ها پلاگین این لودر رو دارند و نگرانی از این بابت نیست و اگر نصب نیز نبود با درخواست براتون نصب میشه در زمان کد شدن ماژول برای اجرا شدن ماژول ها احتیاج به تغییر یک فایل هست در پیوست برای نسخه های 1.4.6 و 1.4.9 و 1.5.2 و 1.5.4.1فایل ها پیوست شدند که طبق دستور ارائه شده شما فایل ها رو جایگزین کرده و مشکلتون حل میشه برای نسخه های 1.4.6 و 1.4.9وارد هاست خود شده وجایی که پرستا شاپ نصب شده پوشه classesp را پیدا کنید وارد آنجا شده و فایل مربوطه را اکسترکت کنید تا جایگزین فایل قبلی شودبرای نسخه های 1.5 , 1.6وارد هاست خود شده درجایی که پرستا شاپ نصب شده است وارد پوشه classes شده و فولدر module را پیدا کنید وارد آن شده و فایل مربوطه را اکسترکت کنید تاجایگزین فایل قبلی شود. نکته مهم: دوستانی که از پرستاشاپ ۱.۶.٠.۱۳ فارسی و بالاتر استفاده میکنند نیازی به جایگزینی این فایل ندارند. دو نمونه مثال :برای 1.4public_html/classesبرای 1.5public_html/classes/module لازم به ذکر کاربرانی که ماژول را خریداری میکنند اینکار به صورت رایگان انجام براشون انجام میشه و اینکه یکبار بیشتر نیز به انجام اینکار نیستفایل های مربوطه پیوست شده است در صورت بروز مشکلی دوباره این توضیحات را خوانده سپس مشکلتون را بیان کنید برای نسخه های دیگر در صورت نیاز تاپیک بدید تا قرار داده بشه با تشکر از شما سلاممن فایل 1.6.0.6 رو جایگزین کردم ولی دیگه سایت بالا نمیاداینو پاکش کردم فایل اصلی رو گذاشتم ولی بازم بالا نمیادحالا چیکار کنم؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr09 ارسال شده در آبان 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2016 سلام بنده پرستا 1.6.1 را دارم ولی قادر به نصب هیکدام از افزونه های بانکی dmtbanks نیستم.ارور ها : 2 errors dmtbanks (parse error in /modules/dmtbanks/dmtbanks.php) dmtbanks (class missing in /modules/dmtbanks/dmtbanks.php)همچنین ionCube Loader هم روی سرور نصب میباشد. واکنش ها : hassan2h و sepehr09 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepehr09 ارسال شده در آبان 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2016 سلام بنده پرستا 1.6.1 را دارم ولی قادر به نصب هیکدام از افزونه های بانکی dmtbanks نیستم. ارور ها :2 errorsdmtbanks (parse error in /modules/dmtbanks/dmtbanks.php)dmtbanks (class missing in /modules/dmtbanks/dmtbanks.php)همچنین ionCube Loader هم روی سرور نصب میباشد. اینجا کسی که پاسخ نمیده سوت و کوره کسانی که نسخه فارسی پرستا رو دارن گویا دوستان زحمت کشیدن مشکلو حل کردن پیشفرض ولی کسایی که نسخه غیر فارسی رو گرفتن مشکل به شکل زیر رفع میشه دوستان :در مسیر public_html/classes/module/module.phpاین قطعه کد رو (از خط 1361) : if (eval('if (false){ '.$file."\n".' }') !== false) { require_once(_PS_MODULE_DIR_.$module.'/'.$module.'.php'); } else { $errors[] = sprintf(Tools::displayError('%1$s (parse error in %2$s)'), $module, substr($file_path, strlen(_PS_ROOT_DIR_))); } } رو به کد زیر تغییر بدید : if($file) require_once( _PS_MODULE_DIR_.$module.'/'.$module.'.php' ); else $errors[] = sprintf(Tools::displayError('%1$s (parse error in %2$s)'), $module, substr($file_path, strlen(_PS_ROOT_DIR_))); } مشکل برطرف خواهد شد. واکنش ها : sepehr09، Ali_1377 و hassan2h 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در آذر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2016 اصلا بخش eva روحذف کنید هم میشه. من خودم اینکارو میکنم. فایل اصلاحی 1.6.1.7رو میزارم واسه راحتیکار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .