new_sra ارسال شده در بهمن 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2012 يكي از دوستان كه نحوه چگونگي اين رو سوال كزده بودن براشون جواب داده بودم كه بهتر ديدم به صورت سربرگ جديد هم در بخش آموزش باشه تا دوستان ديگر ازش استفاده كنند به طور طبيعي به دليل اعمال امنيتي و همچنين مشتري مداري و .... اين امكان در هسته گنجانده شده ولي غير فعال است كه بايد با ويرايش فايل tabs/AdminOrders.php اقدام كنيد خط زير رو پيدا:$ this-> colorOnBackground = true; اينو زيرش درج مي كنيد$ this-> delete = true; كد نهايي ميشه اين : $this->table = 'order'; $this->className = 'Order'; $this->view = true; $this->colorOnBackground = true; $this->delete = true; حالاديگه در سفارشات بقل شناسه يه جعبه باز ميشه كه مي تونيد تيك بزنيد و همچنين موجود بودن دكمه حذف سفارشات در پايينش كه مي تونيد يكي و يا چند تا سفارش رو تيك زده و كلي و يا يكي از سفارشات رو پاك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 این فولدر Tabs توی روت نیست !! کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در فروردین 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 8، 2013 توی فولدر ادمین سابق (مدیریت) روی سرورت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در شهریور 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2013 سلام دوستانمن از ورژن 15.2 استفاده میکنم و در فایل tabs فقط index.php هست لطفا در صورت امکان اطلاعات تکمیلی پست نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2013 نیازی نیست کد ها رو دستکاری کنید دوست من از ماژولی که ضمیمه کردم استفاده کنید. در پیکربندی ماژول قابلیت پاک کردن رو فعال کنید ، با اینکار یک آیکون سطل آشغال کنار هر سفارش ظاهر میشه و میتونید راحت روش کلیک کنید و سفارش رو حذف نمایید . فقط در پیکربندی این ماژول یک امکان دیگر هم هست که کل سفارشات رو یکجا پاک میکنه !! دقت کنید و عواقب بی دقتی و کلیک روی اون دکمه بر عهده خودتان میباشد خوش باشید [-download-]deleteorders.zip[/-download-] واکنش ها : Alireza.shojaee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در شهریور 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2013 خیلی عالی بود مرسی فوق العاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehrdad305 ارسال شده در شهریور 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2013 نیازی نیست کد ها رو دستکاری کنید دوست من از ماژولی که ضمیمه کردم استفاده کنید. در پیکربندی ماژول قابلیت پاک کردن رو فعال کنید ، با اینکار یک آیکون سطل آشغال کنار هر سفارش ظاهر میشه و میتونید راحت روش کلیک کنید و سفارش رو حذف نمایید . فقط در پیکربندی این ماژول یک امکان دیگر هم هست که کل سفارشات رو یکجا پاک میکنه !! دقت کنید و عواقب بی دقتی و کلیک روی اون دکمه بر عهده خودتان میباشد خوش باشید [-download-][/-download-] خیلی عالی بود ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 نیازی نیست کد ها رو دستکاری کنید دوست من از ماژولی که ضمیمه کردم استفاده کنید. در پیکربندی ماژول قابلیت پاک کردن رو فعال کنید ، با اینکار یک آیکون سطل آشغال کنار هر سفارش ظاهر میشه و میتونید راحت روش کلیک کنید و سفارش رو حذف نمایید . فقط در پیکربندی این ماژول یک امکان دیگر هم هست که کل سفارشات رو یکجا پاک میکنه !! دقت کنید و عواقب بی دقتی و کلیک روی اون دکمه بر عهده خودتان میباشد خوش باشید [-download-][/-download-] خیلی عالی بود ممنونآقالینک دانلود کو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2013 در ارسال شماره 5 لینک دانلود موجوده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 رو پرستا 1.6 کار نمیکنهenable delete orders رو هم میزنم پیغام تایید هم میده ، اما گزینه ای برای پاک کردن سفارش کنار سفارش ها اضافه نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 برای نسخه قدیمیه این ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 روش پست اول هم جواب نمیده ، فایل AdminOrders.php اصلا تو اون فودر وجود نداره البته خودم هم جستجو کردم هرچی ماژول پیدا کردم و امتحان کردم کار نکردراه دیگه اب برای حذف سفارشات نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2014 روش اول هم برای نسخه های قدیمیهمن روشی به ذهنم نمیرسه منتظر نظر سایر دوستان باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jack ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 سلام منظور این تاپیک رو نفهمیدم امکان حذف سفارشمگه تو خود پرستاشاپ نیست! http://8pic.ir/images/dx3k6zfbzygp8muwl9wd.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehranjo ارسال شده در اسفند 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 18، 2014 اینکار برای حذف سفارش ثبت شده در قسمت مدیریت سایت توسط خودتون هست. اون قسمتی که شما مشخص کردین برای حذف یک کالا از سبد خرید توسط خود مشتری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
l36320 ارسال شده در فروردین 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 1، 2015 این ماژول رو تو سایت پرستا پیدا کردم ، روی 1.6 کار میکنهdeleteorders.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2015 اگر ماژول نوشته شده توسط mypresta.eu هست ماژول تایید شده هست و درست کار میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irmacfa ارسال شده در آذر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2015 نیازی نیست کد ها رو دستکاری کنید دوست من از ماژولی که ضمیمه کردم استفاده کنید. در پیکربندی ماژول قابلیت پاک کردن رو فعال کنید ، با اینکار یک آیکون سطل آشغال کنار هر سفارش ظاهر میشه و میتونید راحت روش کلیک کنید و سفارش رو حذف نمایید . فقط در پیکربندی این ماژول یک امکان دیگر هم هست که کل سفارشات رو یکجا پاک میکنه !! دقت کنید و عواقب بی دقتی و کلیک روی اون دکمه بر عهده خودتان میباشد خوش باشید [-download-]http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif201306/post_366_1370898604_6c533dfe5db0f0391c12102069619156.attach[/-download-]این ماژول روی 1.6 هم کار میکنه؟ فرستاده شده از B1-750ِ من با Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2015 پیشهناد نمیشه اینکار ، بذارین سفارشات بمونه ، چه اشکالی داره ، کافیه وضعیتشون رو به کنسل شده تغیر بدین ، واقعیت اینه دستکاری تو این بخش به مشکلات آتی اون نمی ارزه . واکنش ها : irmacfa 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MR.Data ارسال شده در دی 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2015 این ماژول رو تو سایت پرستا پیدا کردم ، روی 1.6 کار میکنه این واسه کاربر ا بود چطور میشه از پنل ادمین، سفارشات رو حذف کرد؟ پرستا رو که نصب کردم، خودش چند تا سفارش واسه دمو داشت. اونا رو میخوام حذف کنم Prestashop 1.6.1.0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2015 جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MR.Data ارسال شده در دی 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2015 من قبل از اینکه پست بدم، کلی میگردموقتی نتونم پیدا کنم، اونوقت پست ارسال می کنم لطفا لینک بدین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2015 این نشون میده درست جستجو نکردیدhttp://ipresta.ir/forum/topic/7213-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D8%AA-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%87/#gsc.tab=0 واکنش ها : MR.Data 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
roshanics ارسال شده در تیر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 این ماژول رو تو سایت پرستا پیدا کردم ، روی 1.6 کار میکنه دنبال یه موردی می گشتم این تاپیک رو دیدم.من چند ماه پیش این ماژول رو نصب کردم (همین فایل) و بعدش از طریق ایمیل سایت شروع به ارسال اسپم شد! بعد از پاک کردن ماژول هم ادامه داشت!به نظر فایل آلوده باشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2016 سلامبله ممکنه ، به هیچ عنوان استفاده از ماژولهای رایگانی که نویسنده مشخصی ندارند توصیه نمیشه. ضمنا تا جایی که میتوانید اقدام به حذف سفارشات نکیند. موفق باشید واکنش ها : roshanics 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .