ramtin2025 ارسال شده در دی 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 سلامبرای تغییر دامنه ، قوانین بازارچه رو مطالعه کرده و سپس تیکت بزنید تا سریال جدید براتون ساخته بشه موفق باشید واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2015 با سلام و احترام.این قالب یک نقص داره، از تصاویر بند انگشتی در زیر شاخهها پیشتیبانی نمیکنه! (امکان ضروری و دیفالت)لطفاً پیگیری کنیدhttp://s6.picofile.com/file/8220022126/Snapshot_2015_10_30_175306.png قبل از خرید قالب دموی اون رو کامل مشاهده کنیدعکس زیرشاخه ها در این قالب به طور کامل حذف گردیده چون کاربردی ندارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ali_1377 ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 کاش ذکر میکردید، فکر نمیکردم این امکان دیفالت و مهم رو نذاشته باشید. تگشو خودم جایگذاری میکنم، باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در دی 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 قالب پانیذ، ای نماد (نماد الکترونیکی) را درکجای سایت می تواندنشان دهد و اگر نشان دهد دارای چهارچوب خاصی است؟این قالب ( پانیذ) ماژول نماد را دارد؟ که به راحتی بتوان آن را فعال یا غیرفعال کرد؟ویا باید بصورت جداگانه ماژول نصب می شود؟قالب پانیذ ، ماژول شمارنده تخفیف را می توان بروی آن نصب کرد و سازگاری با ورژن 1.6.0.14 را دارد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2015 قالب پانیذ، ای نماد (نماد الکترونیکی) را درکجای سایت می تواندنشان دهد و اگر نشان دهد دارای چهارچوب خاصی است؟این قالب ( پانیذ) ماژول نماد را دارد؟ که به راحتی بتوان آن را فعال یا غیرفعال کرد؟ویا باید بصورت جداگانه ماژول نصب می شود؟قالب پانیذ ، ماژول شمارنده تخفیف را می توان بروی آن نصب کرد و سازگاری با ورژن 1.6.0.14 را دارد ؟ برای نماد اعتماد باید ماژول رایگان نماد را دانلود و نصب کنید که جایگیری های اون مشخص هست در ماژولماژول شمارنده معکوس رو میتونید نصب کنید بصورت جداگانه اما ممکنه از نظر ظاهری نیاز به سازگاری داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 پشیبانی محترم با تقدیم سلاممن قالب پانیذ رو خرید کردم و متاسفانه برای ای نماد چهارچوب مشخصی ندارد که لوگوی ای نماد در آن نشان دهد. و تنظیمات خود ماژول که پیکربندی را انتخاب می کنیم و مکان نمایش را با توجه به پیش فرض ها ( بالا سایت ، ستون راست یا چپ و فوتر ) انتخاب می کنیم . نمایش نماد را یا بروی اسلایدشوها نشان می دهد یا در پایین ترین محصول و اصلا در یک چهارچوب یا قاب که مثل بقیه سایت ها که معمولا تعریف شده است . ندارد. با توجه به اینکه دیروز من از شما سئوال کردم قالب پانیذ جایگاه خاصی برای ای نماد دارد .و شما جواب دادید " جایگیری های اون مشخص هست در ماژول " که مشخص نیست . اگر به سایت خودتان مراجعه کنید زمانی که از بازارچه پرستا شاپ خرید انجام می دهید. دقیقا در زیر شاخه ها نماد الکترونیک خود را در یک چهارچوب خاص و جای مشخص گذاشته اید .این قالب جای مشخص ندارد اگر هم دارد لطفا راهنمایی بفرمایید . چون ما نیاز داریم که در یک چهارچوب خاص و جای مشخص آن را نمایش بدهیم. واکنش ها : adminkala 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 راه حل شما اینه:1. ماژول اینماد (inamad) رو از سایت دانلود و نصب کنید2. وارد پیکربندی (ویرایش) ماژول شده و اون رو در ستون چپ قرار بدید و داخل متنش بنویسید مثلا نماد اعتماد اینترنتی3. فایل eNamadLogo.htm رو در مسیری که پرستاشاپ رو نصب کردید آپلود کنید4. از بخش ماژول ها - موقعیت ها عبارت displayLeftColumn رو جستجو کرده و ماژول نماد رو به بالاترین قسمت بکشید توجه کنید که تا زمانی که نماد سایت شما رو تایید نکنه هیچ لوگویی در سایت شما نمایش داده نخواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 باسلام مجددباتشکر از راهنمایی حضرتعالی نشان نماد پس از جابجایی در displayLeftColumn در جایگاه خود و در چهارچوب مشخص راه اندازی شد . سپاسگرازیم. واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در بهمن 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 سلام و خسته نباشیدهنگامی که قالب پانیذ رو نصب کردم قالب پانیذ با اون ساختاری که داشت ظاهر نشد و تمامی عکس ها و محصولات قالب دیفالت ظاهر شد و عملا بهم ریختگی شدید از لحاظ ظاهر شد . سئوالم این است که قبل از نصب باید اقدامی انجام می دادم که بدان شکل نشود ؟ و یا اینکه قالب رو پاک کنم و دوباره نصب کنم و چه اقدامی باید انجام بدهم تا همان ظاهر زیبا و حرفه ای رو داشته باشم ؟ متشکرم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2015 میتونید یکبار قالب پیشفرض رو انتخاب و نصب کنید سپس دوباره قالب پانیذ رو انتخاب و نصب کنید. با این کار تنظیمات قالب پانیذ مجدد اعمال می شوند (فعال/غیر فعالسازی ماژول های مورد نیاز، تنظیم مجدد موقعیت ها و ...) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sokhan ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 سلام بر دوستان و مدیرانمن بعد از نصب قالب پانیذ مشکل عدم ایندکس شدن صفحات جدید را در گوگل داشتم که با آپدیت پرستاشاپ به 1.6.1.2 جدید از ماژول iblockreinsurance ایراد و ارور syntex errore .... می داد که با حذف این ماژول گوگل بعد از دوماه شروع به ایندکس کردن نمود. دوستانی که این مشکل رو دارند ماژول را حذف کنند تا در آپدیت بعدی مدیران و نویسندگان محترم مشکل را حل کنند. در ضمن نسخهی جدید هیچ عدم هاهنگی با قالب پانیذ (به جز مواردی که در نسخه 1.6.1.0 وجود دارد) پیدا نکرده است. پیروز باشید. آدرس وب سایت جهت مشاهده نسخه جدید پرستاشاپ: کتابفروشی اینترنتی ایران بوکhttp://iranbook.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 مگه میشه بخاطر یک ماژول کلا گوگل سایت شما رو ایندکس نکنه؟ مشکل شما جای دیگه ای بوده دوست منای کاش خطای syntax ماژول رو هم میذاشتید برای بررسی یا تیکت میزدید براتون بررسی میکردیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sokhan ارسال شده در بهمن 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 جناب ذاکریان با سلام و تشکر از پاسخ سریعتان.دو ماه ایندکس نمیکرد، حتی صفحات بینگ هم حذف شدند ولی با حذف ماژول، هم بینگ هم گوگل شروع به ایندکس کردن. مشکل رو با درخواست شماره 283896 فرستاده بودم. ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2015 جالبه بعید میدونم مشکل از اون بوده باشه چون ماژول بخشی از سایت هست نه کل سایت. اونم این ماژول که فقط بالای سایت چند متن ساده اضافه میکنه. میدونید متن اون خطاهای سینتکس چی بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 باسلامدر قسمت پایین سایت لوگو پی پال و ویزا نشان داده می شود و به ماژول بلوک لوگوهای درگاه پراخت و پیکربندی قالب هم رفتم و چیزی در این رابط ندیم که اون رو غیر فعال کنم . که نشان ندهد . چون من لوگو بانک سامان رو گذاشتم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چرا روی سایت این لوگو نشان می دهد. و چگونه حذف کنیم .با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanbanaii ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 سلاموقت بخیرتشکر بابات قالب خوبتونمن بعد از نصب این مشکل رو دارم که :1- اندازه همه چیز کوچکتر هستش2-اسلایدر کل عرض صفحه رو نمی گیره3-بالای صفحه اون چهار تا تب گارانتی با ما تماس بگیرید و... رو نشون نمیده4-تماس با ما رو نشون نمیده تا وقتی که بری روش نمایان میشهچطوری میشه واحد پولی رو برداشت ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 لطفا تیکت بزنید و اطلاعات ورود به مدیریتتون رو اونجا ارسال کنید احتمالا بد نصب کردید براتون اصلاح میکنیم واکنش ها : ehsanbanaii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanbanaii ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 با سلام و خدا قوتبنده قالب پانیز رو نصب کردم با مشکلاتی مواجه شدم بعد با همکاری دوستان متوجه اشکال کارم شدم و بر طرف کردم الان مشکل بنده اینه که ماژول اعتماد سازی که ازش تو تبلیغات هم یاد شده نشان داده نمی شه و دوم اینکه فروشگاه رو تمام صفحه نشون نمیده من باید چه کار کنم که مشکل حل بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ همچنین میتونید تیکت بزنید برای بررسی واکنش ها : ehsanbanaii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanbanaii ارسال شده در بهمن 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2015 آدرس سایتتون رو بفرمایید؟ همچنین میتونید تیکت بزنید برای بررسیwww.panacenter.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2015 به نظر میرسه شما css های قالب رو دستکاری کردید. تیکت بزنید تا براتون بررسی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanbanaii ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 سلام وقت بخیرآیا میشه تو قالب پانیذ جدید ترین محصولات رو به صورت رندم(تصادفی) بالا بیاره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 خیر چنین امکانی نیست. باید ماژول جداگانه تهیه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanbanaii ارسال شده در بهمن 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2015 خیر چنین امکانی نیست. باید ماژول جداگانه تهیه کنیدمیشه بفرمایید چه ماژولی باید نصب کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .