shik3da ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 با سلام خدمت شما دوستان گرامی بنده میرم توی سیتم مدیریت فروشگاهم اصن از هیچ چیزی سر در نمیارم اگه میشه یه مومن بیاد یه تاپیک آموزش بذاره که بریم توش ببینیم دنیا دسته کیه انصافا همه با هم کمک کنید حیف هست مرجع پرستا شاپ فارسی تاپیک آموزش گام به گام نداشته باشه حتما لازم نیست یه نفر تاپیک رو بچرخونه هر کی بلده بسم الله وگرنه من و امسال من باید یک سال با این سیستم ور بریم تا یاد بگیریم با تشکر واکنش ها : web.abri 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 خوب دوست عزیز آموزش پرستا اگه واسه مبتدی ها کسی بخواد بذاره حداقل یه کتاب 300 صفحه ای باید بنویسه اینجا همراه با عکس و نمونه و غیره که خیلی هم طول میکشه . کتاب آموزش پرستاشاپ رو ادمین سایت نوشته و یکمیش مونده که وقتی برگرده منتشر میکنه . ضمن اینکه بهترین آموزش اینه که شما تو لوکال هاست پرستا رو نصب کنید و بدون هیچ نگرانی همه جاش رو بررسی کنید . زیاد هم سخت نیست و میتونید راحت یاد بگیرید و یکسال هم نمیخواد ، کافیه 3 چهار روز وقت بذارید همه چیز رو خودتون یاد میگیرید . من همیشه میگم اون چیزی که آدم خودش یاد بگیره صد برابر ارزش داره نسبت به زمانی که از دیگران یاد بگیره . ولی خوب چون ممکنه خیلی ها حوصله ور رفتن با پرستاشاپ رو نداشته باشن بنده از فردا یک تاپیک آموزشی میزنم که از ابتدا آموزش کار و آموزش مفاهیم پایه پرستاشاپ رو شامل بشه و مرجعی باشه واسه تازه واردان به انجمن .ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 ميتوني ازاينجا شروع كني http://bazaar.presta-shop.ir/33-prestashop-learning-packages http://presta-shop.ir/forumdisplay.php?fid=24 و اگه در توليد سهيم بشي تا ديگري مثل شما يه عمر دعاتون كنن پروژهی ترجمهی بخش اسناد پرستاشاپهمکاری: شرکت در پروژهی ترجمهی نسخه 1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shik3da ارسال شده در مرداد 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 مرسی از دادا بهمن که میخواد این تاپیک رو بزنه آخه حوصله مطرح نیست وقت ور رفتن با سیستم رو ندارم چون سایت موزیک را دارم راه اندازی میکنم خدش یه دنیایی وقت میخواد واسه همین .... از ماتریکس جان هم ممنون بابت پکیجولی با نصب مشکلی نداشتم با کارکرد سیستم مشکل دارمایشالا دادا بهمن تاپیکشو بزنه پیش بریم خدا از برادری کمتون نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2012 من فکر میکنم خود انجمن یه آموزش کامل شما هر قسمت مشکل داشتین سرچ بزن تو انجمن مطمین باش تاپیک مرتبط پیدا میکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 آموزش های زیادی تو سایت وجود دارهفقط مشکلی که داره اینه که پراکنده استاگه این آموزش ها مرتب بشه خیلی عالی میشههم مراجعین راحتتر به خواسته هاشون میرسن و هم جاهایی که احتمالا فاقد آموزش باشه مشخص میشهمثلا به این صورت :آموزش مربوط به بخش مدیریت>> آموزش های کاربردی اولیه آموزش بخش فهرست محصولات آموزش بخش مشتریان آموزش بخش سفارش هاو .........که حتی هر کدوم از اینها هم میتونه شامل زیرمنوهای دیگه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2012 توی تغییراتی که قول دادیم تمامی این امکانات + کلی امکانات دیگه هم هست! فقط یکم صبر داشته باشید. تا رونمایی چیزی نمونده! با تشکر از پیشنهادتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 سلامرونمایی نشد. داره یک سال می شه.الفبا برای بچه های کلاس اول خیلی سخته و یک سال طول می کشه تا یاد بگیرهلطفا به کاربران تازه وارد به این چشم نگاه کنید.اگر کتاب آموزشی بیا خیلی خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 دوست گرامی روی نوار ابزار بالای انجمن روی راهنمای پرستاشاپ کلیک کنید بهتر بود قبل از ارسال تاپیک به دقت انجمن رو بررسی میکردین موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مرداد 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 23، 2013 ممنوناینفدر فروم شلوغ شده که 5 روزه دارم توی قسمت های مختلف دور می زنم ولی هنوز اول راهمباز هم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 باید برین داخل کار تا درگیرش بشید و بتونید بهتر یاد بگیرید و مسلط بشید و اگر سوالی بود جستجو کنید یا بپرسید درسته اموزش نیست ولی به هر حال نمیشه دست رو دست گذاشت،باید وارد شداولش سخته ولی وارد که شدید می بینید حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 همونطور که گفته شد آموزش هم هست ور بالای سایت میتونید ببینید : راهنمای پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .