parsitop ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 سلامدوستان من از پرستا 1.5 استفاده مي كنم. به تازگي موقع اضافه كردن تصوير يك كالا با پيام ((خطايي موقع افزودن تصوير رخ داده)) روبرو مي شوم و هيچ تصويري به كالا نميتوان اضافه كرد. در حالي كه قبلا اينطور نبود. وقتي ديباگ را روشن ميكنم موقع آپلود تصوير كالا كلمه ((undefined)) نمايش داده ميشهممنون ميشم از كساني كه بتونند من را براي رفع اين مشكل راهنمايي كنند. با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2013 سلامدوستان من از پرستا 1.5 استفاده مي كنم. به تازگي موقع اضافه كردن تصوير يك كالا با پيام ((خطايي موقع افزودن تصوير رخ داده)) روبرو مي شوم و هيچ تصويري به كالا نميتوان اضافه كرد. در حالي كه قبلا اينطور نبود. وقتي ديباگ را روشن ميكنم موقع آپلود تصوير كالا كلمه ((undefined)) نمايش داده ميشهممنون ميشم از كساني كه بتونند من را براي رفع اين مشكل راهنمايي كنند. با تشكردسترسی پوشه های upload و img روی سرورتون را چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در تیر 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 دسترسی پوشه های upload و img بر روي عدد 777 مي باشند. آيا بايد تغيير داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 سلام متن خطا رو کامل بذارید یا ازش عکس بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 من هم همین مشکل رو دارم چیکار کنم وقتی میخوام آپلود کنم زیر صفحه توی که کادر قرمز که نصفش هم معلوم نیست نوشته Undefined... باید چیکار کنیم دسترسی پوشه Upload و img هم رو755 هستش. http://www.123graphics.ir/shop/error.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در تیر 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 من هم همین مشکل رو دارم چیکار کنم وقتی میخوام آپلود کنم زیر صفحه توی که کادر قرمز که نصفش هم معلوم نیست نوشته Undefined... باید چیکار کنیم دسترسی پوشه Upload و img هم رو755 هستش. http://www.123graphics.ir/shop/error.jpg بله دقيقا مشكل و پيام خطاي سايت من هم همينه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 عرض و ارتفاع عکس هایی که آپلود می کنید، منظور تعداد پیکس ها هست px*px بالا نیست؟؟؟اگر این مورد هم درست بود... از ارئه دهنده ی هاست خود جویا شوید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2013 آخرین ماژولهایی که نصب کردید رو غیرفعال کنیدممکنه مشکل از تداخل کدها باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در تیر 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 آخرین ماژولهایی که نصب کردید رو غیرفعال کنیدممکنه مشکل از تداخل کدها باشهخوب موضوع اينه كه تا قبل از شروع تعطيلات نوروزي مشكلي براي افزودن تصاوير كالاها نداشتم و در اين چند روز تعطيلي هم تغييري در سايت و ماژولها ندادم و چند روز پيش وقتي براي افزودن كالا در سايت مراجعه كردم با اين مشكل روبرو شدم!؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در تیر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 من هم همین مشکل رو دارم چیکار کنم وقتی میخوام آپلود کنم زیر صفحه توی که کادر قرمز که نصفش هم معلوم نیست نوشته Undefined... باید چیکار کنیم دسترسی پوشه Upload و img هم رو755 هستش. http://www.123graphics.ir/shop/error.jpg آخرین ماژولهایی که نصب کردید رو غیرفعال کنیدممکنه مشکل از تداخل کدها باشهاین کار رو کزدم ولی درست نشد. پرستا رو دوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد. موقع نصب همه چیز خوب بود و همه گزینه ها تیک سبز داشتن. بازم نشد. از قسمت پیکر بندی چک کردم همه چیز درسته. PDO_Mysql رو هم از سرویس دهنده خواستم فعال کنه بازم نشد. حالا چه کار باید کنیم که درست شه. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 جنابان من نسخه 1.5.2.4 که از سایت اصلی پرستا گرفتم رو نصب کردم بازم همون ارور رو داد. قطعاً مشکل از تابع های سرور فروشگاهه. حالا شما چی میگید. کدوم تابع برای این موضوع عمل میکنه. لطفاً راهنمایی کنید تا با مسئول سرور در میان بگذارم تا حل بشه انشاالله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 سلامدوست عزیزابتدا دیباگ رو روشن کنید و خطایی که میده رو بررسی کنیداگه نتیجه نگرفتید فایل error log هاست رو چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 سلامدوست عزیزابتدا دیباگ رو روشن کنید و خطایی که میده رو بررسی کنیداگه نتیجه نگرفتید فایل error log هاست رو چک کنیدهمون ارور رو میده.سلامدوست عزیزابتدا دیباگ رو روشن کنید و خطایی که میده رو بررسی کنیداگه نتیجه نگرفتید فایل error log هاست رو چک کنیدهمون ارور رو میده. رفتم توی error log یه خط نوشته که : [sun Apr 07 16:57:20 2013] [error] [client 46.165.210.43] File does not exist: /home/graphics/public_html/406.shtml' date=' referer: http://www.123graphics.ir/shop/login/index.php?controller=adminproducts&id_product=1&updateproduct&token=16a81c2db4236e33fcc13044d3859ad3 آخرین ارور هست که ثبت شده فکر میکنم مفهومش برای محصولات باشه.[/quote']با تشکر از رامتین همین الان در خواست دادم تا مدیر سرور mod_security رو روی سرور چک کنه و تغییرات رو براش اعمال کنه از همه دوستان که این مشکل رو داشتن خواهش میکنم mod_security رو روی سرور شون چک کن و اگر دسترسی ندارن از مدیر هاستشون بخوان تغییرات رو براشون اعمال کنه. نتیجه تا فردا معلوم میشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omidmeftahi ارسال شده در تیر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2013 نتیجه این شد که مدیران هاست گفتند به دلایل امنیتی نمیشه Mode_security رو غیر فعال کنند. با بعضی از متخصصان پرستا شاپ هم ارتباط داشتم راه حل های که گفتند تا این اسکریپت درست شه نشد. با یکی از متخصصان اصلی پرستا شاپ در حال ارتباط هستم تا حل شه... از مغز های ایرانی کسی نیست راه حلی داشته باشه؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 بارها گفتیم به دلایل واهی که اصلا ربطی به امنیت هاست نداره بلکه مدیران هاست ها به دلایل عدم مدیریت قوی و عدم توانایی در امنیت هاست هاشون توابعی رو غیر فعال می کنند که طبیعتا باید باز و آزاد باشه می تونید به فکر تعویض هاست سازگار بیفتید که بارها اعلام کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 شايد مطالعه اين دو لينك بتونه به رفع مشكل كمك كنه: http://forge.prestashop.com/browse/P...nel#issue-tabs و لینک زیر: http://www.prestashop.com/forums/top...restashop-1531 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
matin ارسال شده در تیر 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2013 سلامدوستان مشکل حل شدبا تغییر این فایلها مشکل اپلود عکس حل میشه https://raw.github.com/PrestaShop/PrestaShop/3d1663279af813dafd19f128569c7c8fa4b34dea/classes/FileUploader.php https://raw.github.com/PrestaShop/PrestaShop/3d1663279af813dafd19f128569c7c8fa4b34dea/controllers/admin/AdminImportController.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsitop ارسال شده در مرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2013 سلامدوستان مشکل حل شدبا تغییر این فایلها مشکل اپلود عکس حل میشه https://raw.github.com/PrestaShop/PrestaShop/3d1663279af813dafd19f128569c7c8fa4b34dea/classes/FileUploader.php https://raw.github.com/PrestaShop/PrestaShop/3d1663279af813dafd19f128569c7c8fa4b34dea/controllers/admin/AdminImportController.php سلاماگر ممكنه در مورد تغيير دادن اين فايلها بيشتر توضيح بديد. اين فايلها در كدام قسمت هستند و چگونه بايد تغيير داد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed resident ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 با سلامی دوباره کسی هست مشکلی که من دارم رو حل کنه من در بخش شاخه ها تصاویر میگذارم همون قسمتی که به اسمه homeدر قسمته تنضیماته تصاویر هستش عکس میذارم کادری که نشون میده سفید رنگ هستش و عکسه مورد نظر رو نشون نمیده البته در قسمت ویرایشگر هم مشکل دارم تعداد سایزه تصاویره که تنضیماتش بهم ریخته لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم کسی تنضیماتش رو داره بذاره برام منظورم اون تیکها هستش مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 شما خودت رو به زحت انداختی ، اصلا نباید به تنظیمات تصاویر دست میزدید ، موقع نصب قالب خودش تنظیم میکنه و مشکل شما اصلا تنظیمات تصاویر نیست . بلکه عدم آپلود عکس یا سایز مناسبه .ضمن اینکه تنظیمات تصویر رو اگر هم عوض کنید باید قالب هم ویرایش بشه و بدون ویرایش قالب عوض کردن تنظیمات تصاویر فقط سایت رو به هم ریخته تر میکنه . الان مشکل اینه که شما اصلا توجه نمیکنید به مواری که گفته میشه و حرف خودتون رو میزنید . اصلا به تیک ها هم مربوط نمیشه . شما طبق تصویر زیر اندازه تصاویر رو تنظیم کنید ( همونایی که اول بود ) بعد عکسایی که آپلود میکنید مربعی شکل باشن ، یعنی مثلا 500*500 یا 300*300 یا 900*900 در این صورته که حاشیه سفید وجود نخواهد داشت .اگر هم عکساتون مربعی نیست تا صد سال هم تاپیک بزنید و سوال کنید و تنظیمات در مدیریت انجام بدین عکساتون به همین شکل نشان داده خواهند شد ، من ابتدا راهکار رو بهتون گفتم ، گفتم یک سایز مشخص کنید برای عکساتون و همه عکساتون رو در فتوشاپ این سایزی کنید : مثلا 400*200 ، بعد در بازارچه یا پیام خصوصی اعلام کنید تا براتون قالب رو مطابق این سایز تغییر بدم و مشکلتون حل بشه .متاسفانه اعضای جدید به حرف افرادی که سال هاست با این چیزای ساده آشنا هستند و تجربه دارن گوش نمیکنند و فکر میکنند چیزی پشت پرده هست !! من فقط میخواستم وقتتون تلف نشه ، حالا میل خوتونه ببینید میتونید با تنظیمات در مدیریت به اون چیزی که میخواین برسین یا نه !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed resident ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 سلام آقا بهمن مشکل عکسهای صفحه اصلی سایت حل شد ممنون از کمکتون. اما یه مشکل دیگه هست اونم اینه که رو یه سری از عکسها که کلیک می کنی و به صفحه بعد میری عکس نشون نمیده و این مشکل برای محصولات جدید هم وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 وقتی مشکلی مطرح میکنید آدرس اون مکانی که مشکل وجود داره ذکر کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed resident ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 اینم آدرس دوست عزیز http://www.film2serial.in/44-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-inception-2010-.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2013 این به قالبتون مربوط نمیشه ، فکر میکنم از لینک اشنا هستش . یه بار از مدیریت قالب دیفالت رو روشن کنید ببینید اگه درست شد ایراد از قالبه نشد ایراد از قالب نیست . ضمن اینکه قالب نسخه جدید منتشر شد اونو دانلود کنید و جایگزین قلب فعلی نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .