saeedfotoohi ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 سلام یه سوال داشتم من وقتی توی سایتم روی دسته کالای دیجیتال کلیک میکنم ستون سمت چپ کاتالوگ میاد که میشه بر اساس نوع و سازنده اینجور چیزها محصولات رو انتخاب کرد . حالا من میخوام یه کاری کنم اینجور نباشه روی کالا دیجیتا کلیک کرد سمت چپ تمام زیر مجموعه های کالا دیجیتال رو نشون بده بعد مثلا روی فلش مموری کلیک کردی بعد توی صفحه فلش مموری این کاتالوگ بیاد میخوام جوری باشه که وقتی رفت قسمت فلش مموری سازنده ها و ویژگی های خودش بیاد برای انتخاب یا قسمت موبایل ویژگی های خودش بیاد نه مثل الان که فقط کاتالوگ توی شاخه اصلی نشون داده میشه بعد تمام سازنده ها هم نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنید ببخشید یه خورده طولانی هم شدادرس سایت iliakala.comمثلا کسی روی دسته موبایل کلیک کرد سمت چپ اینجور بشه و دسته های دیگه بر اساس سازنده و ویژگی های خودشونhttp://uupload.ir/files/ghvf_s.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
zizooo ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 این سوال رو یک کاربر دیگه هم سوال کرده بود که جوابی نداده بودید! در صفحه محصول دموی قالب، محصولات مرتبط وجود نداره، آیا امکان فعال کردنش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 سلام یه سوال داشتم من وقتی توی سایتم روی دسته کالای دیجیتال کلیک میکنم ستون سمت چپ کاتالوگ میاد که میشه بر اساس نوع و سازنده اینجور چیزها محصولات رو انتخاب کرد . حالا من میخوام یه کاری کنم اینجور نباشه روی کالا دیجیتا کلیک کرد سمت چپ تمام زیر مجموعه های کالا دیجیتال رو نشون بده بعد مثلا روی فلش مموری کلیک کردی بعد توی صفحه فلش مموری این کاتالوگ بیاد میخوام جوری باشه که وقتی رفت قسمت فلش مموری سازنده ها و ویژگی های خودش بیاد برای انتخاب یا قسمت موبایل ویژگی های خودش بیاد نه مثل الان که فقط کاتالوگ توی شاخه اصلی نشون داده میشه بعد تمام سازنده ها هم نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنید ببخشید یه خورده طولانی هم شدادرس سایت iliakala.comمثلا کسی روی دسته موبایل کلیک کرد سمت چپ اینجور بشه و دسته های دیگه بر اساس سازنده و ویژگی های خودشون سلام و درود بر شماسوالتون نامربوط به قالب هست ( مربوط به ماژول ناوبری لایه ای پرستاشاپ هست ) در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید . این سوال رو یک کاربر دیگه هم سوال کرده بود که جوابی نداده بودید! در صفحه محصول دموی قالب، محصولات مرتبط وجود نداره، آیا امکان فعال کردنش هست؟بله میشه فعال کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 سلام آقا بهمنامکانش هست تو نسخه وب و موبایل قالب نايس شاپ 2 ، بالا و گوشه یه جایی باشه ک بشه شماره موبایل ، وايبر ، واتس اپ رو قرار بدیم؟ یعنی تو اپديت این امکان قرار داده بشه ؟با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 با سلام دو سوال داشتم: 1. در مورد جستجوی لایه ای که توی انجمن جوابشو پیدا نکردم: این ماژول فقط در شاخه های اصلی سایتم در کنار صفحه نمایش داده میشه مثلا در منوی صوتی-تصویری و در شاخه فرعی اون مثلا دستگاه پخش دی وی دی نمایش داده نمیشه، برای تنظیمش چطور باید عمل کرد، آیا اصلا این امکان وجود داره؟ 2. در قالب الکترومارکت یک ماژول به اسم ماژول تب هست (ماژول تب ، محصولات ، مناسبت ها یا محتوای دلخواه در صفحه اصلی) آیا امکان تهیه این ماژول به طور جداگانه هست؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 با سلام دو سوال داشتم: 1. در مورد جستجوی لایه ای که توی انجمن جوابشو پیدا نکردم: این ماژول فقط در شاخه های اصلی سایتم در کنار صفحه نمایش داده میشه مثلا در منوی صوتی-تصویری و در شاخه فرعی اون مثلا دستگاه پخش دی وی دی نمایش داده نمیشه، برای تنظیمش چطور باید عمل کرد، آیا اصلا این امکان وجود داره؟ 2. در قالب الکترومارکت یک ماژول به اسم ماژول تب هست (ماژول تب ، محصولات ، مناسبت ها یا محتوای دلخواه در صفحه اصلی) آیا امکان تهیه این ماژول به طور جداگانه هست؟ ممنونلطفا سوالاتتون رو در بخش تیکت مطرح کنید .در مورد جستجوی لایه ای در تاپیک های مربوطه پست بزنید .در مورد ماژول تب در الکترومارکت ، مختص همون قالب هست ( جداگانه کار نمیکند ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 با سلام آقا بهمن یک سوال داشتم من برای اولین بار می خوام با پرستاشاپ کار کنم البته با CMS های مختلف مثل جوملا کاملا آشنا هستم... خلاصه می خوام این قالب رو خریداری کنم. می خواستم بدونم پشتیبانی این قالب شامل چه مواردی هست؟ و اینکه بسته نصبی خود پرستاشاپ به همراه قالب و تمامی ماژول ها ارائه میشه یا اینه خودم باید قالب و ماژول هاشو نصب کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 با سلام آقا بهمن یک سوال داشتم من برای اولین بار می خوام با پرستاشاپ کار کنم البته با CMS های مختلف مثل جوملا کاملا آشنا هستم... خلاصه می خوام این قالب رو خریداری کنم. می خواستم بدونم پشتیبانی این قالب شامل چه مواردی هست؟ و اینکه بسته نصبی خود پرستاشاپ به همراه قالب و تمامی ماژول ها ارائه میشه یا اینه خودم باید قالب و ماژول هاشو نصب کنم؟ با تشکربا سلامبرای اولین بار هیچ وقت قالب نمیخرن و هزینه نمیکنن . قبل از رسیدن به میحث خرید قالب و ماژول ابتدا با خود پرستاشاپ یه مدتی کار کنید ( شاید جزو چند درصدی باشین که بعد از کار با پرستاشاپ باهاش کنار نمیاین یا نمیتونید خودتون رو سازگار کنید و اگه قالب و ماژول هم خریدهباشین پولتون هدر میره )پشتیبانی قالب ها در بخش قوانین و مقررات در بازارچه توضیح داده شده است ( صرفا خود قالب تحویل داده میشود و برای استفاده باید قبل از خرید قالب پرستاشاپ را نصب کرده باشید )تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 سلام ما اگر بخوایم دامین رو عوض کنیم باید چیکار کنیم ؟منظورم لایسنس هست میشه لایسنس این دامین رو پاک و روی دامین جدید بزارمچون از اسم دامین راضی نیستیم میخوایم عوضش کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 سلام ما اگر بخوایم دامین رو عوض کنیم باید چیکار کنیم ؟منظورم لایسنس هست میشه لایسنس این دامین رو پاک و روی دامین جدید بزارمچون از اسم دامین راضی نیستیم میخوایم عوضش کنیمبخش تغییر دامنه در قوانین بازارچه رو بخونید ، سپس از طریق بخش تیکت درخواستتون رو ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 سلام و احترام مجدد خدمت جناب رستم پور عزیزببخشید یه مشکل برام پیش اومده جناب رستم پور اقای رستم پور دیشب چند تا ماژول اپدیت کردم ماژولای خود پرستا که درخواست اپدیت میده بعد صفحه اول قالبم بهم ریخته شدلطفا یه نگاه بکنید و اگه امکان داره مشکل رو به من بگید تا اگه از دستم کاری بر میاد خودم حل کنم اگر هم نیازه شما دست بکار شیدممنون از پشتیبانی عالیتون http://uupload.ir/files/x31g_untitled2-1.jpg اینطوری بهم ریخته شدن یعنی محصولات بهم چسبیدن و فونتشم خراب شدههمیشه 4تا عکس بالا نشون میداد 4تا پایینبعدم فونتش خرابهفقطم تو صفحه اصلی اینطور شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 سلام و احترام مجدد خدمت جناب رستم پور عزیزببخشید یه مشکل برام پیش اومده جناب رستم پور اقای رستم پور دیشب چند تا ماژول اپدیت کردم ماژولای خود پرستا که درخواست اپدیت میده بعد صفحه اول قالبم بهم ریخته شدلطفا یه نگاه بکنید و اگه امکان داره مشکل رو به من بگید تا اگه از دستم کاری بر میاد خودم حل کنم اگر هم نیازه شما دست بکار شیدممنون از پشتیبانی عالیتون اینطوری بهم ریخته شدن یعنی محصولات بهم چسبیدن و فونتشم خراب شدههمیشه 4تا عکس بالا نشون میداد 4تا پایینبعدم فونتش خرابهفقطم تو صفحه اصلی اینطور شدهاز بخش پشتیبانی و تیکت انجمن مشکلتون رو مطرح کنید ، در تاپیک به این موارد رسیدگی نمیگردد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 سلام و احترام مجدد خدمت جناب رستم پور عزیزببخشید یه مشکل برام پیش اومده جناب رستم پور اقای رستم پور دیشب چند تا ماژول اپدیت کردم ماژولای خود پرستا که درخواست اپدیت میده بعد صفحه اول قالبم بهم ریخته شدلطفا یه نگاه بکنید و اگه امکان داره مشکل رو به من بگید تا اگه از دستم کاری بر میاد خودم حل کنم اگر هم نیازه شما دست بکار شیدممنون از پشتیبانی عالیتون اینطوری بهم ریخته شدن یعنی محصولات بهم چسبیدن و فونتشم خراب شدههمیشه 4تا عکس بالا نشون میداد 4تا پایینبعدم فونتش خرابهفقطم تو صفحه اصلی اینطور شدهاز بخش پشتیبانی و تیکت انجمن مشکلتون رو مطرح کنید ، در تاپیک به این موارد رسیدگی نمیگرددبه ایمیل پشتیبانی (همون ایمیل پرستاشاپ)و به یاهو ای دی پیام دادم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 به ایمیل پشتیبانی (همون ایمیل پرستاشاپ)و به یاهو ای دی پیام دادم. ممنون پشتیبانی کلیه قالب ها از ایمیل و یاهو و تاپیک ها به بخش پشتیبانی انجمن منتقل شده است :http://www.ipresta.ir/support/با نام کاربری و رمز عبور بازارچه میتوانید وارد بخش پشتیبانی شوید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samanfm ارسال شده در مرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 سلام می خواستم بدونم من بعد از خرید قالب می تونم آن را برای تست و آماده سازی روی localhost نصب کنم؟ و یا اینکه پشتیبانی بر روی هاست و دامینم نصب خواهد کرد؟ چون بحث ماژول های همراه قالب هم هست که فکر کنم تنظیماتشون بهتر توسط پشتیبانی صورت بگبره. و در آخر اطلاعات جعلی در دمو هم امکانش هست به همراه قالب نصب بشه که به عنوان یک راهنما کمک زیادی خواهد کرد. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2015 سلام می خواستم بدونم من بعد از خرید قالب می تونم آن را برای تست و آماده سازی روی localhost نصب کنم؟ و یا اینکه پشتیبانی بر روی هاست و دامینم نصب خواهد کرد؟ چون بحث ماژول های همراه قالب هم هست که فکر کنم تنظیماتشون بهتر توسط پشتیبانی صورت بگبره. و در آخر اطلاعات جعلی در دمو هم امکانش هست به همراه قالب نصب بشه که به عنوان یک راهنما کمک زیادی خواهد کرد. با تشکراین قالب رو بله میتونید ، البته روی لوکال هاست پشتیبانی نداریم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir1270 ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 سلام آقا بهمن 1. ایمیل آپدیت قالب برای بنده ارسال نشده است2. چطور پرستا شاپ را آپدیت کنم؟3. در حال حاضر وقتی محصولی را برای اضافه به سبد خرید انتخاب می کنیم (دکمه خرید را میزنیم) ارور زیر اعلام می شود ، مشکل از کجاست؟Impossible to add the product to the cart.textStatus: 'parsererror'errorThrown: 'SyntaxError: Unexpected token <'responseText: تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 با سلام یک مشکلی در قالب نایس شاپ 2 دارم و اون اینه که در شاخه فرعی تعداد محصولات موجود فقط در صفحه اول نمایش داده و مثل صفحه شاخه اصلی رفتن به صفحه دوم یا دکمه نمایش همه و یا انتخاب تعداد نمایش محصولات رو نداره مثال: شاخه اصلی صوتی و تصویری ---> شاخه فرعی اسپیکر بزرگ : در شاخه اسپیکرهای بزرگ 27 محصول وجود داره اما فقط 12 محصول در صفحه اول نمایش داده میشه و دکمه رفتن به صفحه 2 وجود نداره. شاخه صوتی و تصویری شاخه اسپیکر بزرگ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedfotoohi ارسال شده در مرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 سلام قالب جدید برای من هم ایمیل نشده چجور میتونم قالب جدید رو دانلود کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2015 سلام قالب جدید برای من هم ایمیل نشده چجور میتونم قالب جدید رو دانلود کنمبخش تیکت پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 سلام آقا بهمناندازه لوگوی نسخه موبایل چند در چنده ، همون اندازه لوگوی مرورگر وب رو آپلود کردم ولی تو نسخه موبایل نمایش داده نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 31، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 سلام آقا بهمناندازه لوگوی نسخه موبایل چند در چنده ، همون اندازه لوگوی مرورگر وب رو آپلود کردم ولی تو نسخه موبایل نمایش داده نمیشه؟آدرس سایت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vraygroup ارسال شده در مرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2015 سلام. من امروز این قالب رو خریداری کردم. ولی فایلی برای دانلود نه در ایمیلم و نه در پنل کاربری وجود نداره.لطفا راهنماییم کنید از کجا باید دانلودش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran85 ارسال شده در شهریور 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سلاممن چند روزه قالب نایس شاپ2 نصب کردم. ازش راضی هستم. فقط یه مشکلی دارم. تو هر ردیف به جای 4 تا محصول 6 تا نشون میده. و به خاطر همین عکسا رو کوچیک نشون میده. و چیدمان صفحه به هم خورده.ممنون میشم راهنماییم کنید.اینم آدرس سایتم http://www.buy3d.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2015 سلاممن چند روزه قالب نایس شاپ2 نصب کردم. ازش راضی هستم. فقط یه مشکلی دارم. تو هر ردیف به جای 4 تا محصول 6 تا نشون میده. و به خاطر همین عکسا رو کوچیک نشون میده. و چیدمان صفحه به هم خورده.ممنون میشم راهنماییم کنید.اینم آدرس سایتم http://www.buy3d.irلطفا دسترسی به بخش مدیریت رو در بخش پشتیبانی ارسال کنید تا بررسی گردد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .