admin ارسال شده در فروردین 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2016 قالب های پرستاشاپ هرچقدر که بخواهید انعطاف پذیرند ولی به این نکته توجه داشته باشید که قالب های عمومی از طرف ما شخصی سازی نخواهند شد و اگر تغییری توسط شخص شما یا اشخاص دیگری در قالب ایجاد شود پشتیبانی شما باطل می گردد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در فروردین 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2016 با سلام من هر بار که لاگین میکنم پوشه ادمین پسوند بهش اضافه میشه و کاربرای دیگه رو میندازه بیرون چکار کنم که این اتفاق نیفته؟؟؟ تنظیمات داره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 5، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2016 سوالتون رو در تاپیک مرتبط بپرسید یا تاپیک جدید ایجاد کنید دوست من. اینجا تاپیک قالب و مربوط به مشکلات و سوالات قالب پانیذ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
taher67 ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 سلامچگونه میتوانم تعداد محصولات جدید را در صفحه اول سایتم بیشتر کنم ؟الان 8 تا بیشتر نشون نمیده !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 به پیکربندی ماژول محصولات جدید (blocknewproducts) مراجعه کنید واکنش ها : taher67 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 خسته نباشید می گم ببخشید می خواستم بدونم باتوجه به محدودیت max_input_vars سرور پارس serverpars.com برای کاربران عدم همکاری در افزایش آن، (در نتیجه عدم توانایی برای ویرایش ترجمه ها در پیشخوان پرستاشاپ). تغییر دادن این دو واژه: ادامه خرید >>> به >>> خرید کالاهای بیشترhttp://uupload.ir/files/eig0_1.jpgوhttp://uupload.ir/files/lits_2.jpgمی تونه شامل تیکت درخواستی پانیذ باشه تا بخش پشتیبانی پرساتاشاپ نصب شده روی لوکال این دو مورد رو ویرایش کنند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2016 برای قالب پارمیس این مشکل رو رفع کردیمتیکت بزنید تا یادم بمونه برای آپدیت پانیذ هم این مشکل رو مرتفع کنم واکنش ها : nasimparsi و adminkala 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در فروردین 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 سلام و درود برهمه دوستان موضوع : مالیات برارزش افزوده برای فروشگاه های اینترنتی با توجه به فراخوان تمامی فروشگاه های اینترنتی به معاونت مالیات برارزش افزوده و اخذ مالیات 9% ارزش افزوده راهنمایی فرماییدکه چگونه می توان فاکتور اداره دارایی را که مطابق با نمونه ارائه شده توسط سازمان مالیات برارزش افزوده که اجباری هست (ماده 22: عدم درج و تکمیل اطلاعات صورتحساب طبق نمونه اعلام شده معادل بیست و پنج درصد (25%) مالیات متعلق) را در قالب پیاده سازی کرد و در کجا می توان نرخ (9%) مالیات بر ارزش افزوده را در قالب تغییر داد. باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 14، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2016 سلام و درود برهمه دوستان موضوع : مالیات برارزش افزوده برای فروشگاه های اینترنتی با توجه به فراخوان تمامی فروشگاه های اینترنتی به معاونت مالیات برارزش افزوده و اخذ مالیات 9% ارزش افزوده راهنمایی فرماییدکه چگونه می توان فاکتور اداره دارایی را که مطابق با نمونه ارائه شده توسط سازمان مالیات برارزش افزوده که اجباری هست (ماده 22: عدم درج و تکمیل اطلاعات صورتحساب طبق نمونه اعلام شده معادل بیست و پنج درصد (25%) مالیات متعلق) را در قالب پیاده سازی کرد و در کجا می توان نرخ (9%) مالیات بر ارزش افزوده را در قالب تغییر داد. باتشکر مالیات بر ارزش افزوده ارتباطی با قالب نداره دوست منمالیات رو میتونید از بخش "بومی سازی - مالیات" تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در فروردین 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 سلام موضوع: مالیات برارزش افزوده مدیر کل عزیز اینکه من نوشتم قالب بگذارید به ناآگاهی ما و ممنون از راهنمایی ، ولی موضوع اصلی چگونه می توان فاکتور اداره دارایی را که مطابق با صورتحساب طبق نمونه ارائه شده توسط سازمان مالیات برارزش افزوده که اجباری هست را در صورتحساب به مشتریان و دارایی ارائه دهیم . صورت حسابی که الان در فروشگاه ساز ارائه می دهد.استاندارد دارایی را ندارد و این پلتفورم را چگونه می توان تغییر داد ، یا اصلا قابل تغییر است .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2016 قابل تغییر که هست اما نیاز به تخصص و زمان زیادی دارهمیتونید همراه با کالای خودتون فاکتور استاندارد ارائه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در فروردین 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2016 باسلام برای اینکه بتوان فاکتور مالیات برازرش افزوده ارائه دهیم . نیاز به گرفتن کد ملی (اشخاص حقیقی) و کد شناسه ملی (اشخاص حقوقی ) می باشد. این دو تا فیلد رو چگونه می توان در دریافت اطلاعات مشتری بگنجانیم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، سپاسگزارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 لطفا تاپیکی جداگانه بزنید این تاپیک مخصوص قالب پانیذ می باشدتاپیک به زودی پاک سازی خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tayyeb ارسال شده در فروردین 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2016 سلام، قسمت پایین سایت که تلفن و مشخصات دیگه هست رو چطور میشه تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در فروردین 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2016 در این قالب میتونم منو رو از سمت راست به چپ منتقل کنم؟ یعنی تمام قالب ها این امکان رو دارن درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 سلام، قسمت پایین سایت که تلفن و مشخصات دیگه هست رو چطور میشه تغییر داد؟ کلمه "تماس" رو در بخش ماژول هاتون جستجو کنید در این قالب میتونم منو رو از سمت راست به چپ منتقل کنم؟ یعنی تمام قالب ها این امکان رو دارن درسته؟ اگر منظورتون ستون هست بله از بخش "تنظیمات - قالب ها" ویرایش این امکان میسر هست واکنش ها : tayyeb 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 بخشید من یک گزینه به منوی اعتماد پیشرفته قالب اضافه که می کنم اون گزینه به پایین میاد در صورتی که هنوز جا برای افزوده شدن یک گزینه ی دیگه وجود داره. چطور می شه کاری کرد که این گزینه در یک خط قرار بگیره و اون جای خالی رو پر کنه؟ اگر اون ورود به حساب رو حذف کنیم درست می شه یا راه دیگری داره؟ (لطفا عکس رو ببنید) با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 خیر جا نداره برای اضافه کردن گزینه دیگه. شما فضای خالی میبینید اما از نظر ساختاری فضاش همینقدره واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 سلام و خسته نباشیدنماد اعتماد بتازه برای کسانی درخواست یا تمدید نماد رو دارن کدهایی رو برای نمایش نماد اعتماد الکترونیکی ارائه می دهد و بصورت فایل دیگر نیست .که در روت کپی کنیم.چگونه کدهای جدیدی که ارائه می دهند رو استفاده کنیم . در کدام فایل کپی کنیم ؟ ویا چگونه فایل سازی کنیم؟و یا دستورالمعل دیگر؟ که نماد اعتماد جدید در سایت نمایش داده شودوبه رویت برسد .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 ماژول جدید نماد رو دانلود کنید (در انجمن جستجو کنید موجود است) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2016 ضمن عرض سلام و خسته نباشید... تشکر میکنم بابت طراحی این قالب زیبا و کارآمد و چند سوال داشتم از حضورتون که ممنون میشم پاسخ بدید و قبلش یک انتقادی هم داشتم، من با 3 شماره ای که در قسمت تماس با ما قرار دادید چندین بار در روزهای مختلف و ساعات مختلف(ساعات ذکر شده) تماس گرفتم که هیچ کدام در هیچ زمانی حتی یک بار هم پاسخگو نبودید... از این بابت و سطح پاسخگویی تلفنی واقعا ناراحت و ناامید شدم... و اما سوالات من در مورد قالب پانیذ: 1- آیا قالب پانیذ قابلیت استفاده خریدار از کد تخفیف رو داره؟(قسمتی که در زمان خرید مشتری کد تخفیف وارد میکنه و میتونه به صورت درصد یا مقدار وجه تعریف شده برای کد تخفیف از کد تخفیفش در زمان خرید استفاده کنه؟)2- آیا قالب پانیذ یا دیگر قالب های شما قابلیت اتصال به دستگهاهای بارکدخوان فروشگاهی رو دارند(مثلا من فروشگاه فیزیکی دارم که میخوام زمان فروش کالا به صورت خرید حضوری مشتری، تعداد اون کالا رو از فروشگاه به صورت اتوماتیک کم کنه، در واقع وقتی بارکد محصول برای خرید توسط بارکد خوان خوانده میشه)3- آیا قالب پانید قابلیت تخفیف ویژه و شمارنده معکوس رو داره و اگرنه میشه بهش اضافه کرد یا نه؟4- آیا این قالب قابلیت تخفیف برای محصولات رو داره(قسمتی که مبلغ اصلی رو خط میزنه و مبلغ تخفیف خورده رو نشون میده)5- خدمات پشتیبانی شما دقیقا شامل چه مواردی میشه...؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 خود من شخصا دیروز به خاطر درگیری مراسم عزاداری فوت شوهر خالم و سردرد شدید متاسفانه قادر به پاسخگویی نبودم ول باز هم از شما عذر میخوام 1. بله دارد2. ارتباطی با قالب ندارد میتونید از بخش تیکت با کارشناسان ما در ارتباط باشید3. ندارد. ماژول شمارنده تخفیف معکوس موجود هست جستجو کنید4. بله5. این لینک رو مطالعه کنید: http://ipresta.ir/content/3-terms واکنش ها : iraniand 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2016 خود من شخصا دیروز به خاطر درگیری مراسم عزاداری فوت شوهر خالم و سردرد شدید متاسفانه قادر به پاسخگویی نبودم ول باز هم از شما عذر میخوام 1. بله دارد2. ارتباطی با قالب ندارد میتونید از بخش تیکت با کارشناسان ما در ارتباط باشید3. ندارد. ماژول شمارنده تخفیف معکوس موجود هست جستجو کنید4. بله5. این لینک رو مطالعه کنید: http://ipresta.ir/content/3-termsممنون از پاسختون... فقط چنتا سوال دیگه؟ 1- آیا مواردی که نوشتید بله، روی قالب پانیذ موجود هست یا باید به صورت ماژول نصب بشه!؟ چون روی پیش نمایش قالب پانیذ هیچ کدام از این موارد دیده نمیشه!(اگر امکان داره این موارد رو روی پیشنمایش فعال کنید)2- آیا ماژول شمارنده معکوس قابلیت نصب بر روی قالب پانیذ رو داره؟3- نماد اعتماد در کدام قسمت قالب پانیذ نمایش داده میشه؟4- آیا قالب پانیذ قابلیت پارالاکس رو داره؟ و اگرنه آیا قابلیت پشتیبانی از ماژول پارالاکس رو داره؟5- آیا قالب پانیذ این قابلیت رو داره که مثلا زمانی که کسی میخواد محصولی رو انتخاب کنه بتونه رنگ اون رو بین 2 یا چند گزینه انتخاب کنه؟(مثلا یک گوشی موبایل که در 3 یا 5 رنگ عرضه میشه و مشتری بتونه موقع خرید رنگ محصول رو انتخاب کنه)، آیا این قابلیت در قالب وجود داره یا باید به صورت ماژول نصب بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 11، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2016 1. خیر نیاز به ماژول نداره و از امکانات خود پرستاشاپ هست2. بله ولی ممکنه از نظر ظاهری نیاز به سازگاری داشته باشه3. ارتباطی با قالب نداره و جایگاه های نمایش مربوط به ماژول نماد اعتماد می باشد4. خیر ندارد. فقط قالب پارمیس این قابلیت رو دارد5. بله با تعریف ترکیب برای محصول این امکان وجود دارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminkala ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2016 سلام در قسمت محصولات جدید وقتی زمان تعیین شده محصول جدید به اتمام می رسد دیگر محصولات را در صفحه اول و ستون سمت چپ نشان نمی دهد و با پیام محصول وجود ندارد روبه روی هستیم .زمانی که مدت به اتمام می رسد دیگر محصول را نشان نمی دهد ؟ درصورتیکه بخواهیم محصولات را نشان دهد چه باید کرد ؟ (به غیر از افزایش زمان)ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .