Fahime1992 ارسال شده در دی 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 27، 2016 سلام بر شما. خیر با قالب مشکلی نداره. وارد منوی ماژول ها >> ماژول ها بشید و توی کادر جستجو لایه رو سرچ کنید تا ماژول رو بیاره نصبش کنید و تنظیمات مورد نظرتون رو از صفحه پیکربندی انجام بدید. موفق باشید واکنش ها : marefat1360 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2016 سلام دوستان من تعدادی محصول دارم براشون ترکیب ساختم مثلا پست فروش لباس. دکمه های رادیویی رو تنظیم کردم برای ترکیب . 1- سویشرت 2- تیشرت - 3 - شلوار روی این ها که کلیک میکنم ادرس توی مرورگرم با اینکه برای ترکیب و خصوصیاتش اسم ساختم اما اون قسمت اسم و url کلا ناپدید شده ! الان لینکهام رو مثلا اینطوری نشون میده http://www.iroption.com/sensor-nor-baran-206-207.html#/70--_bmw بعد از html اون لینک ناقص هست قبلا استفاده میکردم خوب بود الکترو مارکت نصب کردم اینطوری شده اون قسمت ( کاتالوگ >افزودن ویژگی جدید > یه قسمت داشت url میزدی اما اون نیست دیگه ممنون میشم کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2016 قالبتون رو روی پیش فرض بذارید ببینید مشکلتون رفع میشه؟ فکر نمیکنم این مشکل ارتباطی با قالب داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در بهمن 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 4، 2016 داداش تغییرات زیاد دادم بیام روی پیشفرض تنظیماتم به هم میخوره.. راه دیگه ای نداره !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 راه دیگه این هست که تیکت بزنید تا بررسی فنی بشه براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده. نمیدونم این مربوط به همه میشه یا نه. من تو بخش سازندگان توضیحات و عکس گذاشتم. تو کامپیوتر بدون مشکل نشون میده. اما تو موبایل عکس رو از دو طرف میکشه. خیلی زشت میشه. این علتش چیه و چطور میشه رفعش کرد؟ به عکس ها دقت کنید. جالبه که این اتفاق تو صفحه اول هم میفته. پایین سایت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2016 دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده. نمیدونم این مربوط به همه میشه یا نه. من تو بخش سازندگان توضیحات و عکس گذاشتم. تو کامپیوتر بدون مشکل نشون میده. اما تو موبایل عکس رو از دو طرف میکشه. خیلی زشت میشه. این علتش چیه و چطور میشه رفعش کرد؟ به عکس ها دقت کنید. جالبه که این اتفاق تو صفحه اول هم میفته. پایین سایت. لینک نمونه: صفحه سازنده سامسونگ (مثال) : http://interspire.ir/11_%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-samsung صفحه اول : http://interspire.ir دوستان کسی می تونه کمک کنه حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 من مشکلی ندیدم تو سایتتون که عکس کشیده بشه، در موبایل عکس تو یه خط نمایش داده میشه و عرضش 100 درصد میشه و متن میره زیرش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2016 من مشکلی ندیدم تو سایتتون که عکس کشیده بشه، در موبایل عکس تو یه خط نمایش داده میشه و عرضش 100 درصد میشه و متن میره زیرش . یکم دیر چک کردین. با کمک یکی از دوستان حل شد. 2 تا فایل css دستکاری شد. ولی فک کنم باید تو آپدیت قالب درست بشه این موضوع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2016 من مشکلی ندیدم تو سایتتون که عکس کشیده بشه، در موبایل عکس تو یه خط نمایش داده میشه و عرضش 100 درصد میشه و متن میره زیرش . الان به فایل اصلی برگردوندم. با موبایل چک کنید. http://interspire.ir/ http://interspire.ir/8_%D8%A7%D9%84-%D8%AC%DB%8C-lg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2016 مشکلی توی قالب الکترومارکت دیدم. تو حالت موبایل، قسمت شاخه ها دید خوبی نداره و بار ها مشتریانی که با موبایل به سایت اومدن نتونستن تو سایت از طریق منو شاخه ها به صفحات دیگه برن. مشکل بعدی تو حالت لندسکیپ هست که لوگو نمایش داده نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2016 تنظیم نوع نمایش در صفحه کتگوری رو کجا میشه عوض کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2016 اگر منظورتون تغییر چیدمان هست از بخش تنظیمات - محصول ها میتونید چیدمان رو تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در بهمن 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2016 اگر منظورتون تغییر چیدمان هست از بخش تنظیمات - محصول ها میتونید چیدمان رو تنظیم کنید نه. منظورم حالت نمایش محصولات در صفحه کتگوری هست که 2 حالت داره. یکی همراه با توضیحات هست که هر محصول تو یه سطر قرار میگیره. حالت دیگه فقط عکس محصول نمایش داده میشه و تو هر سطر 4 تا محصول قرار میگیره نمیدونم اینو از کجا میشه تنظیم کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 16، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 16، 2016 از ماژول پیکربندی قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moslehiff ارسال شده در فروردین 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2017 سلام و عرض ادب. من نمایش ریسپانسیو قالب الکترو مارکت رو برای موبایل غیر فعال کردم که کل سایت نمایش داده بشه. ولی اسلایدر صفحه اصلی که بنر هامو توش گذاشتم تو موبایل نمایش داده نمیشه باید چیکار کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedjav4d ارسال شده در فروردین 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2017 سلام من یه مشکلی دارم قالب نمیشناسه تو قالب ها ؟ همین قالب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2017 قالب های تجاری پشتیبانی رایگان دارند. تیکت بزنید تا براتون نصب بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
delllaptop ارسال شده در فروردین 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2017 ضمن عرض سلام و خسته نباشیدایا قالب الکترو مارکت با نسخه جدید پرستاشاپ یعنی 1.6.1.7 سازگار است؟ایا توصیه می کنید از نسخه 1.6.1.5 به 1.6.1.7 ارتقا دهیم؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 سلام و خسته نباشید من بعد از عوض کردن هاست نه به مدیریت دسترسی دارم نه سایت فقط ابتدای ورود به بخش مدیریت ارور عکس پایین میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2017 ضمن عرض سلام و خسته نباشید ایا قالب الکترو مارکت با نسخه جدید پرستاشاپ یعنی 1.6.1.7 سازگار است؟ ایا توصیه می کنید از نسخه 1.6.1.5 به 1.6.1.7 ارتقا دهیم؟ با سپاس بله سازگار هست. نیازی نیست حتما ارتقا بدید. اگر نسخه 1.6.1.5 نیاز شما رو برطرف کرده فعلا دست نگه دارید تا ارائه نسخه 1.6.1.11 سلام و خسته نباشید من بعد از عوض کردن هاست نه به مدیریت دسترسی دارم نه سایت فقط ابتدای ورود به بخش مدیریت ارور عکس پایین میاد. این مشکل ارتباطی با قالب نداره دوست من. لطفا در بخش مرتبط پست ارسال کنید واکنش ها : delllaptop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 سلام دوستان توی عکس مشخص کردم اول از همه فونت استفاده شده رو میخوام چون میخوام چند تا گام بعدی و تغییرات ایجاد بشم میخوام با این " ثبت سفارش " فونتش یکی باشه ممنون میشم چطوری میتونم مثل این درست کنم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
delllaptop ارسال شده در خرداد 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2017 ضمن عرض سلام و خسته نباشیدایا قالب الکترو مارکت با نسخه جدید پرستاشاپ یعنی 1.6.1.11 سازگار است؟ایا توصیه می کنید از نسخه 1.6.1.5 به 1.6.1.11 ارتقا دهیم؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2017 سلام بله سازگاره اگر نیازی به ارتقا می بینید اینکار رو انجام بدید واکنش ها : delllaptop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در مهر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2017 سلام این قالب با 1.6.1.14 هماهنگ هست یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .