mortaza2006 ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 سلام دوستان امروز ماژولی برای شما قرار میدم که خیلی عالیه یعنی محشر تا حالا چنین چیزی برای پرستاشاپ رایگان ندیده بودماسلایدشو تصاویر به صورت کاملا حرفه ای این ماژول در فروشگاه پرستاشاپ به قیمت 44.93$اینم یه پیشنمایش از ماژول http://media.prestastore.com/1921-30387-pbig/vtem-slideshow.jpg http://media.prestastore.com/1921-30386-pbig/vtem-slideshow.jpg http://media.prestastore.com/1921-30385-pbig/vtem-slideshow.jpg ویژگی های اسلایدشو vtemslideshow :1- مدیریت بسیار حرفه ای2- فارسی سازی شده3- دارای 5 نوع قالب برای اسلایدشو4- دارای 4 نوع حالت موقعیت دکمه های انتقال دهنده5- دارای 30 نوع جلوه های ویژه ( افکت تصویری)6- تنظیم ارتفاع و عرض اسلایدشو از مدیریت7- تنظیم سرعت و فاصله حرکتی جلوه های ویژه8- افزودن تصاویر به صورت آژاکس9- سازگاری با پرستاشاپ 1.410 - و برخی امکانات دیگر.... دوستان روی ورژن 1.3.1 پرستا هم فکر کنم سازگاری داره قبلا روی سایتم تست کردم جواب داد ولی شما کمی احتیاط کنید قبل استفاده ولی طبق اعلام سایت برای ورژن 1.3 هم سازگاری داره این مازول رو فارسی و چندتا مشکل داشت که با بعضی افکتها نمایش داده نمی شد اون ها رو هم برطرف کردم الان اماده استفاده شما عزیزان قرار دادمفقط این ماژول رو سایت تکتازسافت منبعش هست یعنی سایت خودم امیدوارم قوانین کپی و رایت رو رعایت کنید تا بیشتر بتونم قالب یا ماژول توپ قرار بدم شماها که بی معرفتی می کنین و اصلا فعالیتی انجام نمیدید یعنی ماژولی چیزی قرار نمی دید حداقل ورژن انگلیسی رو بزارید تا همه بتونند استفاده کنند. اینجا بعضی ها توانایی دارند ولی دوست ندارن کمک کنند. توجه : ماژول اصلاح شد.و اینکه خوش باشید. برای دریافت رایگان ماژول از بازارچه پرستا شاپ اینجا کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sajad-tnt ارسال شده در آذر 10، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2011 سلام دوستان. من اين ماژول رو روي پرستا 1.3.1 نصب كردم و به خوبي كار كرد !همينطور كه گفتيد فوق العاده حرفه اي ، جذاب و زيبا هست ... بسيار بسيار عالي !دم مدير اين انجمن و شما گرم !اميدوارم هميشه موفق و پيروز باشيد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 نصب کردم ولی چرا چسبیده به قسمت محصولات ؟چجوری میشه انندازه 1 تا 2 سانت فاصله داد با محصولات؟ ببینید http://www.ghertyshop.com/ http://www.ghertyshop.com/ نصب شد ولی چرا چسبیده به قسمت محصولات؟ فایل زیر رو دانلود کنید به فولدر ماژول اسلایدر بروید و آن را جایگرین کنید به یاد داشته باشید که نیاز به روشن force compile و بارگذاری مجدد صفحه داریدسپس آن را خاموش کنید vtemslideshow.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 سلام اقا مرتضی من خیلی گشتم دنبال ماژول اسلایدر خیلی پیدا کردم اما خیلیا به درد بخور نبودن این اسلایدر اگه خاطرت باشه بهت گفتم با اینترنت اکسپلورر مشکل داره و شنیدم حل نخواهد شد نمیشه کاری واسش کرد !؟ یا در صورت نیاز ماژول اسلایدرهای بی نظیری چون همین که گذاشتید رو قرار بدید تشکر ویژه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2012 تو فایل style.css اولین خط : #vtemslideshow_wapper,#vtemnav{ position:relative;background:#000; float:left; clear:left; -moz-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;border-radius:5px; display:block; } خط بالایی رو با خط زیر عوض کنید: #vtemslideshow_wapper,#vtemnav{ position:relative;background:#000; float:left; clear:left; -moz-border-radius:5px;-webkit-border-radius:5px;border-radius:5px; display:block;top:-30px; } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 سربرگ پاكسازي شدلطفا سوالات خارج از موضوع سربرگ نپرسيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kasbokar ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 سلام دوستانمن این اسلایدر رو نصب کردم ولی زیر محصولاتم نشون میده الان باید چیکار کنم بیاد اون بالاادرس سایت = www.vred.irممنون میشم راهنمای بفرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 از بخش ماژول ها -> موقعیت ها -> ویرایش زندهاون رو بکشید بالا موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
at0071 ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 من هم از راه افزودن از کامپیوتر من و هم از راه هاست نصب کردم نشدلطفا راهنمایی کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 سلامنشد یعنی چی ؟نمیدونم چرا به خودتون زحمت نمیدین که سوالتون رو کامل بپرسید تا مدیران بتونن جواب بدننسخه ؟مشکلی که پیش اومده رو دقیق توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
at0071 ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 راست میگی شرمندهورژن 1.4من از قسمت مدیریت_ماژول ها_افزودن یک ماژول از رایانه منماژول رو نسب کردم ونصب با موفقیت انجام شداما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نشدبا تشکرقربان شما at0071 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2012 اگر اشتباه نکنم در قسمت "سایر ماژول ها" قرار میگیرهدر هر صورت در قسمت جستجوی ماژول ها کلمه "vtem" رو بزنید خودش ماژول رو نشون میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mj47060 ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 اگر اشتباه نکنم در قسمت "سایر ماژول ها" قرار میگیرهدر هر صورت در قسمت جستجوی ماژول ها کلمه "vtem" رو بزنید خودش ماژول رو نشون میده موفق باشید من هم از طریق هاست و هم از طریق پنل مدیریتی سعی کردم نصب کنم !ماژول توی هاست قرار میگیره ولی وقتی میخوام نصبش کنم همچین ماژولی نیست سرچ هم میکنم ولی پیداش نمیکنه ! در ضمن من توی قسمت ماژولها بخشی به اسم سایر ماژولها ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 سلامشما باید پوشه داخلی رو که vtemslidshow نام داره ، کپی کنی تو پوشه ماژول هااحتمالا شما پوشه اصلی رو میریزی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mj47060 ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 سلامشما باید پوشه داخلی رو که vtemslidshow نام داره ، کپی کنی تو پوشه ماژول هااحتمالا شما پوشه اصلی رو میریزیاین کار رو هم کردم نمیشه !!راه دیگه نیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 شما این پوشه رو به صورت دستی توی پوشه modules کپی کنباید تو قسمت ماژولها بیادمن تست کردم و مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
at0071 ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 کامل گشتم وجستجو هم کردم اما ماژول در هیچ برگه ای نیستبعد از نصب ماژول پیغام " ماژول با موفقیت دانلود شد " میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 به احتمال خیلی زیاد شما قبل از این ماژول چیزی نصب کردی که مشکل داره و صفحه رو با خطا مواجه میکنهدیباگ (debug) رو روشن کن و اگه تو صفحه ماژول ها خطایی میبینی ازش عکس بگیر و اینجا بذار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maliya ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 سلام ماژول واقعا حرفه ای هستش خیلی راحت میشه عرض و ارتفاعشو تعیین .ردو هرجایی گذاشتش اما یه سوال میخواستم بدونم توی یه پرستا دوتا ماژول نصب کرمنظورم اینکه من توی سایتم میخوام دوتا از این ماژول ها بذارم میشه یا نه ؟چون میشه هر جور کاری باهاش کرد ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در فروردین 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2013 میتونید از ماژول های دیگه موجود در انجمن با همین قابلیت ها و همین هدف استفاده کنید و نیازی به کپی نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در فروردین 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2013 راست میگی شرمندهورژن 1.4من از قسمت مدیریت_ماژول ها_افزودن یک ماژول از رایانه منماژول رو نسب کردم ونصب با موفقیت انجام شداما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نشدبا تشکرقربان شما at0071 من دقیقا این مشکل را داشتم با کمک راهنمایی دوستان که دراین انجمن بود وبا تکرار مراحل مختلف به این نتیجه رسیدم فقط کافی است1-پس از دانلود ماژول به راحتی در قسمت ماژولهای سایت نصب از روی کامپوتر را انتخاب می کنیم که پیغام نصب با موفقیت انجام شد می اید اما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نمی شود.2-در کنترل پانل سایت فولدر ماژول رفته و محتوی فولدر vtemslideshow_for_prestashop را به سطح فولدر ماژول منتقل می نماییم واین فولدر را حذف می کنیم3-حالا این ماژول در قسمت سایر ماژولها اضافه می شودضمنا نسخه من 1.4.9 است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alistanha ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 سلام دوستان عزیزمن این ماژول رو روی ورژن 1.5.2 نصب کردم به خوبی کار میکنهفقط1سری اشکال جزیی داره ک اگه میشه راهنمایی کنید تا برطرفش کنیم یا ارتقائش بدیم ک برای 1.5.2 هم قابل استفاده باشه.مشکلات نسخه 1.5.2 با این اسلایدشو فقط همیناست:1- در قسمت ماژول ها زمانی که به قسمت پیکره بندی ماژول میری، تنظیمات ماژول در بالای صفحه قرار میگیره2- در نسخه 1.5.2 همه تنظیماتش کار میکنه بجز: اضافه کردن و حدف کردن عکس نمونه نصب شده:http://www.esfahanlight.ir/modiiriiat نام کاربری [email protected] رمز عبور demo1391 ممنون میشم از دوستانی که سررشته دارند راهنمایی کنند تا این ایرادات برطرف بشه.یاعلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fekreno ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 راست میگی شرمندهورژن 1.4من از قسمت مدیریت_ماژول ها_افزودن یک ماژول از رایانه منماژول رو نسب کردم ونصب با موفقیت انجام شداما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نشدبا تشکرقربان شما at0071 من دقیقا این مشکل را داشتم با کمک راهنمایی دوستان که دراین انجمن بود وبا تکرار مراحل مختلف به این نتیجه رسیدم فقط کافی است1-پس از دانلود ماژول به راحتی در قسمت ماژولهای سایت نصب از روی کامپوتر را انتخاب می کنیم که پیغام نصب با موفقیت انجام شد می اید اما در هیچ سر برگی ماژولی اضافه نمی شود.2-در کنترل پانل سایت فولدر ماژول رفته و محتوی فولدر vtemslideshow_for_prestashop را به سطح فولدر ماژول منتقل می نماییم واین فولدر را حذف می کنیم3-حالا این ماژول در قسمت سایر ماژولها اضافه می شودضمنا نسخه من 1.4.9 است با سلام و خسته نباشید،من دقیقا مشکل همین دوستمون رو دارم،ولی متوجه نشدم ایشون چطور حل کردن.ویرایشم1.4.9هست،پیغام نصب موفقیت آمیز دارم ولی تو لیستم نیست،از هاست هم آپلود کردم ولی باز نیومد،ممنون میشم راهنمیی کنین«باسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Dvb2Sat ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 من وقتی میخوام عکس آپلود کنم در این ماژول با این خطا مواجه میشم.کسی میدونه مشکل کجاست؟ Error: can't upload image (Internal Server ErrorThe server encountered an internal error ormisconfiguration and was unable to completeyour request.Please contact the server administrator,webmaster@************** and inform them of the time the error occurred,and anything you might have done that may havecaused the error.More information about this error may be availablein the server error log.Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Apache/2.2.23(Unix) mod_ssl/2.2.23 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.6 Perl/v5.8.8 Serverat www.********.ir Port 80 ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 خطای داخلی سرور هست. احتمالا توابع مربوطه رو بستن. با مدیریت هاستتون تماس بگیرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .