saman_e_rsa ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 ببخشید جواب نگرفتم اگر پست تکراری میزنم عذر میخوامفایلهای داخل فولدر Backup چی ؟ میتونم بعد از ارتقاء پاکشون کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلاموسط آپگرید این خطا رو میده:خطا (parseJSON) جاوا اسکریپت در حال انجام تشخیص داده شدمشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلامبله بعد از ارتقا در صورتیکه مشکلی نداشته باشه سایتتون ، نیازی به فایلهای بکاپ نخواهید داشت. خطاهای جیکوئری رو فقط در حین کار میشه بررسی کرد و در حال حاضر مشخص نمیشه چه خطایی رخ داده موفق باشید واکنش ها : saman_e_rsa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در اسفند 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2015 سلام اساتید عزیزموقع بروزرسانی لینک پیشفرض برای بروزرسانی بسته خارجی میباشد, که وقتی بروزسانی میکنم تاریخ فروشگاه میلادی میشهدر انجمن جستجو کردم و متوجه شدم نسخه بومی را باید نصب کنمنسخه من 1.6.0.14 میباشد, لطفا لینک بسته بروزرسانی آخرین نسخه موجود در انجمن بدید(فک کنم تنها روش دستی برای ما مقدور میباشد و روش اتوماتیک از سایت خارجی بروزرساتی صورت میگیره,اگر این موضوع هم به ابتدای آموزش اضافه کنید بسیار مفید میباشد)با تشکر از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 برای بروزرسانی پرستاشاپ بسته خاصی هست؟یا آخرین پرستاشاپ منتشر شده در انجمن جهت عملیات بروزرسانی استفاده کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2015 سلامخیر بسته خاصی نیست. از آخرین نسخه انجمن استفاده کنید موفق باشید واکنش ها : andria 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahromy ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 با سلامدقیقا مطابق آموزش پیش رفتم و مراحل اپگرید بخوبی اجرا شد تا زمانیکه به خطای زیر برخوردم.ببینین مشکلی داره و چکار باید انجام دهم؟471 files left to upgrade.All files upgraded. Now upgrading database...[Ajax / Server Error for action upgradeDb] textStatus: "error " errorThrown:" " jqXHR: " " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در فروردین 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2016 سلامخیر دوست عزیزباید بکاپ برگردونید و مجددا تست کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در خرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2016 سلام و خسته نباشیدبروزرسانی پرستاشاپ در کل خطری نداره اما وقتی به ارور برخورد میکنید ریستور کردن پرستاشاپ و دیتابیس خیلی زمانبر هست و برطرف کردن ارورهای در حین بروزرسانی دارای راه حل های خیلی متنوعی در اینترنت هست. من خودم بسته از بازارچه گرفتم و تیم پشتیبانی ارتقا رو انجام دادن که از اینجا تشکر میکنم ازشون ( از آقای شاد هم تشکر میکنم)ممنون واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed01 ارسال شده در تیر 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2016 دست شما درد نکنه آموزش عالی بود خدارو شکر بدون مشکل ارتقا انجام شد دوستان بدقت به تمام موارد دقت کنید قدم به قدم برید جلو با مشکل روبرو نمیشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pixco ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 سلام من میخوام از پرستاشاپ 1.6.1.2 به پرستاشاپ 1.6.1.4 ارتقا بدم باید به همین روش اقدام کنم؟بعد اینکه میشه لینک ماژول ارتقا با یک کلیک را قرار دهید در قسمت ماژولها همچین چیزی ندیدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2016 سلام من میخوام از پرستاشاپ 1.6.1.2 به پرستاشاپ 1.6.1.4 ارتقا بدم باید به همین روش اقدام کنم؟بعد اینکه میشه لینک ماژول ارتقا با یک کلیک را قرار دهید در قسمت ماژولها همچین چیزی ندیدم سلام برشما.ارتقا برای همه نسخه ها یکسانه. فقط توجه داشته باشید که ارتقا به نسخه فارسی و با آخرین نسخه این ماژول انجام بشه. این ماژول با نام 1-Click Upgrade v1.6.7 در لیست ماژول هاتوون قرار داره. موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 و pixco 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در مرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2016 آیا بعد از ارتقا و اطمینان از عملکرد صحیح میتونیم هرچی که تو مسیر /admin/autoupgrade/ هست رو حذف کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 بله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hadikamel ارسال شده در شهریور 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2016 فایل رو اکسترکت نکرده بودم / مشکل حل شد و سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 سلام من روی لوکال از ورژن 1.6.0.6 به 1.6.1.5 ارتقا دادم قالب به هم ریخته هست چیکار کنم ؟ قالب رو مجدد اپلود کردم اما بازم به هم ریختس لطفا راهنمایی کنیدقالب santa هم از پرستا دانلود کردم نصب کردم فعال هست کش و کوکی هم پاک کردم کمپایل هم کردم بازم قالب به هم ریخته نشون میده همون قالبی ک قبل ار ارتقا استفاده میکردم....یه مشکل دیگه هم هست روی لوکال یه نسخه از 1.6.1.5 نصب کردم خوبه و مشکلی ندیدم. اما نسخه ای که ارتقا دادم قسمت پنل مدیریت چند قسمتش انگلیسی هست و درست فارسی نشده.... این ارتقا این مشکلاتم در بر داره ...سوال سوم روی ورژن ک نصب کردم چطوری میتونم ادرس ها - مشتریان - محصولات و.... چیز های پایه و اساس فروشگاه قبلی رو برگردونم روی این ؟ چه جداولی از دیتا بیس هست ؟ اخه گفتم اگر نتونستم با اپگرید اوکی کنم از صفر صفر شروع نکنم این اطلاعات رو از نسخه قبلی بیارم تو این نسخه فقط اگر تغییراتی داره انجام بدم... بازم پیشنهاد شما چیه ؟ چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2016 سلام و درودکار ارتقا اینکه که اطلاعات قبلیتون حفظ بشه ، به جز ارتقا راه دیگری برای حفظ اطلاعات ندارین و با کپی کردن جدول ها هم نمیتونید چون همه چی قاتی پاتی میشه و دردسر پشت دردسر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 الان اینطوریه که صفحه خانه رو نشون نمیده فقط یه گزینه میاد محصولات پرفروش. روی اون که میزنی میره داخل سایت. اما صفحه اصلی لود نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2016 الان اینطوریه که صفحه خانه رو نشون نمیده فقط یه گزینه میاد محصولات پرفروش. روی اون که میزنی میره داخل سایت. اما صفحه اصلی لود نمیشه پارامترهای پیشرفته >> کارایی، تمام اوررایدها غیرفعال شود روی خیر تنظیم بشه واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 وقت بخیردر صورت ارتقا به نسخه 1.61.5 آیا ماژول درگاه بانکی که الان داره روی 1.6.1.2 کار می کنه دچار مشکل می شه یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2016 اگه سازگار باشه مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در آذر 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 سلامدر هنگام ارتقا به 1.6.1.5 ارور زیر رو نمایش می ده کسی می دونه چرا؟Unable to create backup database file /home/mehrega4/public_html/mehregan/autoupgrade/backup/V1.6.1.2_20160907-122149-519dcbdf/auto-backupdb_000001_V1.6.1.2_20160907-122149-519dcbdf.sql.gz. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 قبل ارتقا بکاپ گرفتن رو خاموش کنید ( یعنی قبلا از هاستتون خودتون بکاپ بگیرین از همه چی ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در آذر 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 ممنون مشکل حل شد فقط یک مشکل اینکه پس از بروز رسانی به نسخه 1.6.15: اعداد در قسمت نام محصول که به انگلیسی وارد شده است هم فارسی می شود در صورتی که نام به زبان انگلیسی استو برعکس در قسمت توضیحات که می خواهم فارسی باشد اعداد انگلیسی می باشندباید چکار کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2016 خب دیگه قالب پیشفرضه ، فونتش تو نسخه جدید عوض شده ، میتونید خودتون فونت رو طبق آموزش های انجمن عوض کنید ( جستجو کنید ) واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .