admin ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 باید قالب رو ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلام. قسمت تماس با ما! رو از کجا باید ادیت کنم؟ خدمات مشتریان - ارتباط با ما----- درقسمت تماس با ما میخوام یک متنی رو اضافه کنم! اگه امکانش هست راهنمایی کنید! با تشکر سلام نایس شاپ 2 یک ماژول داره برای ویرایش محتوای تماس با ما ، میتونید ماژول رو نصب و فعال کنید و سپس اقدام به ویرایش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلام . در قالب نایس شاپ 2 اسلایدر در صفحه اصلی نیست ، وقتی از طریق موقعیت می خوام بیارم می گه " نمی توان این ماژول را به این هوک منتقل کرد. " مشکل کجاست ؟ باید چکار کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
helenoftroy ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 سلاماین قالب با ساب دامین مشکل داره، هر کاری کردم سایت به صورت در هم و به هم ریخته هست!ممنون میشم آقا بهمن مشکل رو پیگیری کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 سلام نایس شاپ 2 برای 1.6.0.14 قابلیت نصب داره یا خیر و اگر نداره آپدیتش برای کی میاد. ممنونسلاماین سوال من هم هستآیا سازگار هست!؟چون در توضیحات قالب ذکر شده تا 1.6.0.9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در تیر 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2015 سلام . در قالب نایس شاپ 2 اسلایدر در صفحه اصلی نیست ، وقتی از طریق موقعیت می خوام بیارم می گه " نمی توان این ماژول را به این هوک منتقل کرد. " مشکل کجاست ؟ باید چکار کرد ؟کسی نیست جواب سوال ما رو بده ؟؟؟؟؟ پشتیبانی یک ساله کجاست پس ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2015 سلام . در قالب نایس شاپ 2 اسلایدر در صفحه اصلی نیست ، وقتی از طریق موقعیت می خوام بیارم می گه " نمی توان این ماژول را به این هوک منتقل کرد. " مشکل کجاست ؟ باید چکار کرد ؟ کسی نیست جواب سوال ما رو بده ؟؟؟؟؟ پشتیبانی یک ساله کجاست پس ؟! سوالات خودتون رو از بخش تیکت انجمن مطرح کنید . برای مشکل اسلایدر هم خیلی ساده ، تنظیم دوباره بزنید اسلایدر رو .سلام.قسمت تماس با ما! رو از کجا باید ادیت کنم؟خدمات مشتریان - ارتباط با ما-----درقسمت تماس با ما میخوام یک متنی رو اضافه کنم! اگه امکانش هست راهنمایی کنید! با تشکرماژول اطلاعات بیشتر در صقحه تماس با ما رو تنظیم دوباره بزنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 با سلام خدمت همه دوستان پرستاشاپی میخواستم مشتری بتونه برای یک محصول تعدادی را که می خواد جلوی محصول توی کادر تایپ کنه مثل سایت زیر http://labkits.ir/shop/58-%D9%BE%DB%8C%D...DB%8C.html اینم سایت خودم http://irmagnet.ir/home/23--nd-magnet-10x4.html میشه راهنمایی کنید ببینم این حالت رو از کجا فعال کنم. Sent from my C6603 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در تیر 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2015 با سلام و احترام صفحه "محصولات جدید" و محصولات پر فروش با کلیک بر عبارت "محصولات جدید و "محصولات پر فروش" در صفحه اول قالب نایس شاپ 2 (بر روی عنوان ماژول) در یک صفحه جدید قابل ملاحظه هستند (در صفحه جداگانه با آدرس karajkala.com/محصولات-جدید ) و در گوگل هم قابل جستجو هستند. اما محصولات ویژه این طور نیست و نمی توان محصولات ویژه را یکجا در صفحه ای جداگانه مشاهده کرد. آیا این امکان برای محصولات ویژه قابل افزودن هست ؟؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در تیر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2015 اگه امکان داره ی توضیح مختصری در این باره بدید که چگونه و از کجا میتونم ماژول های مربوط به نایس شاپ رو دریافت و نصب کنم؟ً! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 با سلام و احترام صفحه "محصولات جدید" و محصولات پر فروش با کلیک بر عبارت "محصولات جدید و "محصولات پر فروش" در صفحه اول قالب نایس شاپ 2 (بر روی عنوان ماژول) در یک صفحه جدید قابل ملاحظه هستند (در صفحه جداگانه با آدرس karajkala.com/محصولات-جدید ) و در گوگل هم قابل جستجو هستند. اما محصولات ویژه این طور نیست و نمی توان محصولات ویژه را یکجا در صفحه ای جداگانه مشاهده کرد. آیا این امکان برای محصولات ویژه قابل افزودن هست ؟؟ ممنوندر فوتر سایتتون لینک صفحه محصولات ویژه نیز هست اگه امکان داره ی توضیح مختصری در این باره بدید که چگونه و از کجا میتونم ماژول های مربوط به نایس شاپ رو دریافت و نصب کنم؟ً!یعنی چی ؟ماژول های قالب نایس شاپ همراه خود قالب هستند و جدا وجود ندارند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 با سلام خیر در فوتر لینک محصولات وجود نداره با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 با سلام خیر در فوتر لینک محصولات وجود نداره با تشکرپس حتما از ماژول بلوک محتوا خاموششون کردین . برین و تیک بزنید تا نمایش داده بشه (blockcms ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jaddi ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 با سلامآقا بهمن عزیز من هر کاری کردم نتونستم تصویر را توی شاخه های بالای سایت بیارمحتی رفتم توی شاخه ها تصویر بند انگشتی تصویر را هم گذاشتم اما اتفاقی نیفتادلطفا راهنمایی کنید irmagnet.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 با سلامآقا بهمن عزیز من هر کاری کردم نتونستم تصویر را توی شاخه های بالای سایت بیارمحتی رفتم توی شاخه ها تصویر بند انگشتی تصویر را هم گذاشتم اما اتفاقی نیفتادلطفا راهنمایی کنید irmagnet.ir برای پشتیبانی در سیستم تیکت انجمن دسترسی ها رو ارسال کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 آیا راهی هست که به اسلایدشو افکتهای متفاوتی بدیم چون اسلایدشوی قالب فقط یک افکت داره اگر ماژول رایگانی در این زمینه هست لطفا معرفی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafait ارسال شده در تیر 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2015 سلام. قسمت تماس با ما! رو از کجا باید ادیت کنم؟ خدمات مشتریان - ارتباط با ما سلام. قسمت تماس با ما! رو از کجا باید ادیت کنم؟ خدمات مشتریان - ارتباط با ما----- درقسمت تماس با ما میخوام یک متنی رو اضافه کنم! اگه امکانش هست راهنمایی کنید! با تشکر سلام نایس شاپ 2 یک ماژول داره برای ویرایش محتوای تماس با ما ، میتونید ماژول رو نصب و فعال کنید و سپس اقدام به ویرایش کنیددوست عزیز بنده این ماژول رو پیدا نکردم! اگر امکان داره راهنمایی کنید! یک سوال دیگه هم داشتم! چگونه میتونم لینک دانلود در منوی بالایی و بر روی تصاویر اسلایدی قرار بدم؟ 1.منظورم از منوی بالایی کنار منوی خانه و درباره و .... هستش 2.تصاویر اسلایدی هم همون عکسها که نمایش داده میشه - میخوام وقتی کلیک بر روی عکس شد یک لینک فایل قرار بدم که دانلود بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 با عرض سلام آپدیت 2.5 قالب نایس شاپ به تاریخ 1394/2/8 منتشر گردید . این آپدیت برای سازگاری قالب با نسخه 1.6.0.14 پرستاشاپ ارائه شده است ، اما برخی موارد بهین هسازی و رفع باگ نیز در آن گنجانده شده است . توجه : این آپدیت رو فقط افرادی میتوانند نصب کنند که پرستاشاپ خود رابه نسخه 1.6.0.14 ارتقا داده باشند . قالب به ایمیل تمامی خریداران ارسال شده است ( لطفا اگر ایمیل ما اسپم شده بود برای حمایت از روند آپدیت ها ، آن را به اینباکس خود منتقل نمایید ) موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimato ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 با سلاماقا بهمن من قالب رو پرستا 1.6.0.14 نصب کردم دو مورد داره 1- یک ماژول منو افقی به هم میریزه2-در زیر شاخه ها لینک بازکشت به صفحه اصلی حذف شده عکس هم گذاشتم ببینید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 با سلام اقا بهمن من قالب رو پرستا 1.6.0.14 نصب کردم دو مورد داره 1- یک ماژول منو افقی به هم میریزه 2-در زیر شاخه ها لینک بازکشت به صفحه اصلی حذف شده عکس هم گذاشتم ببینید لطفاماژول منو رو کافیه تنظیم دوباره بزنید درست میشه .مشکل دوم هم بررسی خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldforex ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلام آقا بهمن عزیزیک سوال داشتم که قبلا در قسمت بازارجه مطرح شده بود ولی جوابی براش پیدا نکردم... و اون سوال اینه "این قالب همه چیزش خوبه فقط یک مشکل اساسی داره که خیلی مهم هست . در قسمت منو فقط شاخه اصلی و فقط یک زیر شاخه رو نمایش میدهد که همین برای فروشگاه های بزرگ یک مشکل اساسی است . لطفا در قسمت منویک روزرسانی داشته باشید و منو رو پیشرفته تر کنید . هم بزرگ کنید هم تعداد زیر شاخه ها را بیشتر کنید و وقتی موس بر روی هر زیر شاخه قرار می گیرد رنگ متن عوض بشود .... با این تغییرات قالب خیلی خوبی هست و فروش بالایی دارد . ممنون از قالب خوبتان ، امیدوارم نظراتم مورد بررسی قرار بگیرد با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 29، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلام آقا بهمن عزیزیک سوال داشتم که قبلا در قسمت بازارجه مطرح شده بود ولی جوابی براش پیدا نکردم... و اون سوال اینه "این قالب همه چیزش خوبه فقط یک مشکل اساسی داره که خیلی مهم هست . در قسمت منو فقط شاخه اصلی و فقط یک زیر شاخه رو نمایش میدهد که همین برای فروشگاه های بزرگ یک مشکل اساسی است . لطفا در قسمت منویک روزرسانی داشته باشید و منو رو پیشرفته تر کنید . هم بزرگ کنید هم تعداد زیر شاخه ها را بیشتر کنید و وقتی موس بر روی هر زیر شاخه قرار می گیرد رنگ متن عوض بشود .... با این تغییرات قالب خیلی خوبی هست و فروش بالایی دارد . ممنون از قالب خوبتان ، امیدوارم نظراتم مورد بررسی قرار بگیرد با تشکراگر آپدیتی در آینده برای قالب منتشر کردیم ، چشم پیشهناد شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 آیا راهی هست که به اسلایدشو افکتهای متفاوتی بدیم چون اسلایدشوی قالب فقط یک افکت داره اگر ماژول رایگانی در این زمینه هست لطفا معرفی کنید با سلام این مطلب برای بنده هم سوال هست با تشکر در ضمن آقا بهمن یک خواهشی داشتم از شما: اونم اینه که برای کسانی مثل بنده که چندین قالب تا به حال خریدم امکان خرید بعضی ماژول ها با قیمت پایین تر وجود داشته باشه حداقلش این که کد تخفیف بگذارید برای خریدارا. مثلا ماژول تبلیغات قالب نایس شاپ 2 کارامد نیست طوری باشه که با مقداری تخفیف بشه خرید. توی بازار ما تیکت هم زدیم اما دوستان جواب قانع کننده ای ندادند. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در تیر 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 سلام آقا بهمن عزیزیک سوال داشتم که قبلا در قسمت بازارجه مطرح شده بود ولی جوابی براش پیدا نکردم... و اون سوال اینه "این قالب همه چیزش خوبه فقط یک مشکل اساسی داره که خیلی مهم هست . در قسمت منو فقط شاخه اصلی و فقط یک زیر شاخه رو نمایش میدهد که همین برای فروشگاه های بزرگ یک مشکل اساسی است . لطفا در قسمت منویک روزرسانی داشته باشید و منو رو پیشرفته تر کنید . هم بزرگ کنید هم تعداد زیر شاخه ها را بیشتر کنید و وقتی موس بر روی هر زیر شاخه قرار می گیرد رنگ متن عوض بشود .... با این تغییرات قالب خیلی خوبی هست و فروش بالایی دارد . ممنون از قالب خوبتان ، امیدوارم نظراتم مورد بررسی قرار بگیرد با تشکرسلاممن هم دقیقا همین سوال برایم هست دیفالت پرستا 1.6 اینه-ولی ببینید در نایس شاپ چطوری میشه: مورد دوم:ماژول سبد خرید که در صفحه اصلی گذاشتم-روش نوشته ارسال رایگانبرخی از مشتری ها اعلام میکنند خودتون نوشتید رایگان و این حرفا مورد سوم:در مراحل خرید،اکثر قریب به اتفاق مشتری ها بهم میگند این بن چیه که باید وارد کنیم و ارور میده و...نمیشه یه کاری کرد کمی کوچیکتر به نظر برسهیا موقتی غیر فعالش کنیمیا هر راهکاری؟! مورد چهارم:ماژولی هست بجز تبلیغات در همه جاکه تقریبا شبیه قالب الکترو مارکت 4تا عکس مربعی بالای سایت بذاریمشاید بخواهیم 4تا تیبلیغی لینکی چیزی بذاریم خلاصه با این حال بازم از آقا بهمن تشکر میکنممنکه از این قالب خیلی خوشم اومده-چند ماهه استفاده میکنمبسیار عالیسئو خیلی خوبی هم داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 مورد دوم: ماژول سبد خرید که در صفحه اصلی گذاشتم-روش نوشته ارسال رایگان برخی از مشتری ها اعلام میکنند خودتون نوشتید رایگان و این حرفا مورد سوم: در مراحل خرید،اکثر قریب به اتفاق مشتری ها بهم میگند این بن چیه که باید وارد کنیم و ارور میده و... نمیشه یه کاری کرد کمی کوچیکتر به نظر برسه یا موقتی غیر فعالش کنیم یا هر راهکاری؟! مورد چهارم: ماژولی هست بجز تبلیغات در همه جا که تقریبا شبیه قالب الکترو مارکت 4تا عکس مربعی بالای سایت بذاریم شاید بخواهیم 4تا تیبلیغی لینکی چیزی بذاریم خلاصه با این حال بازم از آقا بهمن تشکر میکنم منکه از این قالب خیلی خوشم اومده-چند ماهه استفاده میکنم بسیار عالی سئو خیلی خوبی هم دارهرایگان نوشتن در سبد خرید مرتبط به قالب نیست و به تنظیمات در مدیریت بستگی داره .بن هم اگه قوانین سبد خرید تعریف نکرده باشین مخفی میشه ، پس حتما کد تخفیفی چیزی تعیین کردین که فعال هست .برای ماژول تبلیغات هم با بازارچه تماس بگیرین و خریداری نمایید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .