mohammad ارسال شده در فروردین 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2012 من میخوام مشتری پعد از واریز هزینه بتونه یک فایل رو آپلود کنه درست برعکس یک ماژول که در پرستا موجوده برای دانلود فایلاگر رایگان موجوده کمکم کنید اگرم نه کسی میتونه بنویسه خبر بدهبا سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2012 مي توني خيلي راحت از يكي از اسكريپت هاي آپلود فايل استفاده كني و در فروشگات لينك بدي به ادرس اون توي سايتت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 سلام.من می خوام مشتری در هنگام ثبت سفارش با کلیک روی دکمه Browse بتونه فایل خودش رو انتخاب کنه و بعد از افزودن به سبد این فایل برای ما ارسال بشه.ماژولی براش وجود نداره؟از این لینک های به اسکریپت های آپلود هم نمی خوام. چون بعد ها مدیریت فایل ها و سفارش ها سخت میشه. از لینک تماس با ما استفاده کردم در حال حاضر ولی چون با کلیک روی دکمه یه صفحه جدید باز میشه ممکنه مشتری گیج بشه و از سفارش منصرف بشه.اگه ماژولی باشه که این کارو بکنه و یه دکمه آپلود بده تو توضیحات محصول یا هر جای دیگه از صفحه محصول خیلی خوب میشه.دوستان با تجربه اگه پیشنهادی دارن کمک کنین لطفا.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2015 سلام .شما میتونید هنگام تعریف کالا در صفحه تعریف کالای جدید در تب " شخصی سازی " در مقابل گزینه " فیلد فایل " تعداد تصاویری که میخواید مشتری آپلود کنه رو انتخاب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 سلام .شما میتونید هنگام تعریف کالا در صفحه تعریف کالای جدید در تب " شخصی سازی " در مقابل گزینه " فیلد فایل " تعداد تصاویری که میخواید مشتری آپلود کنه رو انتخاب کنید .مرسی از کمکتون. حل شد. عالی بودفقط یه سوال.این فیلد به پایین صفحه محصول رفته و بعد از نظرات قرار گرفته. تو بخش جایگاه ها هم نتونستم پیداش کنم. تو اجرای ویرایش زنده هم تکون نمی خوره.ماژول خاصیه یا اسم خاصی داره؟ می خوام ببرمش بالای صفحه زیر توضیحات کوتاه بذارمش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 اگه قالبتون پیشفر ض 1.6.0.14 هست توی این پست یکی از دوستان رو قبلا راهنمایی کردم. چون اینکار احتیاج به ویرایش قالب داره .http://ipresta.ir/forum/showthread.php?pid=48453#pid48453 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2015 تو انجمن یه سرچی کن یکی از بچه های گل گروه این مشکل حل کرده دو تا فایل ضمیمه هست جایگزین فیل product.tplکن مسکلت حل میشهproduct center.zipproduct top .zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zoupir ارسال شده در شهریور 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2015 نه . از قالب الکترومارکت استفاده می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kazem_eid ارسال شده در اسفند 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2018 این عکس ها کجا ذخیره میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
seyedhamzeh ارسال شده در خرداد 3، 2020 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2020 سلام دوستان لطفا برای پرستا 1.7 هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .