hidden ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 با سلامدوستان من یه ماژول به نام blocktopmenu از سایت خارجی دانلود کردم کار این ماژول همانند ماژول jbx-menu می باشد اما گزینه سرچ جالبتری داره و کار باهاش نسبت به ماژول jbx راحت تر می باشد . ممنون میشم این ماژول رو فارسی کنید blocktopmenu.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 نمیدونم ولی فکر میکنم داخل انجمن خودمون دیدم این ماژول رو. شایدم اشتباه کنم بازم یه جستجو بکنید شاید باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 ادمین عزیز هستش این ماژول اما به شکل دیگر من از یه سایتی چندین قالب دانلود کردم اتفاقی ماژول های جالبی هم داشتند که انتخابشون کردم چون به درد بخور هستند . میشه زحمتشو بکشید و فارسی کنید این ماژول رو فکر نمیکنم کار خاصی داشته باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 دوستان دیگه اگه وقت داشته باشن زحمتشو میکشن. من این روزا شدیدا درگیر ایجاد تغییراتی هستم که به شما کاربران عزیز قول دادم! ایشالا در طی تابستون کلی امکانات جدید برای کاربران اضافه میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 امكانات خاصي نداره و jbx فوق العاده كاملتر و بهترهدر ضمن منظورتون از جستجو نفهميدم مگه jbx مشكلي داره؟!چون مشكلي نديدم من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 عزیز جستجوگرش دکمه اش نوشته ok منظورم این بوداین فابریک قالب سایتم هم هست خوشحال میشم از همین استفاده کنمایا شما میتونید زحمت بکشید فارسی کنید ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 اون ok رو خوب عوض كنيد بكنيد "برو" اينم شد مشكل عزيز؟!بنده وقت ندارم وگرنه در خدمت بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 خدمتتون عرض کردم !این ماژول فابریک قالب سایتم هست. میخوام این رو فارسی کنم اقا مرتضی زحمت کشیدن یه آموزشی 1 سال پیش برای من نوشتن منم طبق اون اموزش پیش میرفتم و قالب رو هم همینطوری فارسی کردم و یه خورده کاراش رو هم مرتضی انجام داد اما اون اموزش رو با زبان utf-8 تو فایل تکست ذخیره نکردم الان که بازش کردم میبینم همه نوشته ها چینی شده....مدری کل محترم نمیشه اموزش بدید چطوری فارسی کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 دوست عزیزم کافیه ماژول رو روی لوکال نصب کنید سپس از طریق بخش مدیریت -> ابزارها -> ترجمه هادر قسمت "اصلاح ترجمه ها" گزینه ی "ترجمههای ماژول" رو انتخاب کنید و روی آیکن پرچم ایران کلیک کنیدحالا توی صفحه ی باز شده نام ماژولتون رو پیدا کنید و فیلدهای مربوط به اون رو پر کنید. بعد از ترجمه ماژول رو به هاستتون انتقال بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 فارسی کردن که چیز خاصی نداره برین تو سربرگ ابزارها ترجمه ها بعد هم بخش ماژول ها حالا ماژول مورد نظر را پیدا کن و جلو عبارات انگلیسی ترجمه اون را قرارا بدهتو بخش کاربری هم همینطوربرای ترجمه هم googletransalte هست دیگه :دی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 فكر كنم منظورشون از فارسي سازي اون ماژول راست چيني و بومي سازيشه نه ترجمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 دیگه بومی سازی و راست چینی بر میگرده به این که css بلد باشید یا خیر. اگه بلد باشید راحت میتونید این کار رو انجام بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 لوکال بلد نیستم کار کنم. بومی سازی هم نمیدونم منظورتون اختصاصی هست یا خیر !اما میخوام ماژول فارسی و راستچین بشه همین...فکر نمیکنم برای اونایی که این کارو بلدن وقت گیر باشهاز اقای بهمن و مرتضی خواهشمندم لطف کنند این ماژول رو فارسی و راستچین کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 همین ماژول باید در سایت باشه و شما فقط باید css که داخل پوشه css این ماژول هست رو از روی اون ماژولی که قبلاً فارسی شده کپی کنید.شما یک بار امتحان کنید و اگر مشکلی بود از بقیه بخواید تا دوباره راست چین کنند! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 دانوش عزیز من که گشتم چیزی ندیدم و این ماژول به احتمال زیاد تو انجمن نیست چون من از رو سایت قالب خارجی برداشتم میشه شما فارسی کنید خواهشن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 من واقعاً وقتش رو ندارماما مطمئن هستم فارسی شده این ماژول رو دیدم. حالا کجا بوده نمیدونم. یادم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 15 دقیقه بیشتر ایا وقت میگیره !؟ واقعا مرسی از پشتیبانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 همين 15 دقيقه رو شما طبق روش بالا كه گفتن وقت بزاريد؟!!!اگر هاست سازگار داريد كه نيازي به لوكال هم نداريد و توي همون هاست در قسمت ترجمه و ترجمه ماژول ترجمه كنيد چه ربطي به پشتيباني داره براي روشن شدن طرز فكرت پيشنهاد مي كنم به اين سربرگ مراجعه كني http://presta-shop.ir/Thread-1470-%D9%81%D8%B1%D9%82-%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%86 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 از اقای بهمن و مرتضی خواهش کردم پیغام هم براشون میزارم حتما وقت داشته باشند انجام خواهند داد بی منت و .... موفق باشید ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 چرا خودتون رو ناراحت میکنید ، اکثر دوستان و همکاران و مدیران تو این سایت سرشون یکم شلوغه و واسه همین راهنمایی میکنند که خودتون انجام بدید ، مثل خود من که دیگه کمتر وقت میکنم به انجمن سر بزنم .به هر حال ماژول رو براتون فارسی ، راستچین و بهینه کردم و میتونید دانلود کنید و اوقات خوشی داشته باشید . نا سلامتی امروز عیده blocktopmenu.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2012 درود بر تو مرسی بهمن جان عیدی خوبی بود امیدوارم موفق باشی همیشه تو کارات عیدتم مبارک همراه با بهترین ارزوها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2012 بهمن جان داداش من الان نصب کردم ماژول رو متاسفانه به این شکل هست... تصویر ضمیمه شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2012 مطمئنی بعد از نصب رفرش کردی؟ کش رو خالی کردی؟! واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2012 اره عزیز داداش دفعه اول درست نشون داد اما دفعه دوم ریخت به هم دست به هیچی هم نزدم .... از اول هم نصب کردم بازم نشد tools> smarty> compile از اینجا پاک کردم ایا درست کش رو خالی کردم ضمن اینکه از کارایی ها اعمال کمپایل هم کردم.مشکل حل شد با تشکر از بهمن عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 من سایتتون رو دیدم و همه چیز درست بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .