emzziper ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 سلام دوستانبنده ماژولی مشابه این نیاز دارمhttp://demo-modules-prestashop.prestaplayers.com/en/7-module-mp3فقط میخوام که یک علامت PLAY زیر هر محصول قرار بگیره و نیازی به اینکه یک پلیر در یک بلوک جدا نمایش داده بشه نیست. البته بنده به طراحی ماژول آشنا نیستم ولی فکر میکنم باید یک گزینه به بخش ویرایش محصولات در مدیریت اضافه بشه.قیمتی که برای ماژول بالا در سایت تولیدکننده هست 30€ هستش.. شرایط خرید از سایت بالارو دارم ولی متاسفانه با وضعیت فعلی ارز عاقلانه نیست که بخوام هزینه چند برابر ارزش این ماژول رو پرداخت کنم. لطفا قیمت منصفانه بدید. ورژن پرستاشاپ من 1.5 هست. با سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 درصورت لزوم دوست عزیز پیغام خصوصی بدید نوشته بشه واکنش ها : Mehrab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 نیازی به نوشتن نداره می تونید از ابزارهای رایگان موجود مثل پارس تولز استفاده کنید نمونه : http://kalarsan.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mousanajafi ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2013 با سلام برای استفاده از ماژول اختصاصی و همچنین استفاده از ماژول پرستا شاپ و عدم دستکاری در کدهای سایت میتوانید از فرم تماس با ما بازارچه به مدیران درخواست ساخت ماژول رو بدین که هماهنگ باشه با سایت تون موفق باشید واکنش ها : Mehrab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 شروین جان اون ابزار رایگان این چیزی که دوستمون میخوان نیست! ایشون میخوان در صفحه هر محصول بتونن یک موسیقی رو بذارن (اونطور که بنده از پستشون برداشت کردم) ولی اون ابزار یک موسیقی رو در کل فروشگاه به صورت خودکار اجرا میکنه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
emzziper ارسال شده در مرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 ببینید چیزی که شما فرمودید کمی متفاوته با چیزی که من می خوام..پارس تولز یک پلیر میده که میذاریم داخل صفحه محصول و موزیک پخش می کنه که به نظر من اصلا قابل مقایسه با soundcloud خارجی نیست.. از آغاز کار فروشگاه با soundcloud کار میکنم و پلیر بسیاز مجهز با ظاهر خیلی زیباتر رو در اختیار میذاره .. فقط مشکلش اینجاس که فی*تر شده سایتش ولی با ف*یل*ر شکن میشه وارد سایتش شد ، موزیکو آپلود کرد و پلیرش رو روی سایت گذاشت که پخش موزیکش ف*ل*ر نیست و پخش میشه.. من می خوام در صفحه اصلیه فروشگاه در کنار هرمحصول یک علامت PLAY بیاد که وقتی روش کلیک میشه یک پلیر در صفحه (حالا در پایین یا چپ و یا راست صفحه ) ظاهر بشه و شروع به پخش دموی اون محصول کنه.. عکس زیر رو ببینید ، دقیقا متوجه میشید خواسته من چی هستش.. به امکاناتش هم دقت کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2013 دوست عزیز خوب ، سفارش بدین یکی از ماژول نویس های خوب سایت براتون اینو ماژول کنه که دیگه دردسر نداشته باشین . اینجوری که نمیتونید کار کنید . خواسته شما رو همه متوجه میشن چی هست ، اما خواسته شما فقط با ماژول امکان پذیره . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nima707070 ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 سلاممنم دقیقا یه همچین ماژولی میخوام که نمونه صدای سازهامو بتونم پلی کنم.چیکار باید بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .