admin ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 دلیل اعمال نشدن این کد به ماژول اینه که به اشتباه در فایل inamad.php بخشی که فایل های css فراخوانی شدن به جای حالت all روی حالت media تنظیم شدن که باعث میشه css ها فقط روی حالت media (تا جایی که من میدونم نمایش در پروژکتورها و ...) فعال میشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 برای این کار باید به css ها این کدزیر اضافه بشه . که معمولا در rtl.css قرار بدین حله و یا global_rtl.css واگر این فایل نبود global.css #inamad{text-align:center} البته نمیدونم اجازه اینگونه تغییرات جزیی در قالب را دارید یا نه ؟!. چون ممکنه پشتیبانی قالب با این تغییرات توسط خودتون مشکل داشته باشند.البته اگر قالبتون پشتیبانی داره. والبته منم یک سوال از طراح ماژول داشتم . چرا با وجود این کد در css خود ماژول ولی این فایل فراخوانی نمیشه و باید خودمون اضافه کنیم؟ممنون از جوابدر ضمن ماژول اینماد دارای تیتر نیست ، مثلا اگر تایتل در قسمت بالای کادر وجود داشته باشه با عنوان "دارای نماد اعتماد الکترونیکی" خیلی بهتر بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 سلام خدمت اساتیدببخشید بنده می خواستم نماد به صورت شناور در سمت چپ و پایین سایت قرار بگیره مثل این سایتhttp://shop-easy.ir/ البته به جای وسط پایین باشه باید کدهای ماژول رو تغییر داد یا تو قسمت متن تأییدیه باید کدی بذارم ؟راهنمایی بفرمایید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 سلام شما باید فایل css ماژول را تغییر بدین . البته از نظر شخصی من اگه قالب ریسپانسیو دارید اینکارو نکنید چون وقتی طرف داخل موبایل سایتتون را مرور میکنه همش دستش ممکنه بخوره روی نماد و اعصاب خورد کنه . البته اگه قالب ریسپانسیو باشه میتوتید تنظیم کنید تا در صفحه نمایش موبایل ماژول از حالت شناور خارج بشه . در هر حال فقط با داشتن آدرس سایت میشه بهتر راهنمایی کرد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kakhadi ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2015 حق با شماست ولی وقتی تو ماژول محل نمایش رو می ذارم فوتر قاطی نشون میدهآدرس سایت پ خ کردمممنون از شما دوست عزیزم ... طبق گفته ی شما شناور نذاشتم و توی فوتر کار کردم ... ممنون از راهنماییتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kharid2s ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 سلام من دارم از نسخه 1.5.6 استفاده میکنم در قسمت متن تاییدیه نماد اعتماد کدی که سایت نماد فرستاده شده رو قرار میدم اما بعد از ذخیره داخل کادرش خالی میشه مشکل از چیه؟باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2015 باید منتظر تایید نماد بمونید قبل از ارسال سوال جستجو کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 سلام .من ماژول نماد رو برای نسخه 1.6 نصب کردم ، EnamadLogo.html هم روی روت هست ، اما تو سایت نماد ازم خطا می گیره برای نصب. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2015 تو سایت نماد خطا میگیره ازتون برای نصب؟ یعنی چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2015 مشکل حل شد ، ولی در مورد سوالتون : یعنی بعد از نصب ماژول و انجام دادن کارهای مربوطه باید به سایت نماد هم اعلام کنم که کارها انجام شده و بررسی از طرف اونها هم انجام بشه تا تایید بشه که تو اون مرحله به من خطا می داد که نصب به درستی انجام نشده . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 سلام من از نسخه 1.6 استفاده میکنم همچنین ماژول را از بازارچه دانلود و نصب کردمفایل نماد را در روت اصلی سایتم گذاشم اما هیچ منوی سفیدی در صفحه اصلی سایت برام نیومده که تائید نصب از شرکت اینماد بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 آدرس سایت؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 آدرس سایت؟www.suncc.irاطلاعات ادمین براتون پیام خصوصی شدenamadcode-01.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 www.suncc.ir اطلاعات ادمین براتون پیام خصوصی شداز این ماژول استفاده کنید راحت تره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 www.suncc.ir اطلاعات ادمین براتون پیام خصوصی شداز این ماژول استفاده کنید راحت ترهاستفاده کردم جواب نداد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 راه حل دیگه ای نمونده کسی کمکی از دستش بر میاد ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 راه حل دیگه ای نداره ، یعنی چیزی نیست که پیچیده باشه و چند تا راه مختلف داشته باشه . ماژول رو نصب میکنید و فایلی که نماد ارسال کرده در روت اصلی میندازین . تمام . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 راه حل دیگه ای نداره ، یعنی چیزی نیست که پیچیده باشه و چند تا راه مختلف داشته باشه . ماژول رو نصب میکنید و فایلی که نماد ارسال کرده در روت اصلی میندازین . تمام .در روت اصلی منظورتون پوشه publis html است من انجام دادم اما صفحه اول سایتم چیزی نمایش داده نمیشه اصلاعات مدیریت را براتون پیام خصوصی می کنم خودتون ببینید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 دوست عزیز سایت شما که ستون ندارهباید ستون راست روشن بشه تا نماد توش بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 دوست عزیز سایت شما که ستون ندارهباید ستون راست روشن بشه تا نماد توش بیادکلا قالب من ستون نداره می خوام به جای لوگو به پرداخت کنار اسلاید بزارم آیا میشه ستون راست برای قالی پیش فرض گذاشت امکانش هست خودتون بررسی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 کسی نیست بتونه کمک کنه روی قالب پیش فرض نماد الکترونیک قرار بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در خرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2015 سلام . من همه کارهای مربوط به اخذ نماد رو انجام دادم ،ماژول نصب شده و چک لیست سایت نماد هم کامله برام .چطور می تونم متوجه شم که نماد به من تعلق گرفته ؟ آیا خود به خود در سایت به نمایش در میاد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سلامخسته نباشید 1- فوتر سایت رنگش آبی هست چطوری میتونم رنگ نماد الکترونیکی رو مجزا تر کنم که خواناتر بشه ؟ 2- نماد فقط در صفحه اصلی نمایش داده می شود. چطور می تونم در صفحات بعدی هم نمایش بدم ؟3- نماد در ستون راست هم عنوانش سفید رنگه . چطور میتونم رنگش رو عوض کنم که با رنگ قالب تداخل نداشته باشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سلام برای گرفتن نماد همه کار ها رو انجام دادم . چند تا سوال داشتم . 1 - فایلی که ای نماد داده و با پسوند html هست بعد از آپلود کردن باید Extract بشه یا خیر ؟2 - در چک لیست ای نماد تمام موارد تیک خورده ، این یعنی همه درست هستند ؟3 - بعد از اینکه ماژول رو نصب کردم و تایید شد چه موقع نماد رو بهم میدن تا در سایت قرار بدم ؟تصویری از بلاک ای نماد در سایتم ضمیمه کردم لطفا ببینید درسته یا خیر ؟ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezpersik ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 دوستان کمک کنید لطفا من نزدیک به یک ماه و نیم با گداشتن نماد مشکل دارم1) پرستاشاپ 1.6 هست2) قالبم پیش فرضه3) مراحل اعطای نماد تکمیل شده4) دوتا فایل txt و htm که برام فرستاده شده بود رو روی هاست آپلود کردم5) ماژول رو هم نصب کردم با تجارت الکترونیک هم تماس گرفتم گفتن نماد اعطا شده مشکل برنامه نویسی دارید ولی من برنامه نویسی بلد نیستم کمک کنید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده