puzzelfix ارسال شده در اسفند 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 5، 2014 با سلام من می خوام روزانه قیمتهای سایتمو در یک جدول خوشکل و رنگی که در اکسل درست می کنم کپی کنم در قسمت توضیحات مدیریت محتوا ولی بعد از کپی کردن فقط جدولش میاد و اثری از رنگها نیست در پرستا 1.5 قسمت توضیحات امکانات بیشتری داشت ولی الان خیلی ضعیف شده باید چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 دوستان کسی نمی تونه کمک کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 دوستان چرا کسی کمک نمی کنه من می خوام جداول رنگی بزارم ولی نمی تونم یعنی جداولی که خونه هاش رنگی باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 دوستان چرا کسی کمک نمی کنه من می خوام جداول رنگی بزارم ولی نمی تونم یعنی جداولی که خونه هاش رنگی باشنباید سی اس اس بزنید. فقط با کپی نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین چون در پرستا 1.5 میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 شما جداول رو در ورد یا اکسل طراحی کنید و فایل رو به صورت html ذخیره کنیدبعد با مرورگر بازش کنید و کپی کنیدبه طور کل کپی جداول و حتی متن از یک نرم افزار آفیس توصیه نمیشه چون حجم متن ذخیره شده چندین برابر متن واقعی است Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 شما جداول رو در ورد یا اکسل طراحی کنید و فایل رو به صورت html ذخیره کنیدبعد با مرورگر بازش کنید و کپی کنیدبه طور کل کپی جداول و حتی متن از یک نرم افزار آفیس توصیه نمیشه چون حجم متن ذخیره شده چندین برابر متن واقعی است Sent from my Xperia using Tapatalk proبا سلام دانوش جان کاری که گفته بودینو کردک بازم نشدظاهرا پرستا 1.6 کلا با جدول مشکل داره چون دستی از خود مدیریت محتوا هم جدول میسازم بازم نمایش نمی ده بدجور کلافم کدم یکی کمک کنه چون بعضی همکارا روزانه به وب سایت من مراجعه می کنن واسه گرفتن لیست قیمت روزانه با تشکر پازل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 یه سایتی قبلا دیده بودم ساخت جداول آنلاین و بعد از ساخت سورس رو بهتون میدادتوی گوگل یه جستجو بزنید و سعی کنید از طرحق سورس جدول رو وارد کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اسفند 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2014 بنده هم همین مشکل دوستمون رو با ساخت صفحات مدیریت محتوا دارم که جداول رو نشون نمیده... با سورس جدول ساز انلاین هم برای من درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اسفند 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 اقا کسی نتونست مشکل ما رو حل کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 اقا کسی نتونست مشکل ما رو حل کنسلام . برا حل مشکلت یه پیشنهاد دارم و اون هم این هست که جدول ها را با css زیبا کنی . البته اگر کار با css را هم بلد نیستید مهم نیست . شما میتونید از سایت http://www.csstablegenerator.com و یا http://tablestyler.com استفاده کنید . روش کار هم اینطور هست که شما اول به این سایتها میرین و رنگ و ... را تنظیم میکنید و سپس این سایت به شما یک کد html و یک کد css می دهد . وشما کد css را کافیست به پوشه css واقع در پوشه قالبتان بروید و فایل cms.css را باز کنید و کدهای دریافت شده را به انتهای کدها اظافه و ذخیره نمایید و کد های html را هم باید در قسمت سورس ویرایشگر متن در هنگام ایجاد صفحه مدیریت محتوای خود قرار دهید . در این حالت فقط کافیست دادهای خود را جایگزین داده های پیشفرضی که مشاهده میکنید بنمایید و البته برای مشاهده جداول به شکل زیبا فراموش نکنید که کش مرورگر خود را خالی کنید .امیدوارم این راه بهتون کمک کنه .پیروز باشی همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در فروردین 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2016 من هم با بخش توضیحات محصول هنگام ایجاد جدول مشکل دارم تو کد رنگ پس زمینه ی جدول رو میشه تغییر داد بردر میشه تعریف کرد ولی اصلا نمیشه رنگ بردر رو تعریف کرد کد هم چیز خاصی نداره نمیدونم چرا 1.6 باهاش مشکل داره. مثلا این کد <table border="1" bordercolor="#FF6600"> وقتی کد بالا استفاده بشه خود به خود قسمت رمگ رو حذف میکنه... خود ادیتور هم جدول میسازیم فقط مقادیر رو نشون میده خود حاشه جدول مشخص نیست و هیچ گزینه ای برای رنگ بردر و ... نداره.چرا اینجوریه پرستا؟؟تو نسخه ی انگلیسیشم اینجوریه یا مشکل تو نسخه ی فارسیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zooghi ارسال شده در فروردین 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2016 ضمنا من همین الان از سی اس اس هم استفاده کردم بازم بردر رو نشون نمیده و رنگش اصلا اعمال نمیشه به خاطر همین چیزی که شبیه به جدول باشه ایجاد نمیشه!! لطفا پیگیری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 ضمنا من همین الان از سی اس اس هم استفاده کردم بازم بردر رو نشون نمیده و رنگش اصلا اعمال نمیشه به خاطر همین چیزی که شبیه به جدول باشه ایجاد نمیشه!! لطفا پیگیری کنید.دوست عزیز پرستاشاپ اینجوری برنامه نویسی کرده بخش جدول رو و دست ما نیست که پیگیری کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .