aminamin ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 سلام ميخواستم اين قسمت كه تو عكس مشخص كردم در قالب نمايش داده نشه ميشه بگيد از كجا غير فعال ميشند http://up.persianthem.ir/uploads/13544978671.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 دوست عزیزم شما قالب رو از طریق نصاب نصب کنید اون منو خودش اتوماتیک درست میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 ماژول لینک های دائمی رو غیرفعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 و اگر اسرار به اين هدف سوالتون داريد : ميخواستم اين قسمت كه تو عكس مشخص كردم در قالب نمايش داده نشه در برگه ماژول ماژول "بخش لینکهای دایمی" رو عزل نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebrahimi ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 دوستان چطور ميشه به منوي بالا يه ايتم رو اضافه يا حذف كرد؟!مثلا شاخه ها رو نشون نده و فقط صفحه اصلي-ارتباط با ما-درباره ما و... رو گذاشت به همراه يه سري ايتم دلخواه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peymanmatrix ارسال شده در مرداد 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2013 سلام ميخاستم اين قسمت و كه مشخص كردم حذف كنم چيكار كنم .؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2013 این کار فقط با ویرایش قالب ممکنه که نمیشه اینجا توضیح داد Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 یه مشکل جدید در مورد لینکهای دایمی یا همان permanentlinks: این ماژول رو غیرفعال و سپس فعال کردم ولی جاش در صفحه بهم خورد.قبلا در بالای صفحه بالای سبد خرید کنار واحد پول بود(بالاترین جای صفحه)الان اومده در بالای بلوک اطلاعات.یعنی چند خط به پایین آمده و سمت چپ قرار گرفته!نسخه پرستا 1.5 و قالب default است.چند بار هم بازنشانی و عزل و نصبش کردم فرقی نکرد و هنوز خرابه.کش رو فعال و غیر فعال کردم و در مازیلا و ie تست کردم فرقی نکرد.چکار باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 دوست من این مورد که ارتباطی با کش و ... نداره! کافیه وارد بخش "ماژولها -> جایگاهها" بشید و در بخش displayTop این بلوک رو به بالای سایر بلوکها انتقالش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meshop ارسال شده در خرداد 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2014 سپاس فراوان از شما دوست گرامی.درست شد.سال نو نیز بر شما فرخنده باید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .