manix ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلام پس از نصب پرستاشاپ تصاویر محصولات در بخش فروشگاه نمایش داده نمیشه در حالی که سایر تصاویر هست و در بخش مدیریت نیز تصاویر وجود دارد. علت چیست؟ عکس مشکل اتچ شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 تنظیمات - تصاویر - ایجاد دوباره بند انگشتی ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 ممنون از پاسخگويي ولي هيچ اتفاق نيافتاد كليد ctrl+F5 هم زدم. عجيب اينجاست كه همين اول كار اين مشكل بوجود آمده..من الآن توي يه فولدر ديگه نصب مي كنم عكس هاي نمايش داده ميشه منتها در روت نمايش نميده مشكل از سرور هست به نظرتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 سلامفکر نمیکنمبه بخش تصاویر برید و ببینید چه تفاوتی با نسخه ای که تازه نصب کردید دارهاگه سایزی از تصاویر تعریف نشده خودتون تعریف کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در مرداد 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 شاید با بازنشانی ماژول های مورد نظر مشکلتون حل شه.موفق باشید. Sent from my C6603 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در مرداد 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 28، 2014 ممنون از توجهتون. هر دو نسخه رو من فقط نصب كردم و تست مي كنم و هيچ ورودي اصلا به بخش مديريت و ماژولها نكرده بودم و نمي كنم (سه بار تست كردم) وقتي در يه فولدر ديگه نصب مي كنم مشكلي نداره ولي در روت نصب مي كنم اين مشكل بوجود مياد كسي ايدهاي نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 29، 2014 یعنی از نو هم نصب کردید مشکل بود؟آدرس میشه بدید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
manix ارسال شده در مرداد 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2014 سلام. بله حتی موقعی همون اول نصب میکردم باز همون مشکل رو داشت. ظاهرا مشکل از هاست بود. با تغییر به یک هاست دیگر این مشکل عجیب و غریب بر طرف شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Manuchehr ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامبنده هم همین مشکل رو پیدا کردم الان دو روز هست بدون اینکه تغییری تو تنظیمات بدم عکس محصول ها نمایش داده نمیشه در حالی که تو قسمت مدیریت همه عکس ها نمایان هستن هاستم هم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه از نت افراز هست. آدرس سایتم هم www.atr20.irایجاد دوباره بند انگشتی هارو هم زدم تفاوتی ایجاد نشد باز هم نشون داده نمیشن .. پیشاپیش مچکرم از راهنمایی دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2014 سلامعکسهاتون مشکلی ندارند و ایجاد شده اندلینک آشنا رو غیر فعال کنید ببینید حل نمیشههمچنین به بخش سئو برید و روی دکمه ذخیره کلیک کنیدلینک تصاویر شما اشتباهه و نیاز به بررسی دقیق تری داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Manuchehr ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 ممنونم همون لینک آشنا رو غیر فعال کردم مشکل حل شد.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
splendi ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 سلام منم همین مشکل رو دارملینک اشنا رو از کجا باید غیر فعال کنم تا درس شهممنونم از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2014 تنظیمات / سئو واکنش ها : amirho56 و mobah 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در دی 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 سلام دوستان بنده همین مشکل دارم درست هست که با غیرفعال کردن URL آشنا درست میشه اما سئو سایت نابود میکنه برای حل این مشکل کافی هست به پشتیبانی هاستون تیک بزنید و درخواست دهید تا تنظمیات URL آشنا را براتون دوباره تنظیم کند مشکل بنده حل شد با همبن روش واکنش ها : mobah، ghader_gs و amirrzd 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 سلام من مشكل عدم نمايش عكس محصولات رو پس از لاگين توسط موبايل دارم. قبل از لاگين عكس محصولات نمايش داده ميشه اما بعد از لاگين علامت سؤال نشون ميده بجاي هر عكس. ورژن 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 سلام من مشكل عدم نمايش عكس محصولات رو پس از لاگين توسط موبايل دارم. قبل از لاگين عكس محصولات نمايش داده ميشه اما بعد از لاگين علامت سؤال نشون ميده بجاي هر عكس. ورژن 1.6لینک سایتتون ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 تشكر lionofporche.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2015 لینک سایتتون ؟! lionofporche.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2015 lionofporche.com دوستان كسي تا حالا به اين مشكل خورده؟ پس از لاگين توسط موبايل عكس كالاها نمايش داده نميشه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 اعضاي محترم التماس دعا...لطفا يكي راهنمايي كنهسلام من مشكل عدم نمايش عكس محصولات رو پس از لاگين توسط موبايل دارم. قبل از لاگين عكس محصولات نمايش داده ميشه اما بعد از لاگين علامت سؤال نشون ميده بجاي هر عكس. ورژن 1.6 سايت lionofporche.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 عجیبه بعد از لاگین با موبایل لینک تصاویر عوض میشه. مثلا این:http://lionofporche.com/img/p/3/3/8/9/3389-home_default.jpg میشه:http://lionofporche.com/img/p/3/3/8/9/3389-home_default-nBMurtoj1K2x.jpg یک متن بهم ریخته آخرش اضافه میکنه. توی سئو و URL ها کمی تنظیمات URL رو دستکاری کنید، ببنید مشکل رفع میشه یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2015 عجیبه بعد از لاگین با موبایل لینک تصاویر عوض میشه. مثلا این:http://lionofporche.com/img/p/3/3/8/9/3389-home_default.jpg میشه:http://lionofporche.com/img/p/3/3/8/9/3389-home_default-nBMurtoj1K2x.jpg یک متن بهم ریخته آخرش اضافه میکنه. توی سئو و URL ها کمی تنظیمات URL رو دستکاری کنید، ببنید مشکل رفع میشه یا خیر؟تو كدوم و چه تغييراتي؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 تو كدوم و چه تغييراتي؟سلام دوستان مشكل من هنوز حل نشده. خواهشاً راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 راستش من اطلاعی ندارم ولی اینجور مواقع همونطور که admin عزیز هم گفت من معمولا به منو seo و url ها میرم و گزینه ها رو یه تغییراتی میدم و ذخیره میدم شاید مشکل حل بشه . فایل htaccess داخل هاستتون را هم یبار پاک کنید و داخل همون منو seo و url ها دکمه ذخیره را بزنید تا مجدد تشکیل بشه . شاید حل شد . واکنش ها : amir1270 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1270 ارسال شده در بهمن 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2015 این مشکل در بیشتر موارد به فابل htaccess مربوط میشهاین فایل رو یک مرتبه از هاست حذف کنید سپس ایجاد کنیدخیلی راحتموفق باشید واکنش ها : tanhaei 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .