ayjoonn ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 با سلام مجدد خدمت جناب رستم پوراقا درست شد ممنون خیلی لطف کردین امیدوارم بتونم جبران کنم یا حد اقل کمتر مزاحمتون بشمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 سلام من قالبو میخوام نصب کنم طبق همون آموزش های pdf ولی موقع نصب ارور میده خطا در هنگام استخراج فایل های فشرده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 سلام من قالبو میخوام نصب کنم طبق همون آموزش های pdf ولی موقع نصب ارور میده خطا در هنگام استخراج فایل های فشردهفایل زیپ قالب رو یک بار از حالت فشرده خارج کرده و دوباره زیپ کنید و دوباره امتحان کنید . اگر نشد اطلاعات مدیریت را به ایمیل پشتیبانی ارسال نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 سلام چندتا سوال داشتم1 - میتونم یه والد جداگانه درست کنم که به خانه وصل نباشه ؟2 - چجوری میتونم برای منوی افقی عکس بزار اینم عکسش http://upload7.ir/uploads//ee1737bba4e3bd4013ae181478870252f141d2b8.png 3 - میشه کاری کرد توی منو افقی زیر مجموعه دسته ها هم نشون بده مثلا همین عکس بالا بهداشت پوست خودش چند بخش (زیر دسته) دیگه داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 سلام چندتا سوال داشتم 1 - میتونم یه والد جداگانه درست کنم که به خانه وصل نباشه ؟ 2 - چجوری میتونم برای منوی افقی عکس بزار اینم عکسش 3 - میشه کاری کرد توی منو افقی زیر مجموعه دسته ها هم نشون بده مثلا همین عکس بالا بهداشت پوست خودش چند بخش (زیر دسته) دیگه داشته باشههمه شاخه ها در پرستاشاپ باید زیر مجموعه شاخه خانه باشند .برای گذاشتن عکس به منو ، به ویرایش آن شاخه رفته و بندانگشتی اضافه کنیدسوال سوم هم خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در خرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2015 با سلام 1- تو قالب نایس 2 وقتی محصول جدید اضافه می کنم دیگه آیکن جدید روی تصویر محصول نمی آید آیا این امکان رو نداره ؟ 2- چرا وقتی ماژولهای ارسال برای دوستان و اضافه به علاقمندی رو فعال می کنیم نمایش داده نمی شود (در قالب قبلی این امکاتات رو داشت ) 3- چطوری می تونم محصولات پرفروش رو در صفحه اول سایت اضافه کنم و در ستون سمت راست (فعلا محصولات پرطرفدار و آخرین و جدیدترین محصولات فروشگاه) فعال هست . ماژولها همه فعال هستند . 4- در ویرایش زنده وقتی وارد می شوم نمی توانم ماژول شمارشگر معکوس را که در پایین قرار گرفته را به اول سایت زیر تبلیغات بیاورم و آخرین سوال که مربوط به قالب شاید نباشه چطور می توانم آیکنهای شبکه های اجتماعی و حق کپی برداری را در فوتر قرار بدم منظورم در آخر سایت هست (ممنون میشم این رو هم جواب بدید چون واقعا نتونستم مازولش رو پیدا کنم ) با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 20، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2015 1- تو قالب نایس 2 وقتی محصول جدید اضافه می کنم دیگه آیکن جدید روی تصویر محصول نمی آید 2- چرا وقتی ماژولهای ارسال برای دوستان و اضافه به علاقمندی رو فعال می کنیم نمایش داده نمی شود (در قالب قبلی این امکاتات رو داشت ) 3- چطوری می تونم محصولات پرفروش رو در صفحه اول سایت اضافه کنم و در ستون سمت راست (فعلا محصولات پرطرفدار و آخرین و جدیدترین محصولات فروشگاه) فعال هست . ماژولها همه فعال هستند .4- در ویرایش زنده وقتی وارد می شوم نمی توانم ماژول شمارشگر معکوس را که در پایین قرار گرفته را به اول سایت زیر تبلیغات بیاورم و آخرین سوال که مربوط به قالب شاید نباشه چطور می توانم آیکنهای شبکه های اجتماعی و حق کپی برداری را در فوتر قرار بدم منظورم در آخر سایت هست (ممنون میشم این رو هم جواب بدید چون واقعا نتونستم مازولش رو پیدا کنم ) 1 - باید لینک بدین2 - ارسال به دوستان که ماژولش کار نمیکنه ، فعال کردن یا نکردنش فرقی نمیکنه . علاقه مندی ها هم انشالله در آپدیت بعدی قرار میدیم3 - اگه محصولی فروش بره اون بخش ها خود به خود فعال میشن4 - این مورد مربوط به قالب نیست ، اگر در ویرایش زنده نمیتوانید از همون بخش جایگاه ها اینکارو انجام بدین5 - برای کپی رایت به ماژول بلوک محتوا بروید و در کادر داخل ماژول میتوانید کپی رایت خود را درج نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 سال جدید رو به همه مخصو صا مدیران انجمن تبریک می گم انشالله سال خوب و پر رونقی را داشته باشید ......................ببخشید آقا بهمن من جواب شماره 1 رو متوجه نشدم (لینک بدین) میشه بیشتر توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinguard ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 سلام بعد از نصب قالب منو سایت بهم ریخت دلیلش چی میتونه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 سلام بعد از نصب قالب منو سایت بهم ریخت دلیلش چی میتونه باشهقالب با نسخه 1.6.0.6 سازگاری دارد . نسخه دیگری نصب نکنید و فقط نسخه همین انجمن . سال جدید رو به همه مخصو صا مدیران انجمن تبریک می گم انشالله سال خوب و پر رونقی را داشته باشید ......................ببخشید آقا بهمن من جواب شماره 1 رو متوجه نشدم (لینک بدین) میشه بیشتر توضیح بدیدسال نو شما هم مبارک . لینک سایتتون رو منظورم بود که بدین نگاه کنم . همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 ببخشید آدرس سایت almas-shop.ir محصول (سوپر اسیستنت )دیشب اضافه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 ببخشید آدرس سایت almas-shop.ir محصول (سوپر اسیستنت )دیشب اضافه کردمآیکون جدید نداره فکر کنم کلا تو قالب دمو رو نگاه کردم اونجا هم نیست . یادداشت میشه تو آپدیت بعدی لحاظ خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 ببخشید آدرس سایت almas-shop.ir محصول (سوپر اسیستنت )دیشب اضافه کردماون ماژول تخفیف ویژه صفحه اول (تایم دار) از کجا گرفتید؟ اسم ماژول رو لطف می کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinguard ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 سلام ماژول اسلایدر اخبار ومقاله ها خریداری کرده ام میشه در این قالب نصب کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2015 سلام این ماژول برای نسخه 1.5 هست. باید صبر کنید تا بعد از تعطیلات با نسخه 1.6 سازگار شود موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در خرداد 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2015 ببخشید آدرس سایت almas-shop.ir محصول (سوپر اسیستنت )دیشب اضافه کردماون ماژول تخفیف ویژه صفحه اول (تایم دار) از کجا گرفتید؟ اسم ماژول رو لطف می کنیدببخشید دیر جواب دادم پ خ کردم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 22، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2015 بعد از تعطیلات عید تاپیک بازگشایی خواهد شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mavi1362 ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 سلام نایس شاپ 2 برای 1.6.0.14 قابلیت نصب داره یا خیر و اگر نداره آپدیتش برای کی میاد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 سلام. قسمت تماس با ما! رو از کجا باید ادیت کنم؟ خدمات مشتریان - ارتباط با ما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1270 ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 سلام آقا بهمن 1 مشکل من می خواهم نماد بگیرم ولی 2 مورد را ایراد می گیرند1. آدرس باید در صفحه تماس با ما باشد2. شماره تلفن باید در صفحه تماس با ما باشدمن همه موارد را در پرستاشاپ چک کردم قسمتی برای ادیتش پیدا نکردممیشه بفرمائید از چه آدرسی می تونم صفحه تماس با ما را در قالب نایس شاپ ادیت کنمتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 سلام یه سوال داشتم توی دسته ها که میری دسته پیش فرض رو که میزنی(زنانه که از قبل بوده )سایدبار سمت چپ یه قسمت میاد نوشته کاتالوگ میشه اجناس رو از روی قیمت رو رنگ و ... انتخاب کرد . ولی توی دسته جدید که خودم زدم اینجور چیزی نیست چجور میتونم توی همه دسته ها اینکار رو بکنم مشکل حل شد پیداش کردم ببخشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 سلام آقا بهمن 1 مشکل من می خواهم نماد بگیرم ولی 2 مورد را ایراد می گیرند1. آدرس باید در صفحه تماس با ما باشد2. شماره تلفن باید در صفحه تماس با ما باشدمن همه موارد را در پرستاشاپ چک کردم قسمتی برای ادیتش پیدا نکردممیشه بفرمائید از چه آدرسی می تونم صفحه تماس با ما را در قالب نایس شاپ ادیت کنمتشکربرای این مورد قالب نایس شاپ یک ماژول اختصاصی داره همراهش . ماژول اطلاعات اضافه در فرم تماس . در بخش سایر ماژول ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1270 ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 سلام آقا بهمن 1 مشکل من می خواهم نماد بگیرم ولی 2 مورد را ایراد می گیرند1. آدرس باید در صفحه تماس با ما باشد2. شماره تلفن باید در صفحه تماس با ما باشدمن همه موارد را در پرستاشاپ چک کردم قسمتی برای ادیتش پیدا نکردممیشه بفرمائید از چه آدرسی می تونم صفحه تماس با ما را در قالب نایس شاپ ادیت کنمتشکربرای این مورد قالب نایس شاپ یک ماژول اختصاصی داره همراهش . ماژول اطلاعات اضافه در فرم تماس . در بخش سایر ماژول هاآقا بهمن بنده در اون قسمت متن قرار دادم ولی در سایت قرار نمی گیره؟مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در تیر 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2015 با سلام : این قالب رو خریداری کردم ، بعد از خرید به یک مشکل اساسی بر خوردم ، بنظرم اگه این مشکل برطرف بشه فروش قالب هم بیشتر میشه و افراد زیادی رو بخودش جذب میکنه .... مشکلش تو قمست منو هست ، قسمت منو خیلی ساده طراحی شده و بدرد فروشگاه های بزرگ نمی خوره چون در قسمت منو این قالب فقط شاخه اصلی و فقط یک زیر شاخه امکان نمایش است و شاخه خیلی کوچک هست .... از طراح محترم درخواست دارم قسمت منو رو پیشرفته تر کند مانند فروشگاه های معرف مثل دیجی کالا منو خیلی خوبی داره .... اگه امکانش است عرض منو باز شده رو بیشتر کنید و نمایش شاخه اصلی ، زیر شاخه و زیر شاخه های دیگر رو هم ممکن کنید و فقتی بر روی هر شاخه قرار میگیریم رنگ متن بصورت قشنگی عوض بشه ... بنظرم با رفع این مشکل قالب خیلی خوبی میشه ... باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلام. قسمت تماس با ما! رو از کجا باید ادیت کنم؟ خدمات مشتریان - ارتباط با ما----- درقسمت تماس با ما میخوام یک متنی رو اضافه کنم! اگه امکانش هست راهنمایی کنید! با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .