دانوش ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 یک نکته در پست اول گفته شده. تست کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 مشکلش این بود که باید توی زیر شاخه پست رو ارسال کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در مهر 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2012 من می خواهم ارسال های بلاگ در صفحه اصلی سایت نمایش داده شود.چکار باید انجام دهم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 28، 2012 بلوكش رو از راست يا چپ برمي داريد و به صفحه اصلي منتقل مي كنيد در قسمت ماژول و موقعيت (جابجايي)اگر اين قابليت رو داشته باشه ماژولش چون هر ماژولي قابليت هوك در تمام جايگاه ها رو نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 سلامیه مشکلی که این بلاگ داره این هست که جزو نقشه سایت حساب نمیشه . یعنی هر چی مطلب بزاری فایده ای نداره . من مطلب که اضافه میکنم بعد میرم بروز رسانی نقشه سایت را که میزنم می بینم اصلا یک لینک هم اضافه نمیشه ولی میرم یک محصول اضفه میکنم و بعد باز از بروز رسانی استفاده میکنم می بینم محصولات به راحتی در نقشه سایت اضافه میشه .راه حل چیست ؟ ماژول بلاگی وجود نداره که سئو قوی داشته باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 من خودم از بخش cms استفاده میکنم. یه شاخه درست کردم توش مطالب و ارسال میکنم دیگه این دنگ و فنگ ها رو ندارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 آدرس سایتتون را وارد می کنید نمونشو ببینم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 بله چون نسخه 1.4 امكان دسته بندي در CMS هست مي تونيد از اين هم استفاده كنيد يه چيزي شبيه اخبار فروشگاه در سمت راست فروشگام http://www.matrixsoft.ir/shop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 سلام شروین جان اگه مطالب زیاد بشه چکاری باید انجام داد ؟ الان روی نمایش تمام عناوین سایتت کلیک میکنم ارور میده ؟ الان روی هرکدوم کلیک میکنم این ارورو میده پمتاسفانه آدرسی که وارد کرده اید، تغییر یافته یا دیگر موجود نمی باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 فكر كنم مرورگرتون مشكل داره چون هيچ مشكلي من مشاهده نكردمحتي با كليك روي "نمایش تمام عناوین" كه وارد لينك زير ميشهhttp://www.matrixsoft.ir/shop/news.php اگر دوستان براشون نمياد اعلام كنند چون من مشكلي نميبينم زياد هم باشه مشكلي نيست و ميتونيد تيك بزنيد تا نمايش داده شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan90a ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 یه سوال.. تیتر خبر در سایت 30 کاراکتر هست و بقیه رو ... میزنه . یعنی سه نقطه می زنه.چطور میشه تیتر رو بیشتر کرد؟ من می خوام مثلا 100 تا کاراکتر باشه. خیلی واسم مهمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 با سلامدوستان مشکلاتی که دارم ممنون میشم کمک کنیدمشکل اول تو قسمت اخرین ارسال های بلاگ یه مقاله نوشتم تو بلوک نمایش میده اما روش که کلیک میکنم این خطا رو میده : Missing category IDمشکل دومتو قسمت لینک بلاگ مثلا میزنه :www.iroption.com/blog/article/1-crusi-contro-206.htmlچطوری میشه به لینک زیر تغییر داد ؟www.iroption.com/blog/article/crusi-contro-206.htmlمشکل سومتو قسمت بلوک اخرین ارسال تاریخ ارسال مقاله رو میزنه چطوری میشه برداشت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2014 با سلام و احترامآیا همچنین ماژولی یا مشابه برای پرستا 1.5 موجود هست؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 بلهدر سایت پیلتن شاپ میتونید نمونش رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 بلهدر سایت پیلتن شاپ میتونید نمونش رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk proبا تشکرآیا این ماژول رایگان هست؟لطفاً در صورت امکان لینک دانلود آنرا ارسال بفرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 رایگان نیست این ماژول . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 رایگان نیست این ماژول .با تشکردر صورت موجود بودن در بازارچه لینک آنرا ارسال بفرماییدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 اگه قصد خرید دارین ، از بازارچه پیام بذارین تا براتون ارسال بشه ، تو بازارچه نیست این ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2014 اگه قصد خرید دارین ، از بازارچه پیام بذارین تا براتون ارسال بشه ، تو بازارچه نیست این ماژولبا تشکر. لطفاً قیمتش رو برام پیام خصوصی کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .