armin008 ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 دوستان سئو كار لطفا شرايط وقيمت براي فروشگاهي كه مديريت محتواش پرستا شاپ رو اعلام كنن حدودا 1300 تا محصول هم ثبت شده تو فروشگاه فقط يك نكته اينكه سايت فروشگاهيم ماهي يك بار فيلتر ميشه اصلا ارزش داره سئو بشه ؟ اگه نمونه كارهاتون رو هم اعلام كنيد ممنونتون ميشم تشكر لينك درخواست در شاپ كيپر واکنش ها : سئوفاکس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 دوست عزیزم پرستا شاپ به قدری مهندسی طراحی شده از نظر سئو که اصلا نیازی به سئو کار ندارید! فقط کافیه درست بخش سئوش رو پر کنید و حوصله به خرج بدید. به نظر من پول خرج کردن برای سئوی فروشگاهی که خودش چندین نفر متخصص سئو روی اون کار کردن کاملا غلطه و با این کار پولتون رو توی سطل آشغال ریختید! موفق باشید واکنش ها : jafar1374، nasimparsi، saeed.5570 و 1 نفر دیگر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2012 SEO پرستا استاندارده و در حد خودش عين سادگي ولي قدرتمند ولي كارهاي حرفه اي هم در اين ضمينه ميشه كرد كه حتي نحوه نمايش گوگل رو روي سايتي برده بودم بالا و بخش بخش كرده بود نحوه نمايش رو كه اعتبار و ارزش سايت براي گوگل رو نشون مي داد (مثل نحو نمايش سايت جستجوي google.com در گوگل) و مي تونم در خدمتت باشم در مورد سانسور (به جاي كلمه غلط فيلتر) شدن هم مشكلي نيست و در صورت داشتن هاست نامحدود چاره داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin008 ارسال شده در مهر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 ممنون از دوستان عزيز تواستاندارد بودن پرستا شكي نيست اما خوب به قول اين دوستمون new_sraميشه كار رو حرفه اي تر كرد new_sraمن قبلا هم با شما صحبت كردم حتي قيمت رو هم اعلام كرديد اما چون قيد نكرده بودم كه سايتم مرتب فيلتر ميشه و مطمين نبودم كه سيو براي اين جور سايت ها ارزش داره ديگه پيگيرش نشدم اگه ايدي ياهو يا ايميلي داريد لطف كنيد اعلام كنيد كه حرفاي تكلميلي رو بزنيم تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 در پروفايلم هست عزيزهمچنين در سايتم موجود در امضام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 با سلامممنون میشم راه های افزایش بازدید رو تو یه تاپیک اموزشی مدیران عزیز زحمتش رو بکشن و به کاربران عزیز کمک بشه هر کس هر اموزشی بلد هست رو بیاد بگه اینطوری کمک میشه همه اطلاعاتشون رو روی هم میزارن .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 به زودی بخش های اختصاصی آموزش به صورت تصویری/ویدیویی راه اندازی میشه و همه دوستان میتونن به راحتی از این آموزش ها استفاده کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2012 راه هاي حرفه اي هيچ وقت و هيچ گاه در جايي ارايه نميشه و تمامي بحث ها كلين كه خود گوگل به ان اشاره كرده نه به دليل ذكات علمش به دليل عدم شناخته شدن ربات هاي گوگل و عدم كدباز بودن اين ربات ها و تغييراتي كه هر چند ماه در اين ربات ها براي بهتر و بهتر شدنش داده ميشن ولي مي تونيد از اين آموزش ها هم بهره مند شين و راه و روش هاي ازمون و خطايي كه طي سال ها تجربه به دست مي اريد كه در سايت هاي خارجي پيدا ميشه به رايگان و اگه دسترسي دانلود نداريد: http://matrixsoft.ir/shop/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84&submit_search=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farsi ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 اقای new_sra شما اگه seo بلد بودی فروشگاه خودت seo میکردی من الان هر کدوم از محصولات رو تو گول سرچ میزنم توصفحه اول که هیچ تا صفحه سوم هم سایت شما رو پیدا نکردم............ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2012 بنده نيازي به SEO ندارم و از SEO خود پرستا بهره مي برهفروشگاهم يك نمونه كاري از فروشگاه ساخته شده با پرستا هست با ماژول خريد بدون ثبت نام (اجباري و اختياري كردن فيلدهاي فرم ثبت نام) در 1.3 و فروش محصولات با قيمت واقعي و عادلانه خودشون در طرز لحن گفتارتون تجديد نظر كنيد وگرنه اخطار دريافت مي كنيد گروه خدمات رهنما رو توي گوگل سرچ كنيد با اين عنوان كلمه نتيجه را ببينيدمحصولات توضيحي هنوز توش نرفته و تكميل نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
KIDBOX ارسال شده در مهر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 saalaaaman froshgahe bazihaie campioteri daram ama aslan to serche gogle nistam.bayad chikar konaam??koomak koniiid www.KIDBOX.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 فارسی تایپ کنید تا جواب بگیرین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
callipaint ارسال شده در مرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2014 فارسی تایپ کنید تا جواب بگیرین .سلام ممنون از همه دوستانی که پاسخ میدنمن دوتا سایت با پرستا طراحی کردم که شکل همنhttp://majdshop.comhttp://files-market.comو تو بحث سئو تا حدودی مشکل دارممیشه یه تاپیک جامع برای حل مشکل سئو فروشگاه های پرستاشاپی ایجاد کنید و قدم به قدم توضیح دهید تا همه دوستداران پرستا حالشوببرن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2014 بله میشه اما زمان میخواد و نمیشه تمام وقت رو وقف تهیه آموزش کرد. شما خودتون این کار رو میکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
biztak ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2015 سلام آخرین الگوریتم سئو الان چی هست؟برا کدام موارد بیشتر تاکید داره ؟افزونه ای برای سئو پرستاشاپ وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navy ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 باسلام خدمت شمامن یه سایت فروشگاهی دارم که با پرستاشاپ طراحی شده/هر شب و هرروز درحال اضافه کردن محصول هستم.الان نزدیک 2 ماهه که دارم رو سایتم محصول میزارم ولی هیچ رتبه ای کسب نکردم .برنامه نویس من گفتند که گزینه سعو رو خالی بزارم وخودش پر میکنه/لطفا راهنمایی کنید که آیا این فیلد باید پر بشه یانه و اگر باید پر بشه دقیقا توی این دوتا خونه ی خالی در گزینه سعو چی باید بنویسم.ممنونمwww.mashinhesabshop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 اون که خودکار پر می شه لینک آشنا هست نه کل قسمت سئو که متاها هستنظر سر پر کردن متا و نکردن متا زیاد هست پر کنین بهتر از خالی بودنش هستربوت تکست سایتتون نداره! "تنظیمات - سئو و یو ار ال- تولید ربوت تکست"تعداد صفحات ایندگس شده سایتتون خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navy ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 با عرض معذرت میشه لطفا دقیقتر بگین مثلا من در مورد این محصول چی باید بنویسم اگه امکان داره نمونشو برام بنویسین هم عنوان متا و هم توضیحات متا در مورد این محصول ماشین حساب پارس حساب مدل DS-2000ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 سلام دوست عزیز فکر کنم توضیحات admin در این لینک بتونه کمکتون بکنه http://ipresta.ir/forum/showthread.php?pid=43877#pid43877 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navy ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 پس من باید در قسمت عنوان متا ،نام محصول رو بزارم و درقسمت توضیحات متا کلمات کلیدی رو بزارم؟وکلمات کلیدی رو باچی از هم جدا کنم؟کاما یا خط فاصله؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 مهرانجو عزیز جواب رو دادن برچسب رو با اینتر جدا کنین و مابقی رو با ویرگول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navy ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 امکانش هست درمورد محصول من یه مثال بزنید.فقط همین زود یاد میگیرم.ممنونماشین حساب کاسیو مدل ClassPad 330 PLUSعنوان متا؟توضیحات متا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 مدلش که سخته ولی چشمعنوانش: ماشین حساب کاسیو مدل ClassPad 330 PLUS،ماشین حسابتوضیح متا: ماشین حساب کاسیو مدل ClassPad 330 PLUS یکی از ماشین حساب های ... موجود در بازار است که ( طول این توضیح 128 کاراکتر بشه اگه درست گفته باشم)توی توضیح سعی کنین توضیح جامع و مانع از محصول رو بزارین و کمتر از کلمات کوتاه و جدا کننده ویرگول استفاده کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navy ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 lممنونم از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 توضیحات را بهنام عزیز داد . من در این زمینه و seo تخصصی ندارم ولی چیزی که تا الان از دوستان همین انجمن یاد گرفتم و تجربه کردم این بوده . ببینید دوست من . این دو فیلد از صفحه معرفی کالا درواقع تابلوی معرفی کالای شما در جستجوگری مثل گوگل هست .پس باید طوری پر بشند که مخاطب یا بیننده با دیدنش توی جستجو گر سریع اونو ببینه و تشخیص بده این صفحه هدفش هست یا نه . بهترین کار اینه که همین محصول را توی گوگل سرچ کنی . حالا میبینی که در نتایج گوگل برای هر سایت چند کلمه پررنگ در بالا مینویسه که همون عنوان متا هست و مقداری هم توضیحات با فونت کوچکتر نوشته شده که همون توضیحات متاهستند .خب الان انتخاب با خودته که ببینی در این دو فیلد چه چیزی بنویسی که بیننده با دیدنش تشخیص بده این لینک ، لینک هدفش هست . واکنش ها : mehdiit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .