happydolphins ارسال شده در فروردین 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2012 چطور ميتونم در بالای فرم تماس با ما شماره تلفن پشتيبانی و آدرس مکانی فروشگاه رو اضافه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 در فایل contact-form.tpl در پوشه قالب تغییرات رو به صورت کد html وارد کنید. واکنش ها : mohammmad178 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2012 نسخه فروشگاه سازتون؟چون براي 1.3 يه آموزش خارجي هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 1.4 هنوز منتظرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 دوست عزیز بخش فروشگاه های ما یک بخش جاگانه است که اطلاعات تماس رو میتونید در اونجا قرار بدید و نیازی به ویرایش نداریدفرم تماس با ما برای ارسال نامه به مدیر سایت هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 این فرم تماس با ما که تو فوتر قالب هست چطوری میشه آوردش تو منوها ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 لینکشو می گیرید و در منو می سازید با انتخاب لینک (در ماژول منو) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 ممنون چطوری میشه چندتا مطلب به همین فرم تماس با ما اضافه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام دوست عزیز به پوشه تم خود که هم اکنون فعال هست برید داخل فایل contact-form.tpl میتونید متن های خودتون رو بزارین البته بهتره با استفاده از تابع موجود این کارو کنید و از ترجمه ها اون متن رو ترجمه کنید موفق باشید واکنش ها : bagbaaz و Mehrab 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestvip ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام دوست عزیز به پوشه تم خود که هم اکنون فعال هست برید داخل فایل contact-form.tpl میتونید متن های خودتون رو بزارین البته بهتره با استفاده از تابع موجود این کارو کنید و از ترجمه ها اون متن رو ترجمه کنید موفق باشیدمیشه یک نمونه بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در آذر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2015 سلام public_html/themes/default-bootstrap/contact-form.tpl موفق باشید واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 در فایل contact-form.tpl در پوشه قالب تغییرات رو به صورت کد html وارد کنید.سلام. لطفا بفرمایید تغییرات باید بین کدام تگ ها قرار داده بشه ؟ چون من تغییرات رو وارد کردم ولی بعد از سیو کردن اعمال نشد و همون فرم نمایش داده شد ! با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 سلام. لطفا بفرمایید تغییرات باید بین کدام تگ ها قرار داده بشه ؟ چون من تغییرات رو وارد کردم ولی بعد از سیو کردن اعمال نشد و همون فرم نمایش داده شد ! با تشکرحل شد ! با پاک کردن کش حل شد. متشکرم واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Behroozghafoori ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 با سلام پوشه قالب دقیقا کجاست ؟ واکنش ها : mohammmad178 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 سلام بر شما. وارد هاست بشید، جایی که پرستاشاپ رو نصب کردید، پوشه themes، نام قالبتون هرچی هست میشه پوشه قالب برای مثال default-bootstrap واکنش ها : mohammmad178 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammmad178 ارسال شده در دی 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2017 با سلام در کدوم قسمت باید وارد بشه میشه تگش رو بگید میخوام اطلاعات بالای لیست ارسال قرار بگیره واکنش ها : mohammmad178 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در فروردین 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2018 سلام. لطفا بفرمایید در فایل contact-form.tpl تغییرات باید بین کدام تگ ها قرار داده بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa1379 ارسال شده در آبان 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2019 در فایل contact-form.tpl در پوشه قالب تغییرات رو به صورت کد html وارد کنید. سلام ایا امکانش هست کد را هم بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa1379 ارسال شده در آبان 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2019 کجای قسمت کد نویسی باید قرارش بدیم من زدم کد را ولی اعمال نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa1379 ارسال شده در آبان 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2019 کجای قسمت کد نویسی باید قرارش بدیم من زدم کد را ولی اعمال نشد دقیقا من هم همین مشکل را دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahsa1379 ارسال شده در آبان 17، 2019 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2019 حل شد ! با پاک کردن کش حل شد. متشکرم میشه بگین مشکلتون چجوری حل شد و دقبقا چه کدی را کجای کد اعمال کرید خیلی عجله دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .