MErvecity ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلام دوستان من این بخشی که تو عکس قرمز کشیدم رو نمی تونم تغییر بدمیه سوال دیگهچه شکلی رنگ پس زمینه فروشگاه رو تیره تر کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 سلاماون بخش مربوط به ماژول blockcontact میشهباید از طریق فایل css اصلی قالب پرستاشاپ بکگراند رو تغییر بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed323 ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 من هم همین مشکل رو دارم ..میشه آدرس دقیق فایل رو بگید؟رنگ سفید پس زمینه رو از کدوم فایل باید عوض کرد ..یکم تیره تر میخوام بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 سلام کسی از دوستان این قالب رو نداره له ما هم بدهhttp://takdad.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 سلام کسی از دوستان این قالب رو نداره له ما هم بدهhttp://takdad.com/قالب پیشفرض پرستا1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلام کسی از دوستان این قالب رو نداره له ما هم بدهhttp://takdad.com/قالب پیشفرض پرستا1.6مهندس میدونم قالب پیش فرض هستش ولی کلا راست چین شده من توی پرستاشاپ 1.6.0.9 همش چپ چین هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 دوست عزیز ، اینجا فقط نسخه های بومی همین انجمن پشتیبانی میشن . نسخه 1.6.0.9 رو ما منتشر نکردیم هنوز ، اگر از نسخه انگلیسی استفاده میکنید در انجمن انگلیسی سوالتون رو مطرح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 دوست عزیز ، اینجا فقط نسخه های بومی همین انجمن پشتیبانی میشن . نسخه 1.6.0.9 رو ما منتشر نکردیم هنوز ، اگر از نسخه انگلیسی استفاده میکنید در انجمن انگلیسی سوالتون رو مطرح کنید .داداش این انجمن انگلیسی که منظورتون خود انجمن پرستاشاپ بخش فارسی که منظورتون نیست درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلامنه دوست عزیزبخش لاتین منظورشونهما فقط نسخه های خودمون رو پشتیبانی میدیمبخش فارسی انجمن اصلی هم توسط ما پشتیبانی میشه، البته فقط برای نسخه های خودمون و همچنین سوالات عمومی و نحوه کاربری موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلام کسی از دوستان این قالب رو نداره له ما هم بدهhttp://takdad.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 سلامنه دوست عزیزبخش لاتین منظورشونهما فقط نسخه های خودمون رو پشتیبانی میدیمبخش فارسی انجمن اصلی هم توسط ما پشتیبانی میشه، البته فقط برای نسخه های خودمون و همچنین سوالات عمومی و نحوه کاربری موفق باشیدسلام چطور دوتا عکس کنار اسلایدر رو حذف کنم و اسلایدر رو عریضتر کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaws ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 سلام دوستانمن هم همین سوال رو دارمچطور اون 2 تا عکس سمت چپ قالب رو حظف کنیم و اسلایدر رو بزرگتر کنیم ؟؟؟ممنون از هرکی که جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 سلاماون دو تا بنر رو میتونید از پیکربندی ماژول مدیریت قالب حذف کنید و سپس به پیکربندی اسلایدر برید و عرض اون رو زیاد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajjadsa ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 دوستان سلامبرای اینکه ظاهر فروشگاه خودمو جذاب تر کنم مایلم محدودیت اندازه لوگوی بالای قالب رو تغییر بدم. تا حالا مجبور بودم از اندازه لوگوی پیشفرض قالب استفاده کنم. چطور میتونم لوگوی بزرگتری بالای قالب داشته باشم و محدود به اندازه از پیش تعیین شده نباشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 لوگو در فایل header.tpl قالب قرار داره. میتونید کلاسش رو پیدا کنید و css اش رو تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seeydreza ارسال شده در دی 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2014 با سلام .چطور باید این مشکل رو حل کرد http://nelishop.ir/ ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2014 سلامسایت شما ظاهرا خطای جاوا اسکریپت دارهنیاز به بررسی داره ضمنا ربطی به این موضوع نداره. لطفا در جای مناسب سوال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 سلام بر شما. من نسخه 1606 را نصب کرده ام و پس از شخصی سازی ماژولها (بدون آپدیت کردن آنها) وقتی وارد سایت می شوم بخشی بنام newsletter در هدر و فوتر اضافه شده است که کل هدر و فوتر را بهم ریخته است. آیا راهی هست که آن را حذف کنم؟ من ماژول خبرنامه را هم کلا حذف کردم ولی تاثیری نداشت. آدرس : http://rayagame.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 دو تا ماژول خبرنامه هست ، یکی برای مدیریته و یکی برای بخش کاربری . ببینید کدوم رو غیرفعال کرده اید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 دو تا ماژول خبرنامه هست ، یکی برای مدیریته و یکی برای بخش کاربری . ببینید کدوم رو غیرفعال کرده ایدمتاسفانه در بخش ماژول مدیریت ماژولی بنام خبرنامه موجود نیست. من بخش کاربری را حذف کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 کسی نمیتونه مشکل من رو حل کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 دو تا ماژول خبرنامه هست ، یکی برای مدیریته و یکی برای بخش کاربری . ببینید کدوم رو غیرفعال کرده ایدمتاسفانه در بخش ماژول مدیریت ماژولی بنام خبرنامه موجود نیست. من بخش کاربری را حذف کردم.مهدی آقای گل شما به قسمت ماژول ها برید و در قسمت جستجو که در بخش کناری هست تایپ کنید Newsletter و اگه ماژولی فعال هست که به نام بخش خبرنامه شما غیر فعالش کنید ببینید حل میشه .؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 با سلامبرید داخل ماژول ها بعد موقعیت ها (جایگاها) و قسمت های هدر و فوتر رو ببینید اگر newsletter هست حذفش کنید احتمالا مشکل حل بشهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi agha ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 در قسمت ماژولها > موقعیتها دو بخش مربوط به هدر وفوتر وجود داشت که newsletter نداشت هردو بخشی بنام خبرنامه داشتند که حذف کردم (باگزینهای بنام رهایی). ولی بازهم مشکل حل نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .