saeidghodrati ارسال شده در تیر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2012 دوستان وقتي ميخام از بخش ترجمه استفاده كنم فقط در قسمت ترجمه ماژول اين پيغام ظاهر ميشههشدار! ارایه کنندهی هاست شما در حال استفاده از وصلهی suhosin برای php است، که حداکثر تعداد فیلدهایی که در یک فرم ارسال میشوند را محدود میکند:10000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars.لطفا از ارایه کنندهی هاست برای افزایش ارسال suhosin سؤل کنید و درخواست کنید تا محدودیت برسد به 5479 حداقل یا فایل ترجمه را دستی ویرایش نمایید. در بقيه ترجمه ها مشكل ندارم به هاستينگ گفتم مشكل رو ميگه كه تا عدد 10000 زياد كرده اين قسمت رو ولي بازم مشكل دارمكسي تجربه اي داره؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 هاست ناسازگار مشكل شماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2012 10000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars. هردو این موارد رو باید براتون زیاد کنن. فکر میکنم مورد دوم رو باید درخواست بدید تا زیاد کنن.اگر نشد یا پشتیبانی هاست شما خوب نیست و یا هاست ناسازگار هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در مرداد 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2012 10000 برای suhosin.post.max_vars.1000 برای suhosin.request.max_vars. هردو این موارد رو باید براتون زیاد کنن. فکر میکنم مورد دوم رو باید درخواست بدید تا زیاد کنن.اگر نشد یا پشتیبانی هاست شما خوب نیست و یا هاست ناسازگار هست.ممنون از راهنماييتون مشكل از گزينه دوم بود حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 سلام دوستانمن به ارائه دهنده هاستم گفتم برام این فیلد رو افزایش بده چون تو ترجمه مشکل دارممیگه چجوری باید افزایش دادمیگه شما بپرسین چجوریه من افزایش بدمکسی بلد هست که بگه چجوری باید این فیلد رو افزایش بدن تو تنظیمات هاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 سلام دوستانمن به ارائه دهنده هاستم گفتم برام این فیلد رو افزایش بده چون تو ترجمه مشکل دارممیگه چجوری باید افزایش دادمیگه شما بپرسین چجوریه من افزایش بدمکسی بلد هست که بگه چجوری باید این فیلد رو افزایش بدن تو تنظیمات هاست؟ :D :D تا حالا چنین چیز خنده داری نشنیده بودم مسئول یک هاست از خود مشتری میپرسه چطوری افزایش بده !!! این چه هاستیه که مسئولینش بلد نیستند مدیریتش کنند ؟ دوستان از شرکت های معتبر ، شناخته شده و معروف هاست بگیرین ، من قبلا هم گفته ام ، اگه قرار بر سایت خوشگل و خوش آبو رنگ باشه پسر خاله من هم 15 سالشه هیچی هم بلد نیست و سایتش از خیلی از سایت این هاست ها خوشگل تره ، اما من که نمیام ازش هاست بخرم واسه سایتم ! واکنش ها : teehrooni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mosisms ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 خب الان کسی نیست جواب بده؟کسی یاد نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2012 خب الان کسی نیست جواب بده؟کسی یاد نداره؟اینجور مسائل تخصصی هست و ربطی به پرستاشاپ و انجمنش نداره ، اینو باید مسئول هاست واستون درستش کنه ، بلد نیست ، خوب وظیفشه هر جوری شده واستون انجام بده . اگه نمیتونه ، هزینه ای که کردین رو پس بگیرین و باید پس بده . شما اصلا وظیفه ای در این میان ندارین و نباید کاری انجام بدین ، پشتیبانی هاستتون باید به تکاپو بیفته و دنبال آموزش اینکار باشه نه اینکه شما رو بفرسته دنبال راه حل ! لطفا از موضوع تاپیک خارج نشین موضوع یه چیز دیگس و ربطی به تنظیمات تخصصی هاستینگ که در اختیار مشتری نیست نداره . تشکر واکنش ها : teehrooni 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
babygood ارسال شده در مهر 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2013 باسلامببخشید منم مشکلات بالا رو داشتم با هاست هماهنگ کردم اون موارد بر طرف شد ولی یک مشکل دیگه هست که فکر میکنم به هاست ربطی نداره اونم اینکه وقتی میخوام تغییرات ترجمه را ذخیره کنم پیام زیر میاد. صفحه مورد نظر وجود نداردمتاسفانه آدرسی که وارد کردهاید، تغییر یافته یا دیگر موجود نمیباشدچی کار میتونم بکنم درست بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .