ahmadi110 ارسال شده در بهمن 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 من نمیتونم محصول جدیدی را تعریف کنم و یا عکس برای محصولات قرار بدمو با ارور زیر روبرو میشم خطافیلد link_rewrite لازم است حداقل در English (English)و سوال دیگر من این است حق دسترسی پوشه ها را در هاست چگونه قرار بدم درباره recursively توضیح دهیدضمنا من از پرستاشاپ 1.3 استفاده میکنمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 دوست عزیز اونوسطا یه گزینه است به اسم بهینه سازی برای موتورهای جستجو - روش کلیک کنی یه چندتا فیلد دیگه اضافه میشه به اسمهایعنوان متاتوضیحات متالینک بازنویسیباید این سه گزینه رو حتما پرکنید ( برای بالا رفتن رتبه شما تو گوگل ضروریه ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi110 ارسال شده در بهمن 18، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 لطفا کسی پاسخ مرا کامل بدهد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در بهمن 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 سطح دسترسی پوشه ها رو 755 بذاریدrecursively هم منظورتون توی کجا هست معنیش میشه بازگشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در بهمن 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 recursively منظور زير مجموعه اون پوشه هم اين دسترسي رو داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi110 ارسال شده در بهمن 18، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 باز هم ببخشید یه مشکل دیگه هم دارم اونم عکس بالا بود و اینکه منظور از friendly URL چیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 18، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2011 دوست عزیز من که ساده توضیح دادم بهتون ، لطفا یکم دقت کنیدوقتی محصولی رو وارد میکنید زیر اونجایی که شاخه ها رو تیک میزنید و انتخاب میکنید و بالای کادر توضیحات کوتاه نوشته :جهت بهبود رتبه محصول در موتورهای جستجو اینجا کلیک کنید (SEO)شما باید برای هر محصول یه لینک آشنا تو اینجا بنویسید وگرنه محصولتون رو نمیتونید اضافه کنیدمثل شکل زیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi110 ارسال شده در بهمن 19، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 ممنون از راهنمایی شمایه سوال دیگه حق دسترسی(permission) را برای هر پوشه باید چه مقدار قرار بدم که به امنیت سایت و مدیریت سایت لطمه نخورهلطفا برای هر پوشه مقدار آن را بنویسید(ممنون از پاسخگویی شما) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 شما لازم نیست حق دسترسی رو خودتون تنظیم کنید . وقتی سایت رو میخواین نصب کنید خودش اگه حق دسترسی مشکل داشت بهتون اعلام میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در بهمن 19، 2011 لطفاً در عنوان موضوعات از کلمات ضروری و مهم و ... استفاده نکنید! در سؤال اولتون هم شما ظاهرا زبان پیش فرض فروشگاه رو روی انگلیسی تنظیم کردید. برای حل مشکل هم دوستان توضیح دادند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .