شوییچی ارسال شده در آبان 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 سلام و خسته نباشید ، برای ارتقای 1.3x به 1.4x روش بی نقصی وجود داره ؟ یا باید از اول نصب بشه ؟ مشکل انتقال قالب و ماژول ها و محصولات اگر بخاد خیلی وقت گیر باشه ،آدم ترجیح میده از ابتدا نصب کنه !! ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 سلام دوست عزیزم. ورودتون رو خوش آمد میگم. فکر کنم شما همون mylady باشین که توی انجمن قبلی هم بود. در مورد سوالتون باید بگم که ارتقا برای زبان فارسی زیاد جالب جواب نمیده ولی ما در حال تست روش های مختلف هستیم تا ببینیم میشه این مشکل رو حل کرد یا نه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آبان 25، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 این ارتقا واقعن معضلی شده و خواهد شد !ینی برای ارتقا به 1.5 هم بازم این مشکل خاهد بود !مخصوصن 1.5 که مولتی شاپ هم بهش اضافه شده !باید فکر اساسی براش کرد . من خودم بخاطر این مشکل و یه مسئله دیگه دارم کم کم از پرستا ، البته پرستای فارسی ،صرف نظر میکنم !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
thekoroush ارسال شده در آبان 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 من غیر از پرستاشاپ یک سایت جوملا هم دارم . بسیار راحت ارتقا پیدا میکنه اما در زمینه فروشگاه سازش معضلات عین پرستا شاپ است چون ویرچومارت دیگر از 1.5 به بالا دیگر رایگان نیست . و ... به هر حال ایرانی ... هستیم دیگه تحریم شوخی نداره باهامون!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آبان 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2011 آموزش اپدیت کردن پرستا هستشامید وارم به دردتون بخوره Updating PrestaShop - PrestaShop 1.pdf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آبان 26، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2011 خیلی کامل بود !امیدوارم مشکلی پیش نیاد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2011 خیلی خیلی ممنون حمید جان. دوست خوبم MyLady جان وقتی ارتقا دادید خبرمون کنید تا ببینیم اگه این روش جواب میده به دوستان آموزش بدیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 5، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2011 قبل از ارتقا از فایل ها و پایگاه داده ها پشتیبان گیری کنید. ارتقا مشکلی نداره اما ممکنه مشکلاتی با زبان سایت داشته باشید. یعنی محصولات به جای نمایش در زبان فارسی در زبان دیگه ای در دسترس باشن. چون ما تست نکردیم مطمئن نیستیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padsha ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 حالا مثل من که این همه مشتری دارم و کالا و دوست دارم از نسخه جدید استفاده کنم چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2011 دوست عزیزم به زودی یه نسخه ویژه ی کسایی میدیم که میخوان فروشگاهشون رو از 1.3 به 1.4 ارتقا بدن. لطفا تا اون موقع منتظر بمونید. داریم روش کار میکنیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 این پیام رو میذارم که پست هر وقت آپدیت شد مطلع بشم. ضمنا آیا روش که یکی از دوستان چند پست قبل به صورت PDF گذاشته بود جواب میده؟ یا اینکه بهتره صبر کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 بله جواب میده من خودم از همون روش یه بار واسه ارتقا انجام دادم و به درستی هم کار کرد ولی 100 درصد این روش رو پیشنهاد نمیکنم.چون بعضی مواقع ممکن مشکل ساز بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 بله جواب میده من خودم از همون روش یه بار واسه ارتقا انجام دادم و به درستی هم کار کرد ولی 100 درصد این روش رو پیشنهاد نمیکنم.چون بعضی مواقع ممکن مشکل ساز بشه ممنونم. پس صبر میکنم تا آپدیت آماده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 دیتابیس من حجمش بیشتر از 2 مگابایت هست. تو لوکال که خاستم تست کنم واسه ارتقا از 1.3 به 1.4 با اطلاعات فعلی وب سایتم، این اشکال رو می گرفت که به دلیل حجم زیاد دیتابیس نمی تونید ایمپورت کنید.از چه روشی میشه این کار رو به درستی انجام داد؟(ضمن ااینکه روش ارتقاء من طبق روشی هست که تو فیلم آموزشی که خود پرستاشاپ تو سایتش قرار داده صورت گرفته) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 دیتابیس من حجمش بیشتر از 2 مگابایت هست. تو لوکال که خاستم تست کنم واسه ارتقا از 1.3 به 1.4 با اطلاعات فعلی وب سایتم، این اشکال رو می گرفت که به دلیل حجم زیاد دیتابیس نمی تونید ایمپورت کنید.از چه روشی میشه این کار رو به درستی انجام داد؟(ضمن ااینکه روش ارتقاء من طبق روشی هست که تو فیلم آموزشی که خود پرستاشاپ تو سایتش قرار داده صورت گرفته) فایل ای که می خواید ایمپورت کنید در فولدر your admin name/import بدید سپس بهtools->importبرید و فایل رو اون جا مشاهده می کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 ظاهرا شما از طریق پرستاشاپ توضیح دادین، یعنی بعد از نصب دیتابیس رو ایمورت کنم. اما سر صحبت من درباره هنگام ارتقا هست به طور مستقیم. در حال حاضر مشکل انه که دیتابیس من بیش از 2 مگابایت آپلود نمیکنه در صورتی که تو این فایل پی دی اف که تو انجمن قرارداده شده دیتابس رو تا 8 مگابایت میتونه آپلود کنه.اگر در این مورد توضیح بدین ممنون میشم.ضمن اینکه آیا این روشی که شما گفتین با چیزی که من گفتم یکی هست؟ یعمی در نهایت نتیجه هر دو یکسان هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 ظاهرا شما از طریق پرستاشاپ توضیح دادین، یعنی بعد از نصب دیتابیس رو ایمورت کنم. اما سر صحبت من درباره هنگام ارتقا هست به طور مستقیم. در حال حاضر مشکل انه که دیتابیس من بیش از 2 مگابایت آپلود نمیکنه در صورتی که تو این فایل پی دی اف که تو انجمن قرارداده شده دیتابس رو تا 8 مگابایت میتونه آپلود کنه.اگر در این مورد توضیح بدین ممنون میشم.ضمن اینکه آیا این روشی که شما گفتین با چیزی که من گفتم یکی هست؟ یعمی در نهایت نتیجه هر دو یکسان هست؟ احتمالا این محدودیت مربوط میشه upload_max_filesize =2M در فایل php.ini در لوکال این عدد رو به اندازه ای که می خواین تغییر بدین و دوباره سعی کنیناگر موفق شدینباید از سرویس دهنده ی هاستتون بخواید این عدد رو واسه شما افزایش بده این دو روش باید به نتایج یکسانی منتج بشن ! ولی من در مورد روشی که ذکر کردم ضمانتی نمیکنمچون خودم اون رو تست نکردم ولی به طور منطقی باید جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 شما برای ارتقا به دیتابیس نیاز ندارید! اون پشتیبانی که از پایگاه داده میگیرید فقط برای اینه که اگه مشکلی پیش اومد دوباره فروشگاه رو به حالت اول برگردونید. در ارتقا دیتابیس محصولات شما تغییری نمیکنه و اگر بعد از ارتقا دوباره دیتابیس رو برگردونید دوباره به ورژن قبلی بر میگردید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آذر 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 [justify]با سلام با توجه به انتشار آخرين نسخه و مطرح كردن اين مسئله كه به علت عدم استاندارد بودن فارسی سازی نسخه های قبلی(1.3.1) بعد از بهروز رسانی مشکلاتی وجود خواهد داشت. تا زمان ارایهی راهکار بهروز رسانی، از ارتقا به نسخهی جدید خودداری کنید. در مورد این نکته چه پیشنهادی می کنین؟ به روز رسانی رو انجام بدیم یا منتظر نسخه ی مخصوص این به روز رسانی باشیم؟ چه مدتی طول می کشه تا این نسخه آماده شه؟ اگر با همین فایل حاضر به روز رسانی رو انجام بدیم، چه مشکلات احتمالی وجود داره؟ با تشكر از فعاليت ارزنده شما دوستان[/justify] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 دوست عزیزم حداکثر تا یه هفته ی دیگه (شایدم کمتر) همزمان با ارائه ی ویرایش سوم نسخه ی ویژه کاربرانی که قصد ارتقا دارند رو هم منتشر می کنیم. تا اون موقع صبر کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در آذر 19، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2011 [justify]اميدوارم بر اساس زمانبندي اعلام شده منتشر بشود [/justify][justify] سپاس از زحمات شما[/justify] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در آذر 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2011 یک سوال ..من واقع مایلم بدونم آیا ارتقاء دادن ارزشش رو داره یا خیر ؟ من از نسخه 1.3 استفاده می کنم بدون مشکل .. با توجه به نکات مثبت ورژن جدیدی که دوستان زحمت ویرایشش رو گرفتن خواستم بدونم این ارتقا واقعا نیاز هست ؟ باعث بهبود عملکرد چشمگیر 1.3 میشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 25، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2011 براي من نوعي چيز خاصي نداره نسخه 1.4 كه در نسخه 1.3 نباشه كه نياز مدير رو رفع نكنه امكانات اضافه شده بيشتر تغيير ظاهر مديريتي ، مرتب سازي ، و چند امكاني كه براي كارهاي حرفه اي هست و من به شخصه چيزي نمي بينم كه احساس به ارتقا پيدا كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad ارسال شده در آذر 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2011 یک سوال ..من واقع مایلم بدونم آیا ارتقاء دادن ارزشش رو داره یا خیر ؟ من از نسخه 1.3 استفاده می کنم بدون مشکل .. با توجه به نکات مثبت ورژن جدیدی که دوستان زحمت ویرایشش رو گرفتن خواستم بدونم این ارتقا واقعا نیاز هست ؟ باعث بهبود عملکرد چشمگیر 1.3 میشه ؟ درود،البته بحث عملکرد چشمگیر یه طرف قضیه است و بحث امنیت یه طرف دیگه (ممکنه بحث امنیت زیاد جدی گرفته نشه).خیلی وقت ها نگارش های جدیدی از CMS های مختلف اپن سورس عرضه میشن، بدون اینکه کوچکترین تغییری در ظاهرشون ایجاد شه. تنها به دلایل امنیتی. این موردیه که می تونه توی مقایسه ای که کردین لحاظ شه.موفق باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 26، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2011 البته قابل ذكره اين رو بگم كه پايه 1.3 با 1.4 فرق اساسي و كلي داره و نمي تونيد از نظر امنيتي اين دو رو مقايسه كنيدعين اينكه موردي كه در هك 1.4 رخ داد و باعث شد 1.4.4.1 عرضه شه اونم براي هكي كه اعمال شد و اين حفره اصلا توي 1.3 نبود عين اين مي مونه شما پرتقال و سيب رو با هم مقايسه كنيداز نظر گردي ولي دو چيز متفاوتيه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .