itesalat ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 مدیریت محترم با توجه به راست دست بودن اکثر ما و اینکه انجمن شما راست چینه به نظر من البته جای منوی کشوییو از راست به چپ عوض کنید چون اکثر مواقع موس میره روش باز میشه یه جورایی رو اعصابه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2012 فکر کنم شما از اسکرول موس استفاده نمیکنید و اسکرول مرورگر رو استفاده میکنید.حق با شماست عوض میکنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در تیر 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 فکر کنم شما از اسکرول موس استفاده نمیکنید و اسکرول مرورگر رو استفاده میکنید.حق با شماست عوض میکنیم.مرسی لطف میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 به نظر من چون راست دستيم بايد راست باشه تا از اين اسلايد به طور درست استفاده كنيم و متن هاي انجمن نيز در طرف چپه و راست آواتار شخصيه و مزاحمتي ايجاد نمي كنه شما بايد از اسكرول موس استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 دوستان دیگه هم نظر بدن خوبه. ضمن این که این مطلب 26 بار دیده شده اما کسی با نظر این دوستمون موافقت یا مخالفت نکرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 به نظر من که همین جوری ک هست خوبه ، من مشکلی ندارمحالا مدیران خود دانند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heartshunter ارسال شده در تیر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2012 بعضی وقتا برای منم مشکل ساز میشهالبته من از اسکرولر بروزر استفاده نمیکنمولی خوب کرسر موسم زیاد این سمتی میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sootac ارسال شده در تیر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 برای منم مشکل ایجاد میکنهبخصوص وقتی از ماوس پد لب تاب استفاده میکنیم بدتر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در تیر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 مشکل وقتی خیلی بیشتر میشه که مثلا من از گوگل کروم فارسی استفاده میکنم تعویض صفحه به قبل یا بعدی درست بالای اینه و خوب دیگه الکی باز میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 این بخش رو هر جا گذاشته بشه باز یه عده ای شکایت میکنند ، میدونید چرا؟؟اگه سمت بالای سایت گذاشته بشه یه عده میگن وقتی میخوایم آدرس تایپ کنیم باز میشهاگه سمت چپ گذاشته بشه یه عده میگن وقتی میخوایم دکمه back مرورگر رو بزنیم باز میشهاگه پایین باشه مشکل بیشتر میشه و هی باز میشهبه نظر من این سمت راست بهترین مکانیه که میتونه قرار بگیره و بقیه سمت ها دردسر ساز میشهپیشنهاد من اینه که همین قسمت باقی بمونه ولی یه تاخیری واسش در نظر گرفته بشه که مثلا وقتی یک ثانیه و بیشتر ماوس روش قرار گرفت از بشه . اینجوری فکرکنم همه مشکلات حل میشه . دانوش اگه خواستی یه ندا بده به من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
itesalat ارسال شده در تیر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 این بخش رو هر جا گذاشته بشه باز یه عده ای شکایت میکنند ، میدونید چرا؟؟اگه سمت بالای سایت گذاشته بشه یه عده میگن وقتی میخوایم آدرس تایپ کنیم باز میشهاگه سمت چپ گذاشته بشه یه عده میگن وقتی میخوایم دکمه back مرورگر رو بزنیم باز میشهاگه پایین باشه مشکل بیشتر میشه و هی باز میشهبه نظر من این سمت راست بهترین مکانیه که میتونه قرار بگیره و بقیه سمت ها دردسر ساز میشهپیشنهاد من اینه که همین قسمت باقی بمونه ولی یه تاخیری واسش در نظر گرفته بشه که مثلا وقتی یک ثانیه و بیشتر ماوس روش قرار گرفت از بشه . اینجوری فکرکنم همه مشکلات حل میشه . دانوش اگه خواستی یه ندا بده به من اره اینم خیلی فکر خوبیه حتا میشه با کلیک باز بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در تیر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2012 نظر من اينه كه ارتفاعش خيلي زياده اگر ارتفاعش كمتر بشه اين مشكلاتش هم كمتر ميشه . مثلا يه دكمه چيزي باشه وبعدش صفحه بزرگتر باز بشهروي اعصاب منم خيلي ميره ولي حال تاپيك زدنش رو نداشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .