saeedsobhkhiz ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 سلامیکی از مشکلاتی که نقشه سایت 1.5 داره اینکه حتما باید به صورت دستی بروزرسانی بشه و وقتی محصول را ایجاد می کنید خودش به صورت اتوماتیک روی نقشه سایت نمیشینه و این به نظر من یک نقطه ضعف به حساب میاد . شما بعد از به روز رسانی نمی تونید محصول اضافه کنید یا اگر هم اضافه کنید باز بروزرسانی انجام بدید روی سئو تاثیر منفی داره راه حلی وجود داره که محصول به صورت اتوماتیک تو نقشه سایت ثبت بشه و نیاز به بروزرسانی دستی نداشته باشه ؟اگر ماژول پولی هست لطفا معرفی کنیداین قابلیت وجود داشته باشه که هر ساعتی که محصول اضافه میشه بدون بروزرسانی تو نقشه سایت بشینه ( بدلیل تغییرات در کد نویسی و نوشتن ماژول برای بخش های مختلف امکان بروزرسانی نسخه پرستا هم وجود نداره ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در اسفند 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2015 سلاممعذرت ميخام وسط تايپيکتون سوال ميپرسم، در مورد این : شما بعد از به روز رسانی نمی تونید محصول اضافه کنید یا اگر هم اضافه کنید باز بروزرسانی انجام بدید روی سئو تاثیر منفی داره . چرا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در اسفند 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2015 سلاممعذرت ميخام وسط تايپيکتون سوال ميپرسم، در مورد این : شما بعد از به روز رسانی نمی تونید محصول اضافه کنید یا اگر هم اضافه کنید باز بروزرسانی انجام بدید روی سئو تاثیر منفی داره . چرا ؟ تو نسخه 1.5 این مشکل وجود داره و چندباری هم ورژن ماژول را عوض کردم ببینم مشکل از ماژول هست یا تنظیمات دیگهدر کل وقتی یکبار نقشه سایت را بروزرسانی کنید و بعدش محصول اضافه کنید و از دوباره نقشه را بروزرسانی کنید رنکینگ به جای پایین اومدن بالا میره . دلیلشو نمیدونم و تو وبمستر هم هرچی بررسی کردم به نتیجه نرسیدمنقشه سایت من روزانه ثبت شده و هر روز بین 200 تا 500 تا پایین میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2015 سلامدوست عزیز نقشه سایت یک لینک داره که میتونید بذارید توی کرانجاب در هاستتون تا در هر بازه زمانی که مایلید به وصرت خودکار آپدیت بشه. اگه با اضافه کردن محصول هم نقشه آپدیت بشه باز همین اتفاق میفته و تفاوتی نمیکنه.سوال اینجاست که شما از کجا نتیجه گرفتید که نقشه سایت باعث بالا رفتن رنکینگ شما شده ؟ موفق باشید واکنش ها : jafar1374 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2016 ببخشید اینکه می گین به روز رسانی نقشه سایت باید انجام بشه. منظور اینه که ما به ماژول نقشه گوگلی سایت بریم و اونجا «تولید نقشه سایت» رو بزنیم؟ همین کارو بکنیم کافیه؟ اگر نیاز هست به روز رسانی انجام بشه مثلا اگر هر روز این کارو خودمون به صورت دستی انجام بدیم کافیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 اگر هاستتون قابلیت تعریف CronJobs رو داشته باشه (که معمولا اکثر هاست ها این گزینه رو دارند) میتونید لینکی که ماژول نقشه سایت بهتون میده رو به CronJobs بدید و انتخاب کنید که هر روز یا هر هفته یا هر ساعت و ... (بسته به میزان به روز رسانی محصولاتتون) این لینک رو اجرا کنید. در حقیقت با اجرای اون لینک نقشه سایتتون به روز میشه.اگر احیانا CronJobs در هاستتون فعال نبود کافیه هر زمان فروشگاهتون رو به روز میکنید یک بار نقشه سایت رو با زدن کلید به روز رسانی نقشه سایت در ماژول به روز کنید واکنش ها : nasimparsi و ebisat 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 اگر هاستتون قابلیت تعریف CronJobs رو داشته باشه (که معمولا اکثر هاست ها این گزینه رو دارند) میتونید لینکی که ماژول نقشه سایت بهتون میده رو به CronJobs بدید و انتخاب کنید که هر روز یا هر هفته یا هر ساعت و ... (بسته به میزان به روز رسانی محصولاتتون) این لینک رو اجرا کنید. در حقیقت با اجرای اون لینک نقشه سایتتون به روز میشه. اگر احیانا CronJobs در هاستتون فعال نبود کافیه هر زمان فروشگاهتون رو به روز میکنید یک بار نقشه سایت رو با زدن کلید به روز رسانی نقشه سایت در ماژول به روز کنید ببخشید منظورتون دکمه ی «تولید نقشهی سایت» هست که در ماژول نقشه گوگلی سایت وجود داره؟ چون گزینه ای به نام به روز رسانی نقشه سایت وجود نداره توی ماژول (یا من ندیدیم) ولی زمانی که روی تولید نقشه ی سایت کلیک می کنیم در بالا این پیام میاد که نشان دهنده ی به روز رسانی شدن نقشه ی سایت است آخرین به روز رسانی شما در این تاریخ انجام شده است: Sun, 03 Jan 2016 09:42:23 +0330 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2016 بله همون کلید هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sarvin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 سلام دوستان خسته نباشید من در گوگل می خوام وقتی که سایت مو سرچ می کنم بتونه بخشهای سایتم رو هم بیاره مثل بانک پاسارگادکه سرچ میکنیم در گوگل بالای سایت اصل خدش و پاین لینک های بخشهای مختلف سایت که تو گوگل نشون میده باید چیکار انجام بدم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2016 این کا رو خود گوگل انجام میده و شما نمیتونید کاری انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در فروردین 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 31، 2016 سلاممن وقتی ماژول نقشه گوگلی رو فعال می کنم نمیتونم چیزی به سبد خرید اضافه کنم و این ارور رو میدهImpossible to add the product to the cart.textStatus: 'error'errorThrown: 'Internal Server Error'responseText ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 اطمینان دارید از ماژول نقشه گوگلی هست؟ دیباگ روشن کردید؟ واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 اطمینان دارید از ماژول نقشه گوگلی هست؟ دیباگ روشن کردید؟بله از این ماژول هست . چون با غیرفعال کردن این مازول ، بدون مشکل افزودن به سبد خرید کار میکنه . البته برای اطمینان دیباگ رو روشن میکنم و عرض میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 بررسی کردم مشکل از ماژول ganalytics آنالیز گوگل هست . در سایت گوگل آنالیز کاربری ساختم ولی نمیدون چرا باعث ایجاد خطا میشه وقتی که فعاله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 این ماژول رو بروز کنید ، خطاش برطرف میشهموفق باشید واکنش ها : سات کالا Satkala.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 این ماژول رو بروز کنید ، خطاش برطرف میشهموفق باشیدسلام آقا بهمنماژول آپدیت هست ولی خطا میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2016 یه بار تنظیم دوباره بزنید . چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه قبلا با اپدیت مشکلش حل میشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soofi123 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2018 سلام بچه ها...منم ماژولو اپدیت کردم چرا پس خطا میده...راه حلی دارید واسش؟؟؟ لیفت ابرو جراحی بینی جراحی زیبایی بینی واکنش ها : mehran85 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran85 ارسال شده در تیر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2018 سلام دوستان. من یه مشکلی دارم با نقشه گوگلی سایت. ظاهرا از ۲۰۱۵ به اینور آپدیت نشده و نمیشه. یعنی هر چی میزنم نقشه تولید کنه محصولات تا ۲۰۱۵ رو میاره. بقیه شو نمیاره. ممنون میشم راهنماییم کنید. واکنش ها : mehran85 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2018 آدرس نقشه سایتتون رو ارسال می کنید؟ واکنش ها : mehran85 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran85 ارسال شده در تیر 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2018 آدرس نقشه سایتتون رو ارسال می کنید؟ http://buy3d.ir/1_fa_0_sitemap.xml http://buy3d.ir/1_index_sitemap.xml نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2018 من نقشه سایتتون رو چک کردم. تمام محصولاتتون به درستی داخلش درج شدن حتی محصولاتی که سال 2018 وارد کردید نقشه سایتتون هم بصورت هفتگی به روز میشه برای مثال این لینک رو داخل نقشه سایتتون جستجو کنید تاریخش مال سال 2018 هست: http://buy3d.ir/-wash-basin/90-دانلود-آبجکت-روشویی-کلاسیک-eurolegno-narciso.html واکنش ها : mehran85 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran85 ارسال شده در تیر 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2018 من نقشه سایتتون رو چک کردم. تمام محصولاتتون به درستی داخلش درج شدن حتی محصولاتی که سال 2018 وارد کردید نقشه سایتتون هم بصورت هفتگی به روز میشه برای مثال این لینک رو داخل نقشه سایتتون جستجو کنید تاریخش مال سال 2018 هست: http://buy3d.ir/-wash-basin/90-دانلود-آبجکت-روشویی-کلاسیک-eurolegno-narciso.html درسته. من جستجو نکرده بودم. اول و آخر نقشه رو نگاه میکردم که اشتباه کردم. ممنون که راهنماییم کردین. واکنش ها : mehran85 و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ebisat ارسال شده در آبان 24، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2018 سلام دوستان ابتدا عرض کنم نسخه پرستای من 1.6 هست ولی چون سوالم به این تاپیک مرتبط بود، گفتم بهتره تاپیک جدید نزنم تو پست 6# این تاپیک در مورد نقشه سایت جناب ادمین گفتن: اگر احیانا CronJobs در هاستتون فعال نبود کافیه هر زمان فروشگاهتون رو به روز میکنید یک بار نقشه سایت رو با زدن کلید به روز رسانی نقشه سایت در ماژول به روز کنید بر فرض اینکه CronJobs در هاست فعال نبود، چند تا سوال دارم: 1- مگه وقتی داریم نقشه رو تولید می کنیم و از اونجا تو قسمت آپدیت فروشگاه (always - hurly - daily - weekly) مثلا روزانه یا همون daily رو انتخاب می کنیم، بازم نیاز هس که بعد از تغییرات روزانه در فروشگاه، بازم نقشه از اول تولید کنیم، اگه نیاز هس پس اون گزینه های که گذاشتن(روزانه ، هفتگی و ...) بدرد چی می خوره؟ 2- آیا بعد ازانجام بعضی تغییرات توی سایت مثل: ایجاد شاخه جدید ، بلاگ جدید، برچسب های جدید یا محصول جدید باید نقشه رو دوباره تولید کنیم؟ 3- بعد از هر بار تولید نقشه جدید، باید تو وبمستر هم گزینه resubmit یا فراخوانی نقشه جدید تولید شده رو بزنیم یا نیازی نیس؟ 4- اگه CronJobs فعال باشه و با توجه به فرمایش ادمین که گفتن تغییرات و آپدید سایت تو فایل نقشه اتوماتیک انجام میشه، کجای هاست باید پیداش کرد و کار باهاش چطوریه؟ ممنون میشم اساتید به ترتیب جواب سوالاتمو بدن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2018 سلام دوستان ابتدا عرض کنم نسخه پرستای من 1.6 هست ولی چون سوالم به این تاپیک مرتبط بود، گفتم بهتره تاپیک جدید نزنم تو پست 6# این تاپیک در مورد نقشه سایت جناب ادمین گفتن: اگر احیانا CronJobs در هاستتون فعال نبود کافیه هر زمان فروشگاهتون رو به روز میکنید یک بار نقشه سایت رو با زدن کلید به روز رسانی نقشه سایت در ماژول به روز کنید بر فرض اینکه CronJobs در هاست فعال نبود، چند تا سوال دارم: 1- مگه وقتی داریم نقشه رو تولید می کنیم و از اونجا تو قسمت آپدیت فروشگاه (always - hurly - daily - weekly) مثلا روزانه یا همون daily رو انتخاب می کنیم، بازم نیاز هس که بعد از تغییرات روزانه در فروشگاه، بازم نقشه از اول تولید کنیم، اگه نیاز هس پس اون گزینه های که گذاشتن(روزانه ، هفتگی و ...) بدرد چی می خوره؟ 2- آیا بعد ازانجام بعضی تغییرات توی سایت مثل: ایجاد شاخه جدید ، بلاگ جدید، برچسب های جدید یا محصول جدید باید نقشه رو دوباره تولید کنیم؟ 3- بعد از هر بار تولید نقشه جدید، باید تو وبمستر هم گزینه resubmit یا فراخوانی نقشه جدید تولید شده رو بزنیم یا نیازی نیس؟ 4- اگه CronJobs فعال باشه و با توجه به فرمایش ادمین که گفتن تغییرات و آپدید سایت تو فایل نقشه اتوماتیک انجام میشه، کجای هاست باید پیداش کرد و کار باهاش چطوریه؟ ممنون میشم اساتید به ترتیب جواب سوالاتمو بدن... سلام 1. اون بازه ای که داخل پیکربندی ماژول نقشه سایت وارد می کنید در اصل رهنمودی برای گوگل وب مستر حساب میشه که بهش میگه مثلا این فروشگاه حدودا هفته ای یک بار آپدیت میشه اما ماژول نمیتونه خودکار نقشه سایت رو به روز کنه و باید با استفاده از CronJobs یا بصورت دستی آپدیت کنید 2. بله. البته اگر از ماژول بلاگ استفاده می کنید احتمالا نقشه سایت اون مجزاست و باید از طریق ماژول بلاگتون نقشه سایتش رو بروز کنید 3. خیر نیازی نیست 4. معمولا بخش CronJobs داخل صفحه داشبور هاستتون وجود داره. همون صفحه ای که بعد از ورود به مدیریت هاست نمایش داده میشه واکنش ها : ebisat 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .