سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 سلامخسته نباشید 1- فوتر سایت رنگش آبی هست چطوری میتونم رنگ نماد الکترونیکی رو مجزا تر کنم که خواناتر بشه ؟ 2- نماد فقط در صفحه اصلی نمایش داده می شود. چطور می تونم در صفحات بعدی هم نمایش بدم ؟3- نماد در ستون راست هم عنوانش سفید رنگه . چطور میتونم رنگش رو عوض کنم که با رنگ قالب تداخل نداشته باشه ؟ لطفاٌ در مورد ویرایش استایل و پس زمینه ماژول نماد اعتماد راهنمایی بفرمائین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 نمادر رو وقتی در فوتر قرار میدم کوچک نمایی میشه ولی وقتی در هدر قرار میدم کوچک نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam_rs232 ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 سلام ماژول رو نصب کردم ولی وقتی تو لیست ماژول ها دنبالش میگردم پیداش نمیکنم ممنون میشم راهنماییم کنیدکسی نیس کمک کنه ورژن پرستا 1.5.6.2 هه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در مرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 17، 2015 ماژول را نصب کردم اما زمانی که برای تایید به پنل می روماین پیام را میدهدبدين وسيله به اطلاع مي رساند که نتيجه بررسي سيستمي نصب کد نماد بر صفحه اول وب سايت شما حاکي از عدم تاييد جايگاه نماد در وب سايت کسب و کار شما ميباشد. ضروري است پس از رفع نقص و نصب مجدد کد مطابق با راهنماهاي ارائه شده، به کارتابل خود در سامانه نماد اعتماد به ادرسhttps://eNAMAD.irمراجعه ومجددادستور عمليات بررسي را انجام دهيد.لطفا اساتید سایت راهنمایی کنیدالبته سایت من در روت نصب نشده و در یک دایرکتوری نصب شدهکد htm را هم در دایرکتوری نصب کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 خوب دوست عزیز باید جایی که نماد قرار گرفته رو تغییر بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ParsTEL ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 سلام اساتید محترم لینک دانلود ماژود در فروشگاه موجود نیست از کجا میتونم دانلود کنم؟؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 تو انجمن و تایپک قالب قالب نایس شاپ 2 یه ماژول هست که میتونین دانلود کرده و استفاده کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 ماژول چرا لینک دانلود نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 اینم لینک دانلود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 سلاممن ماژول رو نصب کردم یه باکس هم باز شد که جای نماد است اما عنوان ندارد مثلا یه عنوانی مثلا " نماد اعتماد " میخوام براش بذارم تو نتظیمات ماژول هم عنوان ندارد یک بخش کد تاییده داره و درصد کوچک کردن ...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2015 توی همون کد تاییدیه عنوان روبنوسید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 ُسلاممن هر کاری کردم نماد رو توی صفحه محصول هم قرار بدم نشد. میرم موقعیت ماژول ، نشاندن رو میزنم و به هر هوکی وصل می کنم میگه نمیشهمیخوام تو صفحه محصول بذارمضمنا در صفحه اصلی میخواستم نماد رو کنار اسلایدر به جای یکی از اون عکسها بذارم. ( قالبم پیشفرض 1.6 است ) اما اونم نشد هر کاری کردم. کلا نمیشه یا من نتونستم؟ یه سوال دیگه: من تو بازارچه گشتم ماژول محصولات مرتبط پیدا نکردم آیا وجود نداره ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2015 ماژول رو غیر فعال کنین و حذف کنین مجدد نصب کنین به نظرم درست بشهماژول محصولات مرتبط به صورت پیش فرض در منو ماژول ها فروشگاهتون هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در شهریور 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2015 سلام. من از پرستاشاپ استفاده میکنمو اقدام به دریافت نماد کردم. اما یه ایرادی که گرفتن اینه که: كد رهگيرى سفارش قبل از رفتن به درگاه پرداخت بايد توليد شود. چجوری این مشکلو حل کنم؟؟ خواهشا زودتر راهنمایی کنین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
idiaz ارسال شده در مهر 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2015 سلام ممنون از ماژول خوبتون، خیلی عالی کار کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در دی 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2015 سلاماینجا نوشتید دانلود در بازارچه . اوونجا لینک اینجارو دادینآخر از کجا باید گرفت ؟ 1.6 هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad_sh_2020 ارسال شده در بهمن 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2015 مشکل قبلی که کسی راهنمایی نکرد و به سختی فایل گیر آوردم الان مشکل محل قرار گرفتن هستیا میره پایین صفحهیا وسط بین همه بنر ها و اصلاً پیدا نیست چجوری میشه جابجه کرد ؟ سایت : http://shirazmob.com لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortezasj ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 سلام. ماه هاست که قوانین ای نماد تغییر کرده و ما اجازه داریم لوگو ای نماد رو در تمام صفحات سایت نشون بدیم. چرا با این قابلیت آپدیت نمیکنیدماژول روما منتظریم. متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sadeghi20 ارسال شده در اسفند 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2015 با سلامتاییدیه نهایی رو از سایت ای نماد گرفتمو کد نماد رو هم در ماژول inamad وارد کرده و روی وسط صفحه تنظیم کردمو enamadlogo.htm رو هم تو هاست آپلود کردم .ولی نماد رو نمیاره و پیغام داخل عکس رو میاره دوستان راهنمایی کنید مشکل از کجاستآدرس سایت هم: awp.co.ir/awpshop هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bashir7 ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 فایل enamad.tpl رو از داخل هاستتون ویرایش کنیدجای قسمت iframe متن کد نمادو بزارید مشکل حل میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 4، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2016 فایل enamad.tpl رو از داخل هاستتون ویرایش کنیدجای قسمت iframe متن کد نمادو بزارید مشکل حل میشه نیازی به این کار نیست ، ماژول جدید نماد رو خیلی وقته گذاشتیم تو انجمن :http://ipresta.ir/forum/topic/7823-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده