SilverSaeeD ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 آپدیت شماره 1.9.1 قالب الکترومارکت در حال آماده سازی میباشد ... با تشکر از دوست عزیزمون بهمن. آقا تو آپدیت جدید حتما یه فکری به حال نمایش نماد در ورژن موبایل کنید.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaa59 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2016 با سلام و خسته نباشیدمیخواستم یک فرم ثبت نام برای تامین کننده در پایین یکی از صفحات محتوای سایتم ایجاد کنم ( از قالب الکترومارکت استفاده میکنم)، داخل انجمن جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و یا اگه قبلا همچین تاپیکی مطرح شده لینکشو بزارید، با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 سلام ایا امکان چند زبانه هست سایتم به عربی یا انگلیسی بشه اگر هست چطوری میشه انجام داد که مشتری خارجی با زبان عربی وارد بشن و جنس بخرن ممنون مرسی کسی نبود جواب بده ممنون یشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در خرداد 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2016 سلام ایا امکان چند زبانه هست سایتم به عربی یا انگلیسی بشه اگر هست چطوری میشه انجام داد که مشتری خارجی با زبان عربی وارد بشن و جنس بخرن ممنون مرسی کسی نبود جواب بده ممنون یشم کسی نبود کمکم کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaa59 ارسال شده در خرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2016 با سلام در قالب الکترومارکت میخوام چند تا عبارت رو تغییر بدم، از کدوم قسمت میتونم اینکارو بکنم.1- در صفحه توضیحات محصول بجای عبارت "امتیاز وفاداری" مثلا تایپ کنم " بن تخفیف" و ...2- در فوتر سایت عبارت حقوق برای این سایت محفوظ است رو بجای "این سایت" میخوام آدرس سایتم رو یا اسم فروشگاه رو بزنم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 با سلام در قالب الکترومارکت میخوام چند تا عبارت رو تغییر بدم، از کدوم قسمت میتونم اینکارو بکنم.1- در صفحه توضیحات محصول بجای عبارت "امتیاز وفاداری" مثلا تایپ کنم " بن تخفیف" و ...2- در فوتر سایت عبارت حقوق برای این سایت محفوظ است رو بجای "این سایت" میخوام آدرس سایتم رو یا اسم فروشگاه رو بزنم با تشکراز بخش بومی سازی / ترجمه ها میتوانید عبارات را تغییر دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tofighsob ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 سلام ایا امکان چند زبانه هست سایتم به عربی یا انگلیسی بشه اگر هست چطوری میشه انجام داد که مشتری خارجی با زبان عربی وارد بشن و جنس بخرن ممنون مرسی کسی نبود جواب بده ممنون یشم آقا بهمن به ما یک راهنمایی بکن ممنون مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2016 آقا بهمن به ما یک راهنمایی بکن ممنون مرسی اگه قالبتون الکترومارکته یا هر کدوم از قالبای بازارچه که امکان چند زبانه شدن رو نداره و تنها برای زبان فارسی هست یعنی راست چین.اما مثلا برای زبان عربی که راست چینه به راحتی میتونید با اضافه کردن اوون زبان سایتتون رو دو زبانه کنید و باید تمامی محتوای سایتتون رو برای زبان مورد نظرهم ترجمه کنید.موفق باشید. واکنش ها : tofighsob و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در خرداد 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2016 آپدیت شماره 1.9.1 قالب الکترومارکت در حال آماده سازی میباشد ...درود بهمن عزیزامکانش هست تاریخ احتمالی عرضه آپدیت و همچنین اینکه برای بروزرسانی لازم است ابتدا آپدیت 1.9 انجام شده باشد یا خیر را بفرمایید؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 سلام. وارد بخش ترجمه ها میشم و میخوام مثلا ترجمه های پیام های خطا یا بخش مدیریت رو ترجمه کنم و بعد انتخاب اونا منوی کشویی نام قالب محو میشه ! علت چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digitalyar ارسال شده در خرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2016 آقا بهمن لطفا در آپدیت جدید فکری به حال قسمت جستجوی قالب بکنید. برجسته تر بشه بهتره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در خرداد 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2016 درود بهمن عزیزامکانش هست تاریخ احتمالی عرضه آپدیت و همچنین اینکه برای بروزرسانی لازم است ابتدا آپدیت 1.9 انجام شده باشد یا خیر را بفرمایید؟با تشکردرودبنده از نسخه 1.6.0.14 استفاده می کنم. امکانش هست بفرمایید باید چه مراحلی را انجام بدم و چه آپدیت هایی رو نصب کنم به هم به آخرین نسخه پرستاشاپ و هم به آخرین نسخه قالب الکترومارکت بروزرسانی بشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 10، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2016 درود بهمن عزیزامکانش هست تاریخ احتمالی عرضه آپدیت و همچنین اینکه برای بروزرسانی لازم است ابتدا آپدیت 1.9 انجام شده باشد یا خیر را بفرمایید؟با تشکربه دلیل نزدیکی به عید ، سعی میکنیم آپدیت کاملی باشه ، یه چهار رو مونده به عید منتشر میشه سلام. وارد بخش ترجمه ها میشم و میخوام مثلا ترجمه های پیام های خطا یا بخش مدیریت رو ترجمه کنم و بعد انتخاب اونا منوی کشویی نام قالب محو میشه ! علت چیه ؟علت اینه که ترجمه بخش مدیریت ربطی به قالب نداره و برای همین محو میشه . واکنش ها : kia777 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در خرداد 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2016 سلام.. سال نو مبارک.. اقا بهمن اپدیت 1.9.1 به کجا انجامید؟ واکنش ها : تهرانی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kia777 ارسال شده در خرداد 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2016 چرا پس از اضافه کردن محصول به سبد خرید و رفتن به صفحه ی "خلاصه سبد خرید" دکمه ای برای حذف محصول از سبد خرید وجود نداره ؟ لطفا این مورد رو لحاظ کنید چرا که در سایر قالب ها وجود داره ! میتونید عکس پیوست رو ببینید وقتی محصولاتی رو برای مقایسه اضافه میکنیم دیگه نمیشه حذفشون کرد ! مثلا بخوای یکی رو حذف و با یچی دیگه جایگزین کنی ! اینم در قالب های دیگه وجود داره ! ضمنا وقتی مثلا سه تا محصول برای مقایسه اضافه میکنی هر سه ستون به یک اندازه نیستن و اندازه اونا متفاوت هستن و در پایین صفحه یک اسکرول موقتی بوجود میاد که یهو غیبش میزنه و چند بار میاد و میره ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در خرداد 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2016 سلام من قالب الکترو مارکت نصب میکنم اما یک مشکل عجیب دارم توضیحات خیلی بزرگ نشان میده کسی چنین مشکل تا حالا داشته...........................................تشکر مشکل حل شد یکی از علت اصلی انتخاب قالب آقا بهمن بهینه سازی قالب در موبایل هست که عالی کار شده هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در خرداد 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2016 درودبنده بروزرسانی 1.9 را نصب کرده ام. آیا ممکن است نحوه قرار دادن افکت محصولات (منظور افکت چشم زمانی که نشانگر بر روی آن قرار می گیرد) را بفرمایید؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در تیر 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2016 با سلامبنده میخوام قالب الکترو مارکت رو بگیرم اما ورژن پرستا شاپ بنده 1.6.0.6 هست ممنون میشم راهنمایی کنید از طرفی خیلی ماژول نصب کردم و تغییرات تو ماژول های فعلی دادم نمیخوام ارتقا بدم نسخه بالاتر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza914 ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 از کجا میشه رنگ هدر برگه ها رو در صفحه اصلی تغییر داد؟رنگ زمینه برگه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در تیر 5، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2016 درودبنده بروزرسانی 1.9 را نصب کرده ام. آیا ممکن است نحوه قرار دادن افکت محصولات (منظور افکت چشم زمانی که نشانگر بر روی آن قرار می گیرد) را بفرمایید؟با تشکراز دوستان و مدیران عزیز اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 9، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2016 درودبنده بروزرسانی 1.9 را نصب کرده ام. آیا ممکن است نحوه قرار دادن افکت محصولات (منظور افکت چشم زمانی که نشانگر بر روی آن قرار می گیرد) را بفرمایید؟با تشکراز ماژول پیکربندی قالب ، نمایش سریع را فعال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elektera ارسال شده در تیر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2016 سلام و درود خدمت همه دوستانخبری از آپدیت جدید نشده؟ واکنش ها : delllaptop و digikadeh 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تهرانی ارسال شده در تیر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 از ماژول پیکربندی قالب ، نمایش سریع را فعال کنید .درودمتاسفانه چنین قسمتی را مشاهده نکردم. تصویر پیکربندی ماژول تنظیمات قالب پیوسته شده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 15، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2016 دقت نکردیدتو کادر جستجوی صفحه ماژول ها بنویسید : پیکربندی قالبیه ماژول دیگه هست واکنش ها : تهرانی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza66 ارسال شده در تیر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2016 سلام این به روز رسانی آخر کی ان شالله میاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .