دانوش ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 مدتی بود گزارش هایی داشتیم که اعداد مربوط به قیمت ها در فاکتور PDF نسخه پارسی برعکس هستند و متاسفانه این مشکل وجود داشت. هرچند از آن آگاه بودیم اما راه حلی برای آن نداشتیم.اما اکنون می توانید نسخه اصلاح شده فایل invoice.tpl را از همین جا دانلود کرده و با نسخه اصلی جایگزین کنید.بدین ترتیب مشکلات فاکتور Pdf در نسخه فارسی به مرز صفر رسیده و میتوان گفت به جز کمبود فونت مشکل دیگری نداریم. برای حل مشکل فایل را از پیوست دریافت کرده و در پوشه pdf در پوشه اصلی فروشگاه (روت) قرار دهید و از حالت فشرده خارج کنید.// کپی برداری از مطالب سایت فقط با ذکر نام و آدرس اینترنتی سایت مجاز است.invoice.zip واکنش ها : elektera و mehran2020 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dn1353 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2014 با سلام دوست عزیز ، خدا قوت دست شما درد نکنه که مشکلات را بررسی می کنید و راه حل ارائه می کنید . بسیار متشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamati7500 ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2014 دم شما گرم دارم دان میکنم. واقعا ممنونم. کارتون حرف نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 با عرض سلام و تشکر از شما دانوش عزیز وقتی ماژول را بارگزاری میکنم بعد که تامام میشه اسکرول نمیره روی ماژول تازیه آپلود شده هرچی هم میگردم اسمش رو تو ماژول ها پیدا نمیکنم میشه یه راهنمایی کنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 این ماژول نیست!به پست اول برید و موقع مطالعه دقت کنید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payman ارسال شده در تیر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2014 استاد دستتون درد نکنه! با سپاس فراوان. مشکل ما رو حل کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
largemarket.ir ارسال شده در مرداد 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2014 با سلامیک مشکل در مورد دانلود فاکتورها در پنل مدیریت و در حساب کاربری وجود دارد که امکان گرفتن فاکتور سفارشات نه در منوی مدیریت و نه در حساب کاربری مشتریانوجود ندارد و همچنین دانلود و پرینت رسیدهای تحویل هم وجود ندارد و جهت ارسالو تحویل سفارشات حداقل به یکی از اینها نیاز داریم. لطفا راهنمایی نمایید چطور میشه این مشکل را حل کردlargemarket.ir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 27، 2014 تاپیک جدا باز کرده و مشکل را در بخش مشکلات مطرح کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad.dm ارسال شده در مهر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2014 با سلام و ممنون از زحمات شما در پرستا 1.6.0.6 تست کردم و بخوبی کار کرد با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiarab ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 سلامآیا در نسخه 1.4.9 هم کار میکنه؟چون در 1.4.9 ئر فاکتور همه چیز برعکسه.ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 دوستان تست کردید روی پرستاشاپ 1.6 جواب میده ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 آپ..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 دوست عزیز کجا آپ کردی ؟ از کجا دانلوذش کنیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 با سلامممنون از زحماتتوناین فایل رو باید داخل پوشه pdf اکسترکت کرد یا همینجوری به صورت زیپ شده باید کپی کرد؟ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 فایل فشرده که قابل اجرا نیست دوست منمشخص هست که باید فشرده نباشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almas12 ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2015 سلام مهندس من تمامی این مراحل وانجام دادم اما متاسفانه درست نشده.فایل فشرده که قابل اجرا نیست دوست منمشخص هست که باید فشرده نباشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 من هم در نسخه PrestaShop™ 1.6.0.6پارسی- این مشکل را دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2016 من نسخه 1.6.1.2 رو استفاده میکنم ولی متاسفانه جواب نداد این فایلی که گذاشتید ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 من نسخه 1.6.1.2 رو استفاده میکنم ولی متاسفانه جواب نداد این فایلی که گذاشتید ! دوست عزیز از بخش کارایی، کش پرستاشاپ رو پاک کنی درست می شه واکنش ها : kia777 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 دوستان من این فایل رو ریختم تو اون مسیر ولی بازم یه ایرادایی داره. تصویر رو برای جناب دانوش گرامی آپلود کردم. ببینید جای عبارت های شماره سفارش، تاریخ سفارش و درگاه پرداخت اصلا خوب نیست. همچنین اعداد پایین هم باز برعکس هست. اعداد مربوط به قیمت پاییه. ممون میشم راهنمایی بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 همچنان منتظر پاسخ مدیران محترم هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pop_0098 ارسال شده در تیر 12، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 12، 2016 برای نسخه 1.6 برای درست نمایش دادن اعداد باید به بومی سازی---- واحد ارزی ----ریالو این حالت را انتخاب کنیدx0.000.00تمامو فایل زیررا در مسیر پوشه pdf روت هاستتون اپلود کنید از حالت فشرده دربیارید اپلود کنید http://s7.picofile.com/file/8246961342/invoice.zip.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 با سلام بنده جدیدا با این مشکل در پرستاشاپ 1.6.1.12 برخورد کردم که هزینه حمل 4500 در نظر گرفتم که تو فاکتور pdf چپه نشون میده مثل عکس پیوست. راهکار چی هست ؟ اخه روی نسخه prestashop_1.6.1.13 که انگلیسی گرفتم و حمل رو قیمتش رو 4500 در نظر گرفتم بازم تو فایل Pdf چپه نشون میده. والا نمیدونم دیگه چی رو باید تنظیم کرد ، حالات مختلف رو چک کردم فقط تو 4 رقمی فکر کنم عدد مورد نظر باشه چپه میزنه ، 700 تومن تعریف کردم درست بود 12500 هم تعریف کردم درست بود و 65000 هزار هم درست بود ، ولی به محض اینکه یه عدد 4 رقمی میزدم چپه میزنه . از اساتید اگر کسی به این مشکل خورده و راه حلی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند. http://uupload.ir/files/wwwc_3.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده