member99 ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 با سلام / اول از همه بگم که کار با نسخه 1.5 واقعا عالی و لذت بخشه.. یه سوال داشتم ... وقتی محصول جدید اضافه می کنم روبان قرمز می اد گوشه ی بند انگشتی...چطور میشه این روبان نیاد کنار بند انگشتی؟ضمن اینکه می خوام محصول را جدید به حساب بیاره ولیکن روبان نیاره! متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 عکسشو در پوشه قالبتون پاکش کنید و یا اگر کاربر حرفه ای هستید اقدام به ویرایش css مورد نظر قالبتون کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در خرداد 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2013 عکسشو در پوشه قالبتون پاکش کنید و یا اگر کاربر حرفه ای هستید اقدام به ویرایش css مورد نظر قالبتون کنیدعکس روبان را که پاک کنم ضربدر به جای عکس توی مرورگر نشون می ده می شه بصورت ترانسپرنت عکس را درآورد.. بهترین کار اینه که فایل زیرhomefeatured_rtl.css را ویرایش کنم و کد را به حالت زیر تغییر بدم تا روبان قرمزه حذف بشه #featured-products_block_center .product_image span.new {display: none;. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در شهریور 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2013 خیلی عالی بود مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
follow ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 سلامجهت حذف روبان قرمز، با روش زیر درست شد و در صفحه اصلی فروشگاه روبان قرمز برداشته شدهولی در بخش "محصولات جدید" روبان قرمز برداشته نشدهبرای حذفش پیشنهادی دارید؟بهترین کار اینه که فایل زیرhomefeatured_rtl.css را ویرایش کنم و کد را به حالت زیر تغییر بدم تا روبان قرمزه حذف بشه #featured-products_block_center .product_image span.new {display: none;. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2013 همین روش رو تو فایل product_list.css و تمامی فایل های استایلی که این کد وجود داره هم انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .