alikh1360 ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 با سلام می خواستم بدونم " ماژول تب ، محصولات ، مناسبت ها یا محتوای دلخواه در صفحه اصلی" که روی قالب الکترومارکت 2 هست رو از کجا بگیرم برای این قالب؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 با سلام می خواستم بدونم " ماژول تب ، محصولات ، مناسبت ها یا محتوای دلخواه در صفحه اصلی" که روی قالب الکترومارکت 2 هست رو از کجا بگیرم برای این قالب؟ ممنوناون ماژول ها اختصاصا برای الکترومارکت نوشته شده اند و روی قالب های دیگر کار نمیکنند . میتوانید با بازارچه تماس بگیرین و سفارش بدین تا براتون ماژول های مورد نیاز رو بنویسن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سلام. بنده قالب نایس شاپ خریداری کردم. اما یه مشکلی که دارم اینه که قسمت شاخه ها رو نمیتونم عکس بزارم یعنی وقتیکه میزارم نمایش داده نمیشه عکس پیوست کردم .لطفا راهنمایی کنید. یه مشکل دیگه ای هم دارم مربوط به آمار گیر هست .برای قرار دادنش مشکل دارموبگذر هست امارگیر بنده و وقتی داخل فوتر میزارم دو تا میشه .سرچ کردم نوشته بودن از ایجاد جداول html استفاده باید کرد اما توضیح ندادن که چه جوری استفاده کنیم اگر ممکن هست توضیح دهید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سلام. بنده قالب نایس شاپ خریداری کردم. اما یه مشکلی که دارم اینه که قسمت شاخه ها رو نمیتونم عکس بزارم یعنی وقتیکه میزارم نمایش داده نمیشه عکس پیوست کردم .لطفا راهنمایی کنید. یه مشکل دیگه ای هم دارم مربوط به آمار گیر هست .برای قرار دادنش مشکل دارموبگذر هست امارگیر بنده و وقتی داخل فوتر میزارم دو تا میشه .سرچ کردم نوشته بودن از ایجاد جداول html استفاده باید کرد اما توضیح ندادن که چه جوری استفاده کنیم اگر ممکن هست توضیح دهید با تشکردر مورد بخش اول سوالتون احتمالا ماژول شاخه ها رو بروزرسانی نکردید. از قسمت ماژولها بروزرسانیش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 بعد از اینکه بر روی لوکال محصولات رو اضافه کنم! یعنی سایت بصورت کامل راه اندازی بشه- بعدش چگونه میتونم کلا اونو انتقال بدم به هاستینگ؟ باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سلام. بنده قالب نایس شاپ خریداری کردم. اما یه مشکلی که دارم اینه که قسمت شاخه ها رو نمیتونم عکس بزارم یعنی وقتیکه میزارم نمایش داده نمیشه عکس پیوست کردم .لطفا راهنمایی کنید. یه مشکل دیگه ای هم دارم مربوط به آمار گیر هست .برای قرار دادنش مشکل دارموبگذر هست امارگیر بنده و وقتی داخل فوتر میزارم دو تا میشه .سرچ کردم نوشته بودن از ایجاد جداول html استفاده باید کرد اما توضیح ندادن که چه جوری استفاده کنیم اگر ممکن هست توضیح دهید با تشکردر مورد بخش اول سوالتون احتمالا ماژول شاخه ها رو بروزرسانی نکردید. از قسمت ماژولها بروزرسانیش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 در ماژول منو- برای ساخت منو- اسم رو که وارد میکنیم لینک هم باید بدیم! میشه بگید لینک رو به چه صورت باید وارد کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 در مورد بخش اول سوالتون احتمالا ماژول شاخه ها رو بروزرسانی نکردید. از قسمت ماژولها بروزرسانیش کنیدسلام.ممنون مشکل حل شد آپدیت بود از نو راه اندازی کردیم درست شد. بعد یه مشکل پیدا کرد بعد حل این موضوع شاخه ها رو در قسمت فوتر سایت نمایش میده ! برای حل این مشکل چی کار باید کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 سلام به اقا بهمن گلبنده یه ماژول سرچ از اقای نجفی خریدم الان توی حالت رسپانسیو سایت سرچ میوفته زیر سبد خریدمشکل از چیه و اگه میشه بگید تا برطرف کنم اگه خودتونم باید زحمتشو بکشید بفرمایید تا ورود به پنل و ... رو براتون پخ کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 سلام به اقا بهمن گلبنده یه ماژول سرچ از اقای نجفی خریدم الان توی حالت رسپانسیو سایت سرچ میوفته زیر سبد خریدمشکل از چیه و اگه میشه بگید تا برطرف کنم اگه خودتونم باید زحمتشو بکشید بفرمایید تا ورود به پنل و ... رو براتون پخ کنمممنونسلام بر شماپشتیبانی قالب صرفا برای قالب و ماژول های همراه قالب می باشد . پشتیبانی و مشکلات ماژول هایی که خریداری کرده اید را از طریق فروشنده آن ماژول پیگیری نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 ببخشید دوستان این مشکل مربوط به قالب نیست ؟ یا سوالی که داشتم در مورد آمارگیر ؟ که من از جای دیگری پیگیر باشم زمان مهم هست برای ما 2 پست قبل مشکل توضیح داده شد/. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 ببخشید دوستان این مشکل مربوط به قالب نیست ؟ یا سوالی که داشتم در مورد آمارگیر ؟ که من از جای دیگری پیگیر باشم زمان مهم هست برای ما 2 پست قبل مشکل توضیح داده شد/.سوالات خودتون رو از طریق ایمیل پشتیبانی مطرح کنید ، در تاپیک محدودیت داریم و نمیتونیم به هر سوالی پاسخ بدیم . در مورد آمارگیر وبگذر قالب رو خراب میکنه و از آمارگیر دیگری اسفتاده کنید ( خارجی بهتره )در مورد شاخه ها که در فوتر ظاهر شده ، از بخش ماژول ها / جایگاه ها فوتر را پیدا کرده و شاخه ها را از فوتر حذف کنید . در صورتی که نتونستید مشخصات ورود به مدیریت را به ایمیل پشتیبانی ارسال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 آقا سلام. قالب نایس شاپ رو نصب کردم! همه چیز اوکی هستش! الان اسلایدر رو عکسهاشو تغییر دادم فعال هم میکنم اما عکسها نمیاد! جریان چیه؟ یک راه حل ساده هم که بیشتر نداره! میرم ماژول- بعدش ماژول اسلاید فعال میکنم و بعدش پیکربنده و عکسارو عوض میکنم! و ذخیر و تمام! اما جواب نمیده! آیا برای کارکردن اسلاید باید فقط از اسلایدر مخصوص قالب نایس شاپ استفاده کرد یا از اسلایدر مخصوص پرستاشاپ هم میشه استفاده کرد؟؟؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 از اسلایدر نایس شاپ باید استفاده کنید . اگر از اسلایدر نایس شاپ استفاده میکنید اما بازم مشکل دارید ، کافیه ماژول اسلایدر رو تنظیم دوباره بزنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 تنظیم دوباره هم زدم بازم اوکی نشد! تصاویری که گذاشتم وارد میشه و در ماژول میبینم اما وب سایت رو که لود میکنم عکسها دیده نمیشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 تنظیم دوباره هم زدم بازم اوکی نشد! تصاویری که گذاشتم وارد میشه و در ماژول میبینم اما وب سایت رو که لود میکنم عکسها دیده نمیشه!اطلاعات ورود رو به ایمیل پشتیبانی ارسال نمایید تا بررسی بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 با سلام مجددجناب رستم پور لطفا پ خ منو هم بخونید و ج بدید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 با سلام مجددجناب رستم پور لطفا پ خ منو هم بخونید و ج بدید ممنون میشمبرای پشتیبانی و مسائل مربوطه با ایمیل پشتیبانی قالب مکاتبه کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 با سلام و عرض ادب من این قالب خریداری کردم اول از همه مرسی از این قالب فوق العاده اما 2 سئوال داشتم یکی اینکه قالب امکان تغییر رنگ داره که من نمی دونم چطوری باید اینکار انجام بدم و دوم اینکه چرا لوگو PNG رو نمی پذیره و زیر لوگو خودکار بک سفید میندازه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 با سلام و عرض ادب من این قالب خریداری کردم اول از همه مرسی از این قالب فوق العاده اما 2 سئوال داشتم یکی اینکه قالب امکان تغییر رنگ داره که من نمی دونم چطوری باید اینکار انجام بدم و دوم اینکه چرا لوگو PNG رو نمی پذیره و زیر لوگو خودکار بک سفید میندازه ؟از ماژول تنظیمات قالب نایس شاپ میتونید رنگ رو عوض کنید .برای لوگوی پی ان جی هم به تنظیمات / تصاویر بروید و کیفیت تصویر را روی گزینه دوم تنظیم کنید و دوباره لوگو رو آپلود کنید ( بی ارتباط به قالب هست ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 نماد اعتماد الکترونیکی نمایش داده نمیشه! جای انماد اعتماد الکترونیکی لوگوی سایت رو بصورت کوچک شده نشون میده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 با سلام و عرض ادب من این قالب خریداری کردم اول از همه مرسی از این قالب فوق العاده اما 2 سئوال داشتم یکی اینکه قالب امکان تغییر رنگ داره که من نمی دونم چطوری باید اینکار انجام بدم و دوم اینکه چرا لوگو PNG رو نمی پذیره و زیر لوگو خودکار بک سفید میندازه ؟از ماژول تنظیمات قالب نایس شاپ میتونید رنگ رو عوض کنید .برای لوگوی پی ان جی هم به تنظیمات / تصاویر بروید و کیفیت تصویر را روی گزینه دوم تنظیم کنید و دوباره لوگو رو آپلود کنید ( بی ارتباط به قالب هست )مرسی از جوابتون اما تظیمات قالب من به جزء تغییر لوگو و FAVICON چیزی نداره وقتی هم که نایش شاپ رو کلی جستجو می کنم "ماژول محصولات پرفروش ( قالب نایس شاپ )" این فقط میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 مرسی از جوابتون اما تظیمات قالب من به جزء تغییر لوگو و FAVICON چیزی نداره وقتی هم که نایش شاپ رو کلی جستجو می کنم "ماژول محصولات پرفروش ( قالب نایس شاپ )" این فقط میادپس با ایمیل پشتیبانی تماس بگیرین و اطلاعات مدیریت را ارسال نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 با سلام. دوست عزیز برای تغییر دادن اطلاعات فروشگاه از کدام بخش باید استفاده کنم؟ در تصویر مشخص کردم: http://upload7.ir/uploads//2c49fe5351ebc50a03a30a65d870693042c0a79a.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 با سلام. دوست عزیز برای تغییر دادن اطلاعات فروشگاه از کدام بخش باید استفاده کنم؟ در تصویر مشخص کردم: ماژول بلوک اطلاعات تماس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .