B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 از دوستان کسی هست که نحوه درست نصب و راه اندازی ماژول نوین پیامک رو بدونه ؟ من فکر میکنم این ماژول رو از روی یه نسخه خارجی نوشتن .یه چندتا خطا میگیره که اصلا منطقی نیست . مثلا نام فرستنده رو خطا میگیره در حالی که چنین فیلدی تو تنظیمات نداره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 معمولا همشون الگوبرداري از ماژول هاي خارجي هستبا خود سايتش مي توني در ميون بزاري نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 از دوستان کسی هست که نحوه درست نصب و راه اندازی ماژول نوین پیامک رو بدونه ؟ من فکر میکنم این ماژول رو از روی یه نسخه خارجی نوشتن .یه چندتا خطا میگیره که اصلا منطقی نیست . مثلا نام فرستنده رو خطا میگیره در حالی که چنین فیلدی تو تنظیمات نداره . من گفتم بهشون گفتن برنامه نويسش يكي ديگه بوده با اون هماهنگ كنيد منم بيخيال شدم البته گفتن اسم و اطلاعات تماسشو ولي فراموش كردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .