behdad_TNT ارسال شده در مرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2012 سلام دوستانماژول محصولات مرتبط رو میخوامممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2012 به صورت پيش فرض در سيستم موجوده نصبش كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2012 ماژول ممحصولات هم شاخه تقریبا همون کار رو میکنه و پیشفرض داره پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behdad_TNT ارسال شده در مرداد 8، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2012 میدونم مشکل اینجاست که پاک شده ( یعنی پاک کردم ) میشه آپلود کنید یبارممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2012 دانلود کنیدproductscategory.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مرکاتو ارسال شده در شهریور 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2013 سلاممن این ماژول رو فعال کردم ولی عکسارو نشون نمی ده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 6، 2013 شما نباید این ماژول رو از اینجا دانلود میکردین ، این برای نسخه 1.4 بود . تو نسخه 1.5 این ماژول وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مرکاتو ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 ممنون از جوابتون.بله. من این رو دانلود کردم و نصب کردم. الان این 1.4 رو پاک کردم اما در ماژول های دیفالت پرستاشاپ 1.5 نتونستم محصولات هم شاخه پیدا کنم. تو اینترنتم سرچ کردم، ولی نتونستم فارسیش رو پیدا کنم. به نظر شما چکار کنم؟ ممنون از پیگیریهاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 خیلی راحته ، شما از بسته زیپ پرستاشاپ داخل پوشه ماژول ها ، دنبال productcategory بگردین و پیدا کردین تو پوشه ی ماژول های هاستتون کپی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مرکاتو ارسال شده در شهریور 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2013 جواب داد خیلی ممنون واقعا. پشتیبانی عالی بود. تازه واسه یه سیستم اوپن سورس و رایگان. واقعا دمتون گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 سلاممن 1.5.4.1 نصب کردم ولی بسته productcategory تو ماژول هاش نیستمیشه بگید از کجا میتونم گیر بیارمش ؟ماژولی میخوام که بشه محصولات مرتبط رو بهش معرفی کرد و به خریدار پیشنهاد داد. متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 امکان نداره نباشه ،وقتی من الان نیگا میکنم تو بسته زیپ وجود داره ، نمیشه که بگین نیستش ! به بخش ماژول ها برین و تو کادر جستجو در همون صفحه بنویسین : شاخه از بین نتایجی که باز میشه ماژول محصولات هم شاخه رو کلیک کنید . اسمش مازول محصولات هم شاخه هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 درسته من انگلیسیش رو سرچ میزدم .....حق با شماست ولی این اونی نیست که باید باشه !!!باید سفارش بدم طراحی بشه موفق باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 خب درسته آقا بهمن این هم شاخه کار محصولات مرتبط رو میکنهولی من میخوام ویرایشش کنم دیگه ننویسه محصولات هم شاخه میخوام محصولاتی که نشون میده تیترش به جای محصولات این شاخه باشه محصولات مرتبط نمونه : http://whiteribbon.ir/fa/summer-dresses/5-printed-summer-dress.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 خب درسته آقا بهمن این هم شاخه کار محصولات مرتبط رو میکنهولی من میخوام ویرایشش کنم دیگه ننویسه محصولات هم شاخه میخوام محصولاتی که نشون میده تیترش به جای محصولات این شاخه باشه محصولات مرتبط نمونه : http://whiteribbon.ir/fa/summer-dresses/5-printed-summer-dress.htmlسلام . از قسمت ترجمه ها میتونی اکثر متن هایی که مشاهده میکنی را تغییر بدی . برای این مورد هم فکر کنم باید ترجمه ماژول ها را انتخاب کنی.موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash123 ارسال شده در مرداد 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2015 سلام وقت بخیرماژول محصولات مرتبط برای سایت من به روز شده اما نتایجی که نشون میده مرتبط نیست. دوستان لطفا راهنمایی کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2016 با سلامميخواستم بدونم براي نمايش صحيح به كدوم قسمت بايد هوكش كرد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .