mehranjo ارسال شده در مهر 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2015 اگه کلا انگلیسی هست که توی پست اول توضیح دادم چطور فارسیش کنید البته اگه بخش ترجمه تشده ای هم هست از داخل مدیریتش قابل ترجمه هست . واکنش ها : almarket.ir 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vahid110 ارسال شده در مهر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 سلام وقت بخیرچطور میشه فقط زمانی نشون داده بشه که پشتیبان انلان باشه؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در مهر 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2015 سلام.توی قسمت تنظیمات . توی بخش پشتیبانی آنلاین وقتی که میخواید کد رو تولید کنید از طریق گزینه " تولید کد ابزارک " درهمون صفحه گزینه ای هست به نام " عدم نمایش وضعیت در حالت آفلاین " که اگه اونو تیک بزنید و کد رو تولید کنید دیگه نمایش داده نمیشه. واکنش ها : vahid110 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در مهر 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2015 سلام چطور میشه کپیرایت و لوگو بالاشو برداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آبان 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2015 سلامانگار غیر فعال کردن کش این اسکریپت کار نمی کند! از طریق لینک زیر اقدام کردم اما فایده ای نداشت ...https://livehelperchat.com/article/view/40لطفا اگر راه حلی دارید به اشتراک بگذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2015 نسخه جدید این اسکریپت هم عرضه شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در آبان 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2015 LIVE HELPER CHATپنجم : به هاستتون برید و در پوشه قالبتون فایل footer.tpl را به حالت ویرایش باز کنید .این فایل footer.tpl در قسمت قالب من چند تا از این فایل دارم باید دقیق کدام پوشه پیدا و ویرایش کنم در یکی از فایلها این پیام زیر را مشاهده نکردم : {literal}your cod{/literal} واکنش ها : hamedkhan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamedkhan ارسال شده در آبان 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2015 LIVE HELPER CHATپنجم : به هاستتون برید و در پوشه قالبتون فایل footer.tpl را به حالت ویرایش باز کنید .این فایل footer.tpl در قسمت قالب من چند تا از این فایل دارم باید دقیق کدام پوشه پیدا و ویرایش کنم در یکی از فایلها این پیام زیر را مشاهده نکردم : {literal}your cod{/literal} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bofalocom ارسال شده در اسفند 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 27، 2015 سلاماین اسکریپت اصلا تو هاستم اجرا نمیشه..به صورت زیر نمایش داده میشه:www.bofalo.com/onlinechatچیکارش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2016 با سلام با توجه به اینکه قدم به قدم با توضیحات خوب شما پیش رفتم و یک دیتابیس دیگه ساختم ولی متاسفانه وارد دیتابیس نمیشه و این پیغام رو میده Cannot login with provided logins. Returned message: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'arzonakc_chata'@'localhost' (using password: YES) چیکار باید انجام بدم لطفا بگید مشکل کجاستبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در فروردین 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2016 سلام به همه ی دوستانمن همین اول بسم الله گیر گردمThe File Manager does not support extracting this type of archive.cpanelاجازه نمیده فایل زیپ شده رو اکسترکت کنم...چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در فروردین 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2016 سلام به همه ی دوستانمن همین اول بسم الله گیر گردمThe File Manager does not support extracting this type of archive. cpanel اجازه نمیده فایل زیپ شده رو اکسترکت کنم...چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در فروردین 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2016 سلام به همه ی دوستانمن همین اول بسم الله گیر گردمThe File Manager does not support extracting this type of archive. cpanel اجازه نمیده فایل زیپ شده رو اکسترکت کنم...چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در فروردین 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2016 حل شدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در فروردین 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2016 ممنون از توضیحات دقیق شمااگر بشه نوشته ها رو فارسی کرد فوق العاده میشهایا راهی داره...؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2016 سلاممن هیچ جا {literal} رو پیدا نکردم .من از قالب الکترو مارکت استفاده می کنم و داخل پوشه تم سایتم و فایل فوتر همچین کدی وجود نداره .باید چیکار کنم ؟حتی اومدم خودم قبل کد بادی درست کردم و روی حالت پریویو اچ تی ام ال گذاشتم جواب میده و نشون میده ولی در حالت وب سایت نه .در ضمن من از هاست ایران استفاده می کنم و دایرکت ادمین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliris ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 لطفا درمورد چگونگی تعبیه در قالب الکترومارکت هم توضیحی بفرمایید .تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در خرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 سلامدر بند ششم « ششم : حالا در این فایل به آخر صفحه برید و گزینه را پیدا کنید و دقیقا قبل از اون کدتون را past کنید »منظورتون کدوم گزینه است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در خرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2016 سلام مشکل حل شد احتمالا منظور گزینه Body بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2016 سلامخسته نباشیدمن برای نصب مشکل پورت دارم که 3306 رو قبول نمیکنه و دسترسی به صورت ریموت امکان نداره و باید برای دسترسی به دیتابیس از ادمین وارد شد . ممنون میشم راهنمایی بفرمایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 سلامقبول نمیکنه یعنی چی ؟ دقیقا کجا و چه خطایی میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2016 در صفحه نصب satkala.com/chat وقتی اطلاعات دیتابیس رو وارد میکنیم ارورCannot login with provided logins. Returned message:SQLSTATE[HY000] [2002] Establishing tcp connections on remote port 3306 has been disabled for security reasonsمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2016 سرورتون این پورت رو بخاطر مسائل امنیتی بسته. یا باید پورت رو تغییر بدید یا به مدیر سرور پیام بدید این پورت رو برای شما باز کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در خرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2016 با سلام و تشکر از دوستان عزیزمشکل با راهنمایی پشتیبانی هاست حل شد .در هنگام نصب در صفحه درخواست اطلاعات هاست در قسمت host به جای 127.0.0.1 باید localhost نوشته بشه تا بدون نیاز به پورت ریموت نصب صورت بگیره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .